ερωτοσκοπιο 17/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 17/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Περνάτε ξέγνοιαστες στιγμές με τον άνθρωπο σας, και αυτό σας γεμίζει τις μπαταρίες και σας κάνει να αισθάνεστε δικαιωμένοι με την επιλογή σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν πολλές καινούργιες γνωριμίες, ίσως και κάτι από τα παλιά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά εξαπατημένοι, αλλά αυτό δεν μπορείτε να το φέρετε στις πλάτες σας συνεχώς, και να είναι και κάτι που θα σας μπλοκάρει στο μέλλον. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας ανοίγει νέους δρόμους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η μέρα από το πρωί θα σας αγχώσει. Πολλές οι απαιτήσεις των τρίτων, που υπάρχουν μέσα στο πρόγραμμα σας. Οικογένεια – φίλοι και το ταίρι σας, θα σας ζητήσουν την συνδρομή σας για δικά τους θέματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αν ασχολείστε με το παρελθόν… κακώς. Δεν θα σας βγάλει πουθενά. Είσαστε σε μια φάση ζωής, που αυτό που ζητάτε είναι πια να ισορροπήσετε μέσα σε απογοητεύσεις και καινούργια ζωή. Με τον Ήλιο προσεχώς στον Σκορπιό, όλα θα είναι ευνοϊκότερα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Λέων: Πολλοί φίλοι και γνωστοί είναι κοντά σας και σας απλώνουν χέρι βοηθείας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό αυτές τις ημέρες, εκτός από το να απολαύσετε την ψυχαγωγία που σας προσφέρεται. Για έρωτες, από τον νέο μήνα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ότι και να σας υποσχεθούν, θα είναι υπερβολικό. Με την θέση του Κυβερνήτη σας και σε όψεις με τον Κρόνο, εσείς πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι. Αυτοί που είναι χωρισμένοι, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν και πάλι επικοινωνίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι μέτρια. Σε αυτό ευθύνεστε και εσείς, που δεν κάνετε κάτι παραπάνω προκειμένου να ξεφύγετε από αυτό το φαύλο κύκλο. Όσο είναι ο Ήλιος μέσα στον οίκο σας, εσείς έχετε άπειρες δυνατότητες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πονοκέφαλο θα σας προκαλέσουν τα οικεία σας περιβάλλοντα, που δείχνουν ότι κρέμονται από πάνω σας. Μην χάνεστε όμως μόνο σε αυτά. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας και τις ανάγκες του.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε όπως πάντα δυναμικοί, για όλα τα ζητούμενα της καθημερινότητας σας. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σας, που θα σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς στα μάτια του ατόμου που σας ενδιαφέρει να κατακτήσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι συναισθηματισμοί δεν είναι για εσάς. Έχετε περάσει και ξεπεράσει πια αυτό το στάδιο, και το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτό που ζητάτε αυτή την εποχή, είναι να βρεθεί ένα ιδανικός σύντροφος για να πορευτείτε σε έναν ποιοτικό δεσμό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δεχτείτε με συγκατάβαση να ακούσετε όλα αυτά που είναι στο μυαλό και την καρδιά του ανθρώπου σας. Δεν μπορείτε συνέχεια να επιβάλλετε τον δικό σας ρυθμό. Ακόμη και εσείς οι αδέσμευτοι, πρέπει να είστε πιο χαλαροί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Πολλά τα έξοδα που σας έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και σας έχουν κάνει και αισθάνεστε άσχημα. Αυτό από τον νέο ζωδιακό μήνα αλλάζει, και η προσφορά του σύμπαντος συνεχίζει και σε υποθέσεις αισθημάτων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.