ερωτοσκοπιο 17/12 Σάββατο ωροσκοπιο

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

ερωτοσκοπιο 17/12 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
* Εσείς και οι κυνικές σας συμπεριφορές, δεν βοηθούν στο να έρθετε πιο κοντά στο άνθρωπο σας. Μήπως να δείξετε και τους καλούς σας τρόπους?!
* Θα σας αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες, ένα τρομερό παρασκήνιο για κάποια παλαιότερη σας σχέση. Έστω και ετεροχρονισμένα, θα λάβετε απαντήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
* Η ερωτική σας κτητικότητα, ίσως και να έχει αρχίσει να πιέσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι ψάχνει να βρει τρόπους για να ανανεωθεί.
* Οι σκέψεις των περισσοτέρων χωρισμένων είναι καρφωμένες, πάνω σε κάποια παλιά αγάπη – γνωριμία, που δεν ευδοκίμησε. Μέχρι πότε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
* Τα πράματα είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ μέσα στο μυαλό αλλά και την καρδιά σας. Αν τελικά η άλλη πλευρά, δεν ανταποκριθεί άμεσα, καλύτερα φύγετε.
* Οι φήμες λένε ότι δεν είστε και πολύ καλά παιδιά, αυτό το χρονικό διάστημα. στις 19-12, ο κυβερνήτης σας γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση, και θα πρέπει να προσέχετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
* Οι περισσότεροι από εσάς, είστε ένα βήμα πριν πάρετε την απόφαση να τα πείτε έξω από τα δόντια και ότι .. βρέξει ας κατεβάσει!
* Οι σκέψεις κάποιου ιδιαίτερου ανθρώπου είναι δίπλα σας. Τρίτοι κοινοί γνωστοί θα σας μεταφέρουν λόγια και αισθήματα, που θα σας συγκινήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
* Είναι πολλά αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα κάνει πιο έντονη, την παρουσία ενός αληθινού συντρόφου- υποστηριχτή.
* Οι δραστηριότητα σας γύρω από το παρελθόν, σίγουρα έχει γίνει αντιληπτή. Να είστε έτοιμοι για ένα ερωτικό παιχνίδι, που θα σας αποδώσει μεγάλο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
* Μην ακολουθείτε την ροή των καταστάσεων… και τις σκέψεις των άλλων. Δεν είστε όμοιοι. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό σας, που σας κάνει ξεχωριστούς.
* Οι ερωτοφιλίες που τελικά δεν εκδηλώνονται, σας έχουν κουράσει. Είναι καλή η εποχή για να πάρετε τις πρωτοβουλίες, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
* Είσαστε πραγματικά μπερδεμένοι, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πλησιάσει.
* Είναι το dna του ζωδίου σας δύσκολο και δυσπροσάρμοστο. Αυτό σημαίνει οι άλλοι πρέπει να κάνουν την ιδιαίτερη προσπάθεια τους, για να σας κατακτήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
* Είσαστε οι κύριοι του εαυτού σας και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν και οι άλλοι. Κρατήστε αυτό το στυλ, θα σας οδηγήσει στην ερωτική επιτυχία.
* Μπορεί να σας κάνει τον δύσκολο… αυτήν την εποχή, ο άνθρωπος για τον οποίο ενδιαφέρεστε αλλά, να είστε έτοιμοι για εξομολογήσεις αληθινές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
* Οι αντιδράσεις του συντρόφου σας, είναι ανώριμες και το ξέρετε. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό εσείς από την πλευρά σας. Αναμείνατε τις εξελίξεις.
* Μπορεί να σας κυριεύει η ζήλια και η ανασφάλεια, όμως το ευχάριστο είναι ότι θα δείτε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, από τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
* Σίγουρα η υπομονή σας έχει εξαντληθεί, αλλά εσείς και το γήινο πείσμα σας, δεν θα κάνετε πίσω. Σε λίγες ημέρες, θα έχετε και πάλι στην αγκαλιά σας το άτομο που αγαπάτε.
* Με τον Ήλιο να σας πλησιάζει, εσείς θα δείτε όλα τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα. Σκεφτείτε από τώρα τι και πως.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
* Αν τελικά πιστεύετε ότι το άτομο, που έχετε στο πλευρό σας αξίζει κάτι περισσότερο από εσάς, τότε απλόχερα προσφέρετε το.
* Είστε σε μια αναθεώρηση πεπραγμένων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει ένα στοπ, σε όλα αυτά τα άσχημα πήγαινε – έλα, του παρελθόντος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθύς
* Δεν μπορείτε πραγματικά να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Βλέπετε και εσείς ότι με την επιθετική συμπεριφορά, δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις.
* Αφήστε τον ανάδρομο Ερμή να τελειώσει… και μετά θα δείτε ότι από την πλευρά του συντρόφου σας, θα υπάρξουν κινήσεις για επανένωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα