ερωτοσκοπιο 18/02 Σαββάτο ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 18/02 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Από το μεσημέρι και μετά θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες ειδήσεις, που συσχετίζονται με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Μην πείτε πολλά, απλά για αρχή αφήστε την άλλη πλευρά να σας εκφράσει τι έχει, μέσα στην καρδιά και το μυαλό της.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν έχετε την φήμη των υπομονετικών. Αν το ταίρι σας συνεχίσει να σας παιδεύει και χωρίς να παίρνονται κάποιες αποφάσεις, ίσως και να έχει έρθει πια η σωστή η ώρα για συζητήσεις και όρια. Σε καλύτερη φάση είναι οι ελεύθεροι, μέσα σε νέα φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, με άτομα που δεν θέλουν να είναι κοντά σας και απλά σας το δείχνουν με διπλωματικό τρόπο. Εσείς που ξέρετε τι και ποιον θέλετε βάλτε άμεσα τα όρια σας. Οι βραδινές ώρες, θα είναι γεμάτες ρομαντισμό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε ακούσει τα πάντα και αυτό που έχετε τελικά εξάγει, δεν σας ικανοποιεί. Είτε σχέση λέγεται αυτό, είτε συνεργασία, σίγουρα δεν μπορείτε να συνεχίσετε. Η Ηλιακή έκλειψη που πλησιάζει, θα σας δώσει την δυναμική και το πείσμα για ξεκαθαρίσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Μην λέτε όλα τα εσώψυχα σας σε άτομα, που μόνο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Αυτοί που είναι μέσα σε προβληματικές σχέσεις, μέσα στο Σαβ/κο, θα έχουν συζητήσεις που θα ξεβολέψουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μην κάνετε πειράματα με την καρδιά σας, Δεν είστε και από τα ζώδια που αντέχετε τις υπερβολές και τα δύσκολα,, στον αισθηματικό τομέα. Αν αντιλαμβάνεστε ότι κάτι – κάποιος δεν σας ταιριάζει, τότε σίγουρα αποχωρήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Με την Αφροδίτη να κλείνει πονηρά το μάτι στον Ερμή και τον Άρη, εσείς μόνο σε ερωτικά μπλεξίματα, μπορείτε να βρεθείτε. Αυτό σημαίνει, ότι αν είστε αυτήν την εποχή σε διπλές καταστάσεις, προσέχετε έρχονται πολλές αποκαλύψεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μπορείτε να πείτε ότι τα περισσότερα στην τωρινή σας ζωή, είναι καλά. Αυτό μέχρι τις 25/02, ίσως και να έχει ανατραπεί, μέσα από εμφάνιση μιας παλιάς σας μεγάλης ερωτική ιστορίας, που έρχεται και θέλει να σας προτείνει μια συμφιλίωση – επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μπορείτε να ανοίξετε πια την καρδιά σας, στο άτομο που τόσο καιρό είσαστε μαζί και καλά. Τα αστρολογικά της εποχής σας δίνουν το πράσινο φως, έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις για τα επόμενα κοινά βήματα και άμεσο μέλλον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε γίνει ο απόλυτος ερωτικός στόχος για δύο άτομα. Μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε πολλά να δείτε κα να εκπλαγείτε. Ωστόσο, κάντε τον προσωπικό σας, απολογισμό και διαλέξτε ότι είναι καλύτερο για εσάς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια τ

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Οι τελευταίες ώρες που ο Ήλιος είναι πάνω σας, είναι απλά καρμικές. Αυτός που σας αγαπά πολύ θα σας κάνει μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση που σίγουρα δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Ζυγίστε τα πάντα και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Που να τα πείτε αυτά που ζείτε και που να σας πιστέψουν! Όλα μέσα στην ερωτική σας ζωή, είναι τόσο μπλεγμένα που έχετε, σίγουρα χάσει την αλήθεια. Μην το επιτρέπετε άλλο όμως αυτό. Δώστε την επικοινωνιακή μάχη σας, και βρείτε τι και ποιον θέλετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia