ερωτοσκοπιο 18/03 Σαββάτο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 18/03 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Σε καμία είδους σχέση, δεν θα πρέπει να κοπιάζει κάποιος για να την κρατήσει. Εσείς αντιθέτως, καθημερινά, πασχίζετε για να κρατήσετε όρθια τα συναισθήματα αλλά και την ερωτική προσοχή, του συντρόφου σας. Σίγουρα πρέπει να αλλάξετε κάτι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μη κάθεστε και περιμένετε μόνο από τον άνθρωπο σας, να σώσει την σχέση σας. Ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας, αλλά σίγουρα και οι δύο. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι και ελεύθεροι, θα δείτε ότι η ψυχολογία σας θα ανέβει μέσα από καινούργιες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας ταλαιπωρεί με την δικιά του την ζωή. Όλα έχουν το όριο τους. Οι σχέσεις που πια δεν έχουν σε κανέναν μέλος να αποδώσουν κάτι, ίσως και μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, να τερματιστούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς που έχετε χωρίσει, δεν θα πρέπει να ρίχνετε κρυφές ματιές στην ζωή του πρώην σας. Δεν σας επιτρέπει αυτό να κοιτάξετε το δικό σας μέλλον. Είναι μια πολλή καλή αστρολογική εποχή, που μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά και αυτούς που σας αγαπούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Μέσα σε όλα είστε. Πλησιάζει και ο Ήλιος τον αδελφό Κριό, και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έρωτας και το χρήμα θα σας κυκλώσουν. Αυτό θα δώσει λύσεις σε ζευγάρια, που περίμεναν κάτι τέτοιο για να εξελίξεις την ζωή τους σε κάτι πιο δεσμευτικό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Ο Κυβερνήτης σας και Η Αφροδίτη είναι σύμμαχοι σας και σας κάνουν να αισθάνεστε καταπληκτικά μέσα στην σχέση σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αυτοί που έχουν χιλιομετρική απόσταση, θα πάρουν την απόφαση να συναντηθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν μπορείτε να έχετε παράπονα από τα άστρα. Μέχρι και τις 25/03, όλα κινούνται υπέρ σας και σας δίνουν την δυναμική, για να κατακτήσετε όλους τους περίπλοκους στόχους σας. Σε αυτό περιλαμβάνεται και η προσωπική σας προσπάθεια, να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μάλλον έχετε ξεχαστεί μέσα στην μακαριότητα της μοναξιάς σας. Ή έστω έχετε απορροφηθεί από την εργασία σας. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς μέσα σε αυτόν τον μήνα, πρέπει να ψάξετε και λίγο πιο βαθιά την προσωπική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Τα νεύρα σας είναι πλέον ορατά από όλους. Ακόμη και από άτομα που δεν πρέπει. Αν σε αυτό έχει ευθύνη ο σύντροφος σας, τότε μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κάνετε καταλυτικές συζητήσεις, που θα λύσουν τις διαφορές σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

xartomanteia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε μόνιμα σε μια άμυνα. Αυτό ακουμπάει το άσχημο παρελθόν σας. Καλά κάνετε, ουδείς επιθυμεί να ξαναπληγωθεί. Ωστόσο με όλα αυτές τις καλές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, εσείς είναι θέμα λίγου χρόνου να βρείτε έναν καινούργιο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μην ανακινείτε συνέχεια μέσα στο κεφάλι σας, αυτά που έγιναν, το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όφελος. Αυτοί που είναι μόνοι, θα βρεθούν σύντομα μέσα σε νέες παρέες, και όλο και κάποιο φλερτ θα αναδυθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Κάποιος που σας ερωτευτεί, έχει σκοπό να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει λίγο πιο ανοιχτά. Αυτό είναι μια σειρά από ευχάριστα γεγονότα, που θα σας φέρει η καινούργια εβδομάδα. Χρήμα και υλική πια ασφάλεια, είναι μέσα στο μενού των ημερών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης