ερωτοσκοπιο 18/04 Τρίτη ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 18/04 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε μιλήσει με πολύ κόσμο, και αυτό σας έχει φτιάξει πραγματικά την διάθεση. Συνεχίστε το και κάτω από αυτές τις όψεις της Αφροδίτης και του Κυβερνήτη σας, ίσως και να βρεθεί εκείνο το ιδιαίτερο άτομο, που θα κατακτήσει την δύσκολη καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Όλα είναι υπό πίεση, αυτήν την εποχή μέσα στην σχέση σας. Αυτό ξεκινάει από την οικονομική σας κατάσταση που δείχνει ότι σας έχει χαλάσει την ψυχολογία, αλλά ευτυχώς αυτό θα είναι προσωρινό. Στο τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα υπάρξουν ανατροπές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι ρυθμοί σας έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχει παρατηρήσει ο άνθρωπος σας και ήδη αισθάνεται ότι έχετε έρθει πιο κοντά. Αυτοί που είναι μόνοι, θα χρειαστεί να γίνουν λίγο πιο κοινωνικοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η έλλειψη συνεννόησης μέσα στον δεσμό σας, σας έχει οδηγήσει μέσα σε καταστάσεις εκνευρισμού και όχι μόνο. Αυτό είναι και κάτι που κάτω από τους ανάδρομους πλανήτες της εποχής, γιγαντώνεται. Προσπαθείτε παραπάνω και για το καλύτερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Αυτά που σας ζητάει το ταίρι σας, ίσως και να μην μπορείτε αυτήν την εποχή να του τα προσφέρετε. Αυτήν την δυσκολία σας, θα πρέπει και να του την εξηγήσετε για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σας θα στρώσουν και όλα θα ισορροπήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Αν δεν έχετε άμεσα, σκοπό να πάτε την σχέση σας, σε ένα επίπεδο πιο δεσμευτικό, σίγουρα θα πρέπει να το πείτε ξεκάθαρα στον άνθρωπο σας, που το καρτερεί. Μόνοι και χωρισμένοι του ζωδίου, θα έχουν πολλά νέα πρόσωπα να τους χαμογελούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν έχετε ακόμη πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, για το παρελθόν. Δεν είστε έτοιμοι ούτε να επανασυνδεθείτε με τον πρώην εραστή σας, αλλά ούτε και να το τερματίσετε τελείως μέσα στο κεφάλι σας. Καλύτερα κάντε τις κινήσεις σας, από τον Μάιο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Υπάρχουν ακόμη πολλές απαντήσεις, που δεν έχετε πάρει, από τον άνθρωπο σας. Αυτό σας έχει βάλει σε υποψίες. Φταίει και το αστρολογικό σκηνικό που όλα τα πολλαπλασιάζει. Οι χωρισμένοι του ζωδίου, ίσως και να αισθανθούν και μια γλυκιά νοσταλγία για τα παλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει σε όλα αυτά που σας έχει προτείνει ο άνθρωπος σας. Αυτό έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, που δεν μπορούν να υποστηρίξουν καινούργιες κινήσεις, αλλά και κάποιες εκκρεμότητες …που ακόμη έχετε με το παρελθόν σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Οι βάσεις που έχει η ερωτική σας σχέση, είναι θέμα μόνο λίγων εβδομάδων, να σας οδηγήσει πια σε ένα πιο ξεκάθαρο μοτίβο δέσμευσης ίσως και λίγο πιο επίσημης. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει, θα έχουν τις ευκαιρίες, για να είναι μαζί πάλι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είστε το πιο δημοφιλές ζώδιο της εποχής. Αυτό θα φέρει στην αυλή σας καινούργια φλερτ που θα σας αναζωογονήσουν. Όλα έχουν την σημασία τους για εσάς. Δεν θα ξανακάνετε κάποια σχέση, που δεν ανταποκρίνεται στα ιδεώδη και τα στάνταρντ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Κάποια θέματα που έχουν προκύψει με την οικογένεια και το περιβάλλον του ανθρώπου σας, θα λυθούν μέσα στον τρέχοντα μήνα. Επίσης, κάποιες υποθέσεις που σας είχαν καθυστερήσει στα οικονομικά, και αυτές σας πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης