ερωτοσκοπιο 18/10 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-fwtia

ερωτοσκοπιο 18/10 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε προβληματισμένοι σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι πια και οι καλύτερες μέρες, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο συντηρητικοί με τα οικεία σας περιβάλλοντα και τον άνθρωπο σας. Κρατήστε και λίγη ενέργεια για εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μια περίοδος αλλαγών, που θα πρέπει να τροποποιήσετε και αυτά που ήδη έχετε στο μυαλό σας. Οι σχέσεις που έχει έρθει η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα, έχουν την αστρολογική εύνοια για να το πετύχουν εύκολα και γρήγορα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολλές οι αλήθειες που θα σας φανερωθούν και ίσως και να σας στεναχωρήσουν. Δεν πειράζει, ίσως και να το χρειάζεστε για να αποκτήσετε και πάλι πλήρη επαφή με την πραγματικότητα. Πιθανόν να βρείτε και κάποια ελαττώματα στο ταίρι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Φαινομενική ηρεμία. Από την ερχόμενη εβδομάδα όλα θα αρχίσουν να σας αποκαλύπτονται. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκινήσει μέσα από την σχέση – γάμο σας. Ερωτικές υποθέσεις που ακουμπούν τον εργασιακό σας χώρο, θα τερματιστούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκόπιο – Λέων: Βάλτε ένα φρένο σε όλα αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται. Το πιο πιθανό είναι όλα αυτά να μείνουν στον αέρα. Η κίνηση προσεχώς της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα σας κάνει πολύ πιο καχύποπτους και αφυπνισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Τα λάθη που κάνετε μέσα στις σχέσεις σας, σαφώς και τα γνωρίζετε. Άρα έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να κάνετε και τις πρακτικές σας αλλαγές. Αυτό θα βελτιώσει το κλίμα με τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Πιστεύετε στους δεσμούς με διάρκεια. Αυτό είναι όμως κάτι που θα πρέπει να υποστηριχτεί και από έναν κατάλληλο σύντροφο, που να καλύπτει τις ιδιαίτερες σας ανάγκες. Η αλλαγή ζωδίου στις 24/10, ίσως σας επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η καρδιά σας ακόμη υποφέρει για μια παλαιότερη σας αισθηματική υπόθεση, που αδυνατείτε να την σβήσετε από την μνήμη σας, Είναι πιθανό αυτό να συμβαίνει και από την άλλη πλευρά. Αναμένονται εξελίξεις που θα σοκάρουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Θα δεχτείτε προτάσεις για σχέση, από ένα φιλικό πρόσωπο που θα σας ξαφνιάσει. Οι κεραίες σας μπορεί να το έχουν πιάσει αυτό σαν ερωτοφιλία, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκεφτείτε – υπολογίστε και πάρτε την απόφαση σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αισθάνεστε ότι ο άνθρωπος σας έχει τάση απομάκρυνσης από την σχέση σας. Δεν χρειάζεται να τρέξετε για να εξυγιάνετε τις καταστάσεις. Η εποχή του Σκορπιού θα δώσει σε όλους τις ευκαιρίες για εξέλιξη ή χωρισμό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Το ξέρετε και εσείς ότι δεν είστε ευτυχισμένοι μέσα στην σχέση σας. Αυτό όμως είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται σε όλο του το εύρος και το ταίρι σας. Οι εποχές αλλάζουν, και εσείς δεν μπορείτε να μείνετε στατικοί στα παλιά δεδομένα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Διαφαίνεται στο προσεχές μέλλον μια συναισθηματική σύγκρουση με τον άνθρωπο σας. Πολλές οι αντεγκλήσεις που έγιναν, και ίσως να σας έχουν απομακρύνει σαν ζευγάρι. Αυτοί που είναι μόνοι, το βράδυ θα έχουν ερωτικές προσκλήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.