ερωτοσκοπιο 18/12 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκοπιο 18/12 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
* Αν δεν κινηθείτε από τώρα, δεν θα προλάβετε τις καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Το ταίρι σας έχει απαιτήσεις που τις έχετε ξεχάσει.
* Ακόμη και οι μόνοι, έχουν την τύχη της Αφροδίτης αυτές τις ημέρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
* Είσαστε από τα πιο γρήγορα και έξυπνα ζώδια. Λειτουργείστε και στην προσωπική σας ζωή, με αυτόν τον τρόπο και θα δείτε σημαντικές βελτιώσεις.
* Μπορείτε να πείτε και ΟΧΙ. Αν τελικά αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, σας πιέζουν ή σας αφήνουν αδιάφορους σίγουρα μπορείτε να τα αρνηθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
* Είσαστε αμίλητοι αυτόν τον καιρό. Έχετε μπει σε έναν συνειρμό σκέψεων, για το τι έγινε στο παρελθόν… και κάπου έχετε κολλήσει και χαθεί.
* Όσοι έχουν σοβαρή σχέση, ίσως και μέσα στις γιορτές, το ταίρι τους να κάνει μια έκπληξη, που θα σας ευχαριστήσει… και το οικείο σας περιβάλλον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
* Είσαστε δύσκολοι αυτήν την εποχή στην επικοινωνία σας. Αυτό συσχετίζεται με κάποια παλιά σας ερωτική απογοήτευση, που ακόμη σας στοιχειώνει.
* Αν δεν μπορείτε άλλο την μοναξιά, τότε σκεφτείτε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν, και άμεσα να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
* Εσείς είστε πραγματικά αξιαγάπητοι από όλους. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε και πολλά νέα φλερτ και γνωριμίες, που θα σας προσεγγίσουν.
* Όλη η μέρα για τους δεσμευμένους, θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις που θα συσχετιστούν με οικογένεια αλλά και απαιτητικό ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
* Με τον Ερμή σε δύο ημέρες, να περνάει σε ανάδρομη φορά, το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να μπερδέψετε τους γύρω σας.
* Υπάρχει ένας νέος έρωτας για εσάς που ακόμη η πληγή στην καρδιά, είναι φανερή. Δώστε χρόνο σε νέους ανθρώπους, να σας πλησιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Ζυγός
* Είστε το χαμογελαστό παιδί του ζωδιακού κύκλου. Αυτό έχει μαζέψει πολύ κόσμο γύρω σας, που ίσως και κάποιοι από αυτούς να μην σας ταιριάζουν.
* Έχετε στην διάθεση σας, λίγες ημέρες, μέχρι ο Ήλιος να περάσει στον δύσκολο Αιγόκερω. Κάντε από τώρα τις δηλώσεις σας εκεί που πρέπει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
* Όσο και να προσπαθήσετε να κρατήσετε μακριά την παρουσία σας, από ακατάλληλα άτομα δεν το καταφέρνετε. Συγκρατηθείτε.
* Η λογική σας, πολλές φορές μπλέκεται με το παθιασμένο σας συναίσθημα, και εκεί γίνεται το όλο μπέρδεμα. Κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
* Εσείς τώρα που ο Ήλιος, θα περάσει και θα φύγει από πάνω σας, εσείς πραγματικά θα ανακουφιστείτε. Αυτό είναι και κάτι που… θα σας κάνει να σκεφτείτε και πιο σοβαρά.
* Μπορεί να σας είναι δύσκολη η μοναξιά στο τώρα σας, αλλά κάτι σας επιφυλάσσει μια παλιά σας γνωριμία, μέσα στις γιορτές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
* Εσείς δεν σηκώνετε πολλά – πολλά αστεία. Αυτό το αυστηρό σας προφίλ, σίγουρα δημιουργεί μια παραπάνω γοητεία στους γύρω ….και όχι μόνο.
* Έχετε στην διάθεση σας λίγες ημέρες, μέχρι ο Ήλιος να έρθει και να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνετε και η αισθηματική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
* Μπορεί να έχετε τσακωθεί – λογοφέρει με τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είστε σύντομα και πάλι …κοντά ο ένας στον άλλον.
* Μετράτε ημέρες μέχρι να κάνετε την καταλυτική σας κίνηση, για να βρεθείτε και πάλι μέσα στην αγκαλιά του ανθρώπου, που σας ενδιαφέρει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
* Έχετε κάνει μια σειρά από λάθη, τα οποία έχουνε ενοχλήσει τον σύντροφο σας. Έχει έρθει λοιπόν το σωστό χρονικό σημείο για τα διορθώσετε.
* Εσείς που είστε μόνοι, θα μπορέσετε μέχρι να αλλάξει το έτος, να βρείτε το νέο άτομο που κατακτήσει την δύσκολη καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς