ερωτοσκοπιο 19/01 Πέμπτη ωροσκοπιο

apostasi-sti-sxesi

ερωτοσκοπιο 19/01 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μια καλή ημέρα, που θα βρεθείτε με κόσμο που καιρό έχετε να δείτε. Αυτό ίσως και να κρύβει παγίδες, για άτομα που έχουν υπάρξει παλαιότερα εραστές. Αν είστε ήδη μέσα σε επόμενη σχέση, μην ρισκάρετε να χάσετε τα κεκτημένα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ταύρος
Τώρα που τα αστρολογικά σας κάνουν πολύ πιο γοητευτικούς και λαμπερούς, είναι αδύνατον, να μην βρείτε το επόμενο ταίρι σας. Ακόμη και όσοι έχουν χαθεί – χωρίσει, θα βρουν την ευκαιρία να μιλήσουν, να συναντηθούν και να επανενωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είστε από τα πιο ανήσυχα παιδιά του ζωδιακού. Αυτό πολλές φορές μπορεί και να βάζει το συντροφικό σας ταίρι, σε ανασφάλεια και να σας κάνει σκηνές ζήλιας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον ευχάριστο σας χαρακτήρα, απλά να βάζετε τα όρια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε μεγάλη ρέντα αυτό το διάστημα και ίσως και να έχει πια διορθωθεί και η ψυχολογία σας. Σε επόμενο τόνο, θα πρέπει και εσείς να αποφασίσετε αν η παρούσα ερωτική σας ζωή, σας γεμίσει ή σας αδειάζει. Η απόφαση πάντως είναι δική σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

tarw-wroskopio-4

ωροσκόπιο – Λέων
Ξοδεύετε την πολύτιμη σας ενέργεια σε άτομα, που μια έρχονται και μια φεύγουν από την καθημερινότητα σας. Εσείς που έχετε πάρει την σοβαρή απόφαση για δεσμεύεις μέσα στον ερχόμενο μήνα, καλό θα ήταν να ρίξετε και μια πιο βαθιά ματιά στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Εσείς και τα μόνιμα παράπονα σας έχουν κουράσει τον άνθρωπο σας. Από το να μονολογείτε και χωρίς κέρδος, καλύτερα κάντε ευθέως τις προτάσεις σας και αυτό θα εκτιμηθεί. Οι σχέσεις με χιλιομετρικές αποστάσεις, θα σκεφτούν μέχρι και την μετοίκηση του ενός.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Ασχοληθείτε πιο ενεργά με την δική σας ζωή, και μην ζηλεύετε των άλλων. Εσείς έχετε άλλη πορεία και θέλω, άρα εντατικοποιήστε τις δράσεις σας προς την επίτευξη των στόχων σας. Ακόμη και μια περίοδος αισθηματικής μοναξιάς θα σας έκανε καλό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ειδήσεις ευχάριστες θα έχετε από μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που έχει την διάθεση και τις προτάσεις για να σας φέρει και πάλι κοντά. Σίγουρα ουδείς έχει ξεχάσει τι συντελέστηκε και οδηγηθήκατε, στον χωρισμό. Ακούστε και ανταποκριθείτε στον δικό σας χρόνο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Όλα αλλάζουν τις επόμενες ημέρες, μέσα από έναν καινούργιο έρωτα, που θα έρθει να σας πάρει μακριά από τις ίδιες και ίδιες στατικές καταστάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει για μια μερίδα του ζωδίου σας, και μια δυναμική επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Η γοητεία σας έχει δημιουργήσει πολλές καινούργιες γνωριμίες, που σίγουρα θα σας φέρουν στο κατώφλι σας, και ένα μεγάλο έρωτα για να κατακτήσει την καρδιά σας. Από τις 28-01 θα έχετε και οικονομικές εξελίξεις, σε νομικά και περιουσιακά ζητήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Εσείς αδυνατείτε να είστε αυτοί που κρατάνε συνεχώς την ισορροπία, μέσα στην σχέση. Υπάρχει μια ανάλογη απαίτηση, και από την άλλη πλευρά. Αυτό αν ο σύντροφος σας, δεν το καταλαβαίνει, ίσως και να έχει έρθει η ώρα να του το πείτε καθαρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι σκέψεις που κάνετε για κάποιον πρώην σύντροφο σας, έχουν αρχίσει και γίνονται εμμονή και σας περιορίζουν, από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για το παρόν. Βάλτε, ένα στοπ λοιπόν σε αυτό το παιχνίδι του μυαλού, και θα δείτε ότι η ψυχολογία σας φτιάξει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού