ερωτοσκοπιο 19/02 Κυριακή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 19/02 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μια από τις πολλές σας σκέψεις είναι να μείνετε μόνοι σας, αυτό το χρονικό διάστημα. Σίγουρα η επαφή με καινούργιο κόσμο σε φιλικό επίπεδο, θα σας γέμιζε τις μπαταρίες. Αυτοί που είναι σε περιπλεγμένες σχέσεις θα πρέπει να βρουν τις λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αν τελικά αδικήστε το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να προτείνετε λύσεις, μέσα στον δεσμό σας που θα έφτιαχναν το κλίμα. Είναι μια εποχή που σίγουρα έχετε ανάγκη, να κάνετε επόμενα βήματα, όμως αυτήν την φορά με ασφάλεια και λογική.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Από τις πρώτες ημέρες του Ιχθύ, θα αλλάξει προς το πολύ καλύτερο η ψυχολογία σας αλλά και η οπτική σας, προς τις υποθέσεις αισθημάτων. Οι σχέσεις που πια δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, θα μπουν στο μικροσκόπιο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μπορείτε να έχετε άποψη για όλα αυτά, που σας δυσαρεστούν μέσα στον δεσμό σας, αλλά όχι με επιθετική συμπεριφορά. Ο Άρης σε όψεις με την ερχόμενη Ηλιακή έκλειψη σας φωτίζει και σας δίνει, την χαμένη ερωτική ενέργεια που χρειάζεται ο δεσμό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Όπου και να γυρίστε το βλέμμα σας, θα δείτε ερωτευμένα μάτια να σας κοιτούν. Αυτό για τους ήδη εν σχέση είναι ένα δέλεαρ, που θα πρέπει να προσπεράσουν. Για τους Free, μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, θα υπάρξουν σοβαρές γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε φέρει τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση, και το μόνο που πρέπει να κάνετε αυτήν την εποχή, είναι να ανοίξετε κάποιους πιο αναλυτικούς διαλόγους με τον σύντροφο σας και να βρείτε τι πραγματικά σας λείπει. Όλα τα άλλα θα αποκατασταθούν εν καιρό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι σκέψεις σας είναι κολλημένες στο παρελθόν, και σε όλα αυτά που έχουν γίνει. Μπορεί ακόμη να έχετε εκκρεμότητες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να σας κρατήσει αιχμάλωτους για πάντα εκεί. Η Άνοιξη, είναι κοντά και θα σας αποδώσει νέες ευκαιρίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μια καινούργια γνωριμία που σας έχει προέλθει από τον εργασιακό σας χώρο, έχει κατακλίσει με όμορφες σκέψεις το μυαλό σας. Μέσα στην εποχή του Ιχθύ, που όλα τα υδάτινα ζώδια ευνοούνται εσείς, θα δείτε και τις σχετικές δράσεις προσέγγισης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Ο άνθρωπος σας θα κάνει την κίνηση του για να συζητήσετε πιθανές, αλλά άμεσες δεσμεύσεις. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και σκεφτείτε πολύ σοβαρά, τις προτάσεις που θα σας γίνουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα πια από όλα αυτά, τα συσσωρευμένα προβλήματα που σας έτυχαν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να είτε και πιο καθαρά και ειλικρινά, όλα αυτά που πια θέλετε εσείς, και μόνο εσείς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αν δεν έχετε κάποια σαφή απάντηση για αυτά που λέτε και ζητάτε συνέχεια, από τον άνθρωπο σας, τότε το καλύτερο είναι να απομακρυνθείτε. Τώρα πια που ο Ήλιος δεν είναι πάνω σας, εσείς είστε σε φάση που έχετε ανάγκη από ηρεμία και ασφάλεια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Χαράς Ευαγγέλια! Είσαστε για τον ένα επόμενο μήνα, το επίκεντρο του αστρολογικού κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι θα παρελάσει, από μπροστά σας, χρήμα, έρωτες, αλλά και πολλές ευκαιρίες που θα σας επανασυνδέσουν με παλιότερη αγάπη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα