ερωτοσκοπιο 19/04 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 19/04 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μην μπαίνετε συνέχεια σε διαδικασία να τσακώνεστε με το ταίρι σας, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό σας. Αυτό το κριαρίσιο πείσμα που έχετε, και κάτω από τον ανάδρομο ουρανό του Απριλίου, θα σας φτάσει στα άκρα. Αλλάξτε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκέψεις που κάνετε για τον άνθρωπο σας, δεν είναι και οι καλύτερες. Σίγουρα πίσω από αυτό υπάρχει κάποιος λόγος, αλλά έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε και να λύσετε, όλα αυτά που σας πονούν. Κάτι ευχάριστο, θα σας έρθει από τον οικονομικό σας τομέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Δεν έχετε ακόμη και πολλά χρονικά περιθώρια, για να μιλήσετε και να πείτε την άποψη σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που έχετε παρεξηγηθεί με τον αγαπημένο σας σύντροφο, καλό θα ήταν μέσα σε αυτόν τον μήνα, να δηλώσετε τις προθέσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είσαστε αισθηματικά εγωιστές και αυτό λυπεί τον άνθρωπο σας. Έχετε χάσει την ισορροπία σας και αυτό θα πρέπει άμεσα, να το αλλάξετε. Οι μέρες μέχρι και την νέα σελήνη, είναι αστρολογικά υποστηρικτικές και αυτό σας κάνει να έχετε μια παραπάνω δυναμική.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Η πλειοψηφία του ζωδίου, αυτήν την εποχή είναι ελεύθεροι ή χωρισμένοι. Όπως και να έχουν τα πράματα, από τις 20/04 που ο γηραιός Πλούτωνας, γυρίζει σε ανάδρομη φορά, εσείς θα έχετε κάποια νεότερα – ειδήσεις από το παρελθόν, που θα πρέπει να φιλτράρετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορεί το σώμα σας να είναι εδώ, αλλά το μυαλό σας είναι αλλού. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που το έχουν καταλάβει και κάποιοι άλλοι. Σίγουρα και εσείς μέσα από αυτήν την διαδικασία, δεν αισθάνεστε άνετα, άρα έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πολλά αυτά που σας έχουν τάξει και σίγουρα, περιμένετε να δείτε τι θα γίνει στην πραγματικότητα. Το αγαπημένο σας ταίρι, μπορεί αυτήν την εποχή να αντιμετωπίζει κάποιες τεχνικές δυσκολίες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρατήσει τον λόγο του, προς εσάς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε χαθεί, έχετε φτάσει στο άλλο άκρο… των σχέσεων. Πολλά τα φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες αλλά και οι πρόσκαιρες καταστάσεις που ζητάτε. Αν αυτό ξεκινάει και συνεχίζεται, ένεκα κάποιας παλαιότερης ερωτικής απογοήτευσης, τότε ψάξτε πιο βαθιά μέσα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μην διστάσετε να πείτε την αλήθεια σας, σε αυτόν που σας ενδιαφέρει. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του. Σε δεύτερο βαθμό, θα δώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνουν και οι σχετικές προτάσεις από την άλλη πλευρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Με τον Πλούτωνα να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, και για τους επόμενους μήνες, το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα υπάρξουν πολλές επιστροφές. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα είσαστε το απόλυτο επίκεντρο κάποιον παλιών σας ερωτικών υποθέσεων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Το χαμόγελο είναι εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καρφωμένο στο πρόσωπο σας. Ο άνθρωπος που αγαπάτε έχει επιστρέψει και αυτό σας έχει βάλει σε ευχάριστες διαδικασίες, για να οργανώσετε τα κοινά σας πλέον σχέδια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μην είστε και τόσο τολμηροί με άτομα που μόνο τον τελευταίο καιρό, έχετε εισέλθει στην ζωή τους. Ίσως και να εκτεθείτε. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και να γνωριστείτε καλύτερα. Μέχρι τότε, ασχοληθείτε πιο ενεργά με την εργασία σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης