ερωτοσκοπιο 19/09 Δευτέρα ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 19/09 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Ζυγίστε αυτά που σας προσφέρουν και αυτά που δίνετε εσείς, μέσα από την ψυχή σας. Οι αποφάσεις δικές σας. Αυτοί που θα κάνουν κάποιες μικρομετακινήσεις, είναι πιθανό να έχουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα τους έλξει γρήγορα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους, για να παρθούν αποφάσεις στο εδώ και τώρα. Αν κανείς τελικά δεν είναι έτοιμος, μόνο λάθη μπορούν να γίνουν. Οι μέρες με τον ανάδρομο να συγκρούεται με την Αφροδίτη, δημιουργούν προβλήματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Είναι μια περίοδος που όλα θα αρχίσουν να τρέχουν προς όφελος σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε συζητήσεις και διορθώσεις μέσα στη σχέση σας, που θα σας οδηγήσουν μέσα σε αυτό το έτος… σε δεσμεύσεις. Ακόμη και οι single, θα έχουν τις ευκαιρίες τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μπορεί να σας έχουν παραπλανήσει. Μην πείτε πολλά. Στις επόμενες ημέρες, πολλά αυτά που θα σας αποκαλυφθούν και πιθανόν να σας εκπλήξουν δυσάρεστα. Οι νυχτερινές ώρες θα έχουν πολλά φλερτ και νέες επαφές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Η κοινωνική σας ζωή είναι στο απόγειο της. Αυτό σας τροφοδοτεί με μια καλύτερη ψυχολογία και ανεβασμένη διάθεση. Αυτοί που είναι σε σχέση, θα καταφέρουν να ξεκαθαρίσουν εκκρεμότητες. Πολλά τα παράπονα που θα εισπράξουν οι Λέοντες από πρώην!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι αποφάσεις σας είναι κάθετες. Δεν είναι οι εποχές για να επιβάλλετε αυτά που θέλετε. Μετά τις 25/09 μπορείτε να αλλάξετε ρότα και να φέρετε πιο κοντά τον άνθρωπο σας. Οι χωρισμένοι θα έχουν τις απογευματινές ώρες, κάποιες ενοχλήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε με το ένα πόδι έξω από το δεσμό σας. Δεν δείχνετε να περνάτε καλά. Δεν είστε καλά και σας φαίνεται. Προτιμήστε να μείνετε ένα διάστημα μόνοι σας, παρά μέσα σε προβληματικές σχέσεις που σας δηλητηριάζουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Διαλέξτε το άτομο που σας ταιριάζει και διεκδικήστε το με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Τα αστρολογικά δεδομένα και μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου, επιταχύνουν τις διαδικασίες του ερωτικού τομέα. Εύνοια και στους ελεύθερους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μην δίνετε τόσα πολλά στον άνθρωπο σας, αν πρώτα και εσείς δεν έχετε εισπράξει κάτι ανάλογο. Δεν είναι ισότιμο, και σε βάθος χρόνου θα γυρίσει εις βάρος σας. Οι μόνοι του ζωδίου, θα δεχτούν ερωτικά βέλη από φιλικό πρόσωπο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Δεν έχετε κανέναν να σας καταλαβαίνει απόλυτα. Ίσως να μην το έχετε και πραγματικά ανάγκη. Οι μέρες που απομένουν για να τελειώσει ο Σεπτέμβριος, θα σας δώσουν τα κίνητρα για να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Φίλοι και γνωστοί σας κυκλώνουν και σας ζητούν χάρες, λύσεις και χρόνο. Σίγουρα μπορείτε να τα προλάβετε όλα, αλλά προσέξτε αυτό να μην γίνει εις βάρος της προσωπικής σας ζωής, που αυτή την εποχή περνάει κρίση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Στοχοποιείστε αυτά που θέλετε να κάνετε. Δεν υπάρχει πια περιθώριο χρόνου για να χάσετε. Αν τελικά δεν μπορείτε να ταιριάξετε τις ζωές σας με το άτομο που σας ενδιέφερε, τότε απομακρυνθείτε και μην καθυστερείτε κανέναν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.