ερωτοσκοπιο 19/09 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ερωτοσκοπιο 19/09 Τρίτη ωροσκοπιο

zodia Κριός: Αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας και ένα κύμα αισιοδοξίας θα σας βοηθήσει να δείτε την ευρύτερη εικόνα και πιο καθαρά. Αν προσπαθήσετε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας θα είστε νικητές. Η αυξανόμενη αισιοδοξία σας ενισχύει την ενέργειά σας.

zodia Ταύρος: Θα έχετε την τάση να ακούτε περισσότερο τους άλλους και να δουλεύετε πιο στενά μαζί τους. Μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα την ευαισθησία σας και θα έχετε περισσότερη ενέργεια. Η υγεία σας γενικά θα είναι καλύτερη.

 

zodia Δίδυμοι: Οι απαιτήσεις γύρω σας είναι πολλές και εξαντλούν την ενέργειά σας. Προσπαθήστε να μην βγείτε εκτός πορείας. Η κούραση σας επιβραδύνει σωματικά και θα πρέπει να αναπληρώσετε τον ύπνο σας πριν κάνετε μια νέα αρχή.

zodia-taro-45

zodia Καρκίνος: Είστε έτοιμοι να “τα βρείτε” με κάποια άτομα. Θα έχετε καλή παρέα που θα σας ικανοποιεί. Να είστε προσεκτικοί πριν ασχοληθείτε με κάποια σωματική δραστηριότητα. Μπορεί να τραυματιστείτε χωρίς να το καταλάβετε.

zodia Λέων: Η ειλικρίνειά σας θα σας βοηθήσει να είστε χρήσιμοι. Μην διστάσετε να πείτε την γνώμη σας. Η ρεαλιστική οπτική σας δεν θα σας απογοητεύσει. Θα σας είναι εύκολο να ασχοληθείτε με μια δουλειά πνευματικής φύσης αλλά μην ξεχνάτε ότι πρέπει να καθαρίσετε το μυαλό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

zodia Παρθένος: Θα είστε πρόθυμοι να απαντήσετε σε κάποιες επείγουσες ερωτήσεις χωρίς δισταγμό και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Η σχετική ηρεμία που κυριαρχεί τώρα σας επιτρέπει να αναθεωρήσετε κάποια γενικά θέματα υγείας σας. Μην συγκρατείστε.

zodia Ζυγός: Μην ενοχλείστε. Τα εμπόδια που θα συναντήσετε σήμερα θα ξεκαθαριστούν τον επόμενο μήνα. Θα πρέπει να χαλαρώσετε πλήρως και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Είστε κουρασμένοι.

zodia Σκορπιός: Μπορείτε να στηριχτείτε στις συμφωνίες σήμερα. Προσπαθήστε να είστε πιο δυνατοί ειδικά όσον αφορά τις φιλίες. Η ανυπομονησία σας να βγείτε από τον δρόμο σας θα σας κάνει απερίσκεπτους. Να είστε προσεκτικοί με τις αρθρώσεις σας.

zodia Τοξότης: Δεν θα χάσετε τα λόγια σας σήμερα. Τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη ερώτηση. Βρίσκετε ξανά την φόρμα σας ειδικά όσον αφορά τους μυς σας. Θα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και τα αντανακλαστικά σας θα είναι καλύτερα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

zodia Αιγόκερως: Θα έχετε δίκιο που αντιστέκεστε σε κάποιες επιρροές. Να είστε τολμηροί και ακολουθήστε τον δρόμο που έχετε διαλέξει, δεν θα το μετανιώσετε. Να είστε προσεκτικοί μήπως το παρακάνετε χωρίς να το αντιληφθείτε. Να έχετε ηρεμία στην προσέγγιση και τις προσπάθειές σας.

zodia Υδροχόος: Θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας αποτελεσματικά σήμερα. Έχετε πάρει αποφάσεις. Θα ξέρετε ακριβώς πως να προχωρήσετε μπροστά. Θα αισθάνεστε πιο άνετα με το σώμα σας αν πίνετε περισσότερα υγρά.

zodia Ιχθύες: Θα κάνετε μια συγκεκριμένη επιλογή που θα σας φέρει αποτελέσματα τον επόμενο Ιούνιο. Η κρίση σας είναι καλή και πρέπει να προχωρήσετε. Είναι σημαντικό να αφήσετε τις οικιακές ανησυχίες, να ισορροπήσετε την ενέργειά σας και να την κατευθύνετε εποικοδομητικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65