ερωτοσκοπιο 19/10 Τετάρτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 19/10 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Ποιο είναι το όφελος σας τελικά, από την σχέση που έχετε και συντηρείτε;! Συνήθεια, βόλεμα;! Δεν είναι κάτι που σας αντικατοπτρίζει. Κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Είναι σημαντικό για εσάς να εισπράττετε σε πρακτικό επίπεδο την αγάπη του ανθρώπου σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι διαφορετικό, απλά να είστε ο εαυτός σας. Από την νέα ζωδιακή εποχή του Σκορπιού, και οι μόνοι θα βρουν το ταίρι τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Δεν έχετε χρόνο να αναθεωρήσετε τίποτα. Είτε το δέχεστε είτε το απορρίπτετε. Είσαστε σε ένα μεταίχμιο, που δεν μπορείτε πια να δέχεστε άλλες χρονικές καθυστερήσεις. Από την εποχή του Σκορπιού, όλα είναι καθοριστικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είστε οι πιο τυχεροί της περιόδου, και αυτό είναι κάτι που το εισπράττετε και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χαθεί, θα μπορέσουν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας για να ξανασμίξουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Λέων: Αναπάντεχες ερωτήσεις σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, και που αφορούν το παρελθόν σας. Αν είσαστε σε μια φάση που όντως έχετε ανοίξει πόρτες στο παρελθόν, το ταίρι σας ίσως να το έχει αντιληφθεί. Να είστε προσεχτικοί σε όλα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ο χρόνος που σας έχει δοθεί από τον άνθρωπο σας, είναι πια λίγος για να δώσετε και εσείς με την σειρά σας τις απαντήσεις. Όσοι έχουν τις επόμενες ημέρες ταξίδι, είναι πιθανό να πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο με κάτι από το παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Έχετε ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν σας – όχι το πολύ μακρινό – και το μόνο σίγουρο είναι ότι από την ώρα που θα φύγει από πάνω σας ο Ήλιος, εσείς θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση για απαντήσεις – εξηγήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δεν είστε αυτή την στιγμή σε θέση να δώσετε το 100% της ερωτικής σας ενέργειας, στον άνθρωπο που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σας πολιορκεί. Σίγουρα αυτό σαν κατάσταση σας ευχαριστεί, αλλά κάντε και εσείς τις τίμιες εξηγήσεις σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Τα κεκτημένα σας τα γνωρίζετε. Μπορείτε να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να τον καθησυχάσετε για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί, πριν λήξει αυτός ο μήνας θα έχουν και πάλι της ευκαιρία επανένωσης.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι αντιθέσεις που συνεχώς υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας… δεν σας βγάζουν πουθενά. Αυτό ίσως και να γίνει χειρότερο, τώρα που η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη. Μιλήστε, ανοίξτε την καρδιά σας, πείτε τα παράπονα σας… και όλα θα βελτιωθούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η συνέχεια των συγκρούσεων, θα πέσει και μέσα στην εποχή του Σκορπιού. Αυτό είναι ένα μοτίβο που δεν μπορεί να σας βγει σε κάλό. Αν τελικά και εσείς αισθάνεστε ότι τα πράματα δεν εξελίσσονται όπως τα επιθυμείτε, τότε πάρτε τις αποφάσεις σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Η πίεση που δέχεστε για να δώσετε εξηγήσεις για κάποια παλιά σας ερωτικά λάθη, ίσως και να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα. Όσοι έχουν σκεφτεί να πάνε πίσω στο παρελθόν τους και να χτυπήσουν πόρτες, ίσως να βρουν άλλες καταστάσεις εκεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.