ερωτοσκοπιο 19/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ερωτοσκοπιο 19/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
* Είσαστε κυνηγοί σε όλα σας. Από αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε και το κέρδος σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Το άτομο που αγαπάτε θα σας πλησιάσει.
* Εσείς που έχετε χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία, πριν αλλάξει το έτος να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
* Η τύχη είναι στο πλευρό σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει μια σειρά από ευκαιρίες, για να βρεθείτε και πάλι στο πλευρό του ατόμου που αγαπάτε.
* Αν δεν μπορείτε να ρίξετε νερό στο κρασί σας, μέσα στην σχέση σας, τότε θα πρέπει να μείνετε μόνοι σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
* Εσείς από την φύση σας, πρέπει να είστε συνεχώς με κάποιον μαζί. Αυτό σας έχει περιορίσει, στην εξέλιξη της αυτόνομης προσωπικότητας σας.
* Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει αυτός ο νέος έρωτας, που ζείτε να σας προσφέρει, αν θέλει να σας κρατήσει κοντά του, τελικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
* Είστε αυτές τις ημέρες μέσα σε μια γλυκιά μελαγχολία που σας έχει δημιουργήσει ένας παλαιότερος χωρισμός, που ακόμη τον σκέφτεστε
* Οι σχέσεις που έχουν φθαρεί από τον χρόνο, μέχρι τις γιορτές θα έχουν όλες τις ευκαιρίες για να βρουν και πάλι τον χαμένο ενθουσιασμό τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
* Ανοίξτε τα αυτιά σας. Υπάρχει μια προσωπικότητα στους χώρους που κινήστε και σας σκέφτεται ερωτικά. Ίσως και αυτήν την εβδομάδα, να έχετε νεότερα.
* Ετοιμαστείτε για αλλαγές. Πολλά αυτά που έχετε μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνετε σε οικογενειακά ζητήματα. Πάντως σε κάτι κληρονομικό – νομικό, θα δικαιωθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
* Εσείς και η βαριά σας συμπεριφορά, σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει στο να πλησιάσετε κάποιον που σας έχει γοητεύσει. Αλλάξτε το .
* Υπάρχει ανταγωνισμός στον δεσμό σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο είναι σε μια κατάσταση που αισθάνεται …κάποια μορφής κόμπλεξ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
* Πολλές από τις σκέψεις σας, είναι ακόμη κολλημένες στο παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες να το ψάξετε κιόλας.
* Οι σχέσεις που έχουν μπλέξει και τρίτα πρόσωπα, το πιο πιθανόν είναι να περάσουν σε μια εποχή αποκαλύψεων. Προσοχή σε όλα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
* Υπάρχει η ανάγκη για να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, μέσα σε σχέσεις και δεσμούς κάθε τύπου. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του έτους είναι εξαιρετικές.
* Οι ξένοι καλό θα ήταν να μην έχουν γνώση, για όλα αυτά τα ευτράπελα που συντελούνται, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
* Έχετε σταματήσει να χαμογελάτε. Αυτό είναι και κάτι που προκύπτει από την αισθηματική σας ζωή, που μάλλον δεν σας κάνει ευτυχείς πια.
* Οι σκέψεις κάποιου ατόμου από το παρελθόν σας, θα σας αποκαλυφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, και σίγουρα θα σας αναστατώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
* Αν τελικά δεν μπορείτε να βρείτε μια κοινή λύση με τον άνθρωπο σας, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας.
* Τις βραδινές ώρες πολλοί από τους μοναχικούς του ζωδίου, θα έχουν την τύχη να βρεθούν ανάμεσα σε καινούργια φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
* Υπάρχει ένα άνθρωπος που έχει κατακτήσει την καρδιά σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μέρες θα το πολλαπλασιάσουν …αυτό σαν δέσιμο.
* Δεν έχετε και πολύ χρόνο εσείς οι χωρισμένοι, για να περιμένετε πόσο θα καταλαγιάσει ο εγωισμός σας. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
* Είναι εκπληκτικές οι όψεις που κάνει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, και σας αποδίδουν πολλές εκπλήξεις, ακόμη και από το παρελθόν.
* Κάποιος μέσα στην σχέση, επιτέλους θα πρέπει να κάνει πίσω προκειμένου να διορθωθούν τα παγωμένα συναισθήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς