ερωτοσκοπιο 2ο 15ημερο φεβρουαριου ωροσκοπιο

sxeseis-sagapw

ωροσκοπιο 2ο Δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου

 

 

Κριος: Μια καλή περίοδος που θα ανανεώσει τους δεσμούς και τα  συναισθήματα  όλων των δεσμευμένων. Ιδίως μετά τις 23-24 Φεβρουαρίου, θα δείτε και την βελτίωση αυτή να σας δημιουργεί την εσώτερη ανάγκη για περαιτέρω δέσμευση. Οι Κριοί που έχουν χωρίσει από πέρσι, θα λάβουν είδηση – νεότερα, ή με την διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου,  για την ευκαιρία επανασύνδεσης με καλύτερους όρους και πιο ώριμες συνθήκες. Αν έχετε γεννηθεί με ωροσκοπο σε ζωδιο της Γης, τότε οι επανένωση θα είναι ισχυρή και μόνιμη.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18, 22 Φεβρουαρίου

 

Ταύρος: Πολύτιμο θα χαρακτηριστεί το επόμενο χρονικό διάστημα για όσους Ταύρους θα φανούν τολμηροί, και θα θελήσουν να ταρακουνήσουν τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής – προσωπικής τους ζωής.  Οι εν σχέση, που δεν μένουν ικανοποιημένοι από την ποιότητα του δεσμού, ίσως και να χωρίσουν, μη δίνοντας πια άλλη ευκαιρία. Οι ‘κολλημένοι’ με το άκαρπο παρελθόν θα αποχωρήσουν οριστικά. Ειδικά για τους γεννημένου τις τελευταίες ημέρες του ζωδιου, θα τύχουν ερωτικών προκλήσεων από το εργασιακό τους περιβάλλον, που θα πρέπει να αγνοήσουν.

zodia-taro-45

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19, 28 Φεβρουαρίου

 

Δίδυμοι: Τα αερικά του κόσμου τούτου, θα δουν την προσωπική τους ζωή να ανανεώνεται και να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Σχέσεις που δεν είχαν δυναμική, ή νέες γνωριμίες που δεν άνθισαν, τώρα και με τον ορθοδρόμηση του Ερμή, θα δώσουν καλές συναντήσεις, ειλικρινείς διάλογους, και πολλά ξεκαθαρίσματα θα γίνουν σε περιπλεγμένες καταστάσεις ετών. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα λάβουν ευχάριστες ειδήσεις από άτομο που τους ενδιαφέρει εδώ και μήνες, και μέχρι τώρα, δεν ωρίμασαν οι συνθήκες για κάτι περισσότερο.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20, 24 Φεβρουαρίου

 

 

Καρκίνος: Πολλά και διαφορετικά θέματα που καλείστε να επιλύσετε τις επόμενες 2 εβδομάδες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συγκεκριμένα, για τα συναισθηματικά, που σας έχουν τόσο πολύ ταλαιπωρήσει τους τελευταίους μήνες, ευτυχώς η αλλαγή του ζωδιου από Υδροχόο σε Ιχθύ, θα δώσει τις προδιαγραφές προκειμένου να βελτιωθεί η επικοινωνία αλλά και οι κινήσεις για κοινή πορεία στο μέλλον. Όσοι είναι σε γάμο, και βιώνουν παράλληλη σχέση, ίσως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να ολοκληρώσουν την μια από τις δύο καταστάσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19, 25 Φεβρουαρίου

 

 

Λέων: Το κατάλληλο χρονικό διάστημα έχει έρθει και θα φέρει τις αλλάγες που χρειάζεστε στην προσωπική σας ζωή. Οι μοναχικοί Λέοντες θα κάνουν γνωριμίες που θα τους τραβήξουν την προσοχή από την πρώτη στιγμή, και ιδίως οι γεννημένοι μεταξύ 12-18 Αυγούστου, θα βρούν το μοιραίο τους ταίρι. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες επανασύνδεσης – συζητήσεων – διαπραγματεύσεων, θα δουν τα πράματα να κυλάνε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Οι εν σχέση, θα δουν μετά τις 24 Φεβρουαρίου να την κοινή τους ζωή  να ισορροπεί και να υπάρχει προοπτική για  δέσμευση.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 16, 27 Φεβρουαρίου

 

Παρθένος: Το διάστημα των επόμενων ημερών είναι ιδανικό για όλους του Παρθένους να πάρουν απόφαση, για το αν θέλουν να μείνουν σε στατικές και ξεθωριασμένες σχέσεις ή να βρουν κάτι νέο που θα τους φέρει και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι της ζωής. Τολμήστε να εκφράσετε τα παράπονα και τις επιθυμίες σας, βάλτε τα εύλογα  χρονικά όρια…και πράξτε αναλόγως. Οι γεννημένοι με Βόρειο Δεσμό της Σελήνη σε πύρινο ζωδιο, είναι προ των πυλών, για γνωριμία, που ίσως έρθει από το εξωτερικό, και που θα τους αλλάξει τον τρόπο σκέψης για τον έρωτα και την αγάπη.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17, 27 Φεβρουαρίου

 

astra zodia tarot  μην χασετε :

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ζυγός: Θα αναπολήσετε τις ωραίες ημέρες του παρελθόντος, εσείς οι ελεύθεροι Ζυγοί, καθώς το αστρολογικό σκηνικό θα σας φέρει μπροστά σε έναν παλιό έρωτα – αγάπη που ακόμα δεν έχει βάλει του τίτλους τέλους. Οι θέσεις του Άρη και του Πλούτωνα, θα σας βάλουν σε ποικίλες σκέψεις για το αν αξίζει δεύτερη ευκαιρία μια τέτοια κατάσταση ή αν θα πρέπει επιτέλους να προχωρήστε μπροστά. Όσοι διατηρούν παράλληλες ερωτικές επαφές με δεσμευμένους, πιθανόν να λάβουν άσχημα νέα…για οριστικό τέλος.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19, 21 Φεβρουαρίου

 

 

 

Σκορπιός: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου θα σημαδέψει τις ζωές των περισσοτέρων Σκορπιών. Οι αστρολογικές όψεις, καθώς και οι δύσκολοι δεσμοί της Σελήνης, θα δώσουν έντονες αναταραχές σε αυτούς που διατηρούν παράλληλες σχέσεις χωρία νόημα. Για αυτούς που είναι σε συναισθηματικές σχέσεις χωρίς γερές βάσεις, και σε αυτούς που απλά έχουν εγκλωβιστεί χωρίς λόγο σε βαλτωμένες καταστάσεις και χωρίς ελπίδα αλλαγής. Μην φοβηθείτε να αποχωρίστε ή να κόψετε τα ισχυρά δεσμά με το προβληματικό παρελθόν.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20, 27 Φεβρουαρίου

 

Τοξότης: Ότι και αν έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα δεν θα ανθίσει στο τώρα, αν δεν αποφασίσετε εσείς που θα δώσετε τελικά την πλήρη προσοχή σας. Ο Κρόνος στον ζωδιακό σας οίκο, σας έχει φέρει θεαματικές αλλαγές, στο τρόπο που λειτουργείτε και που σκέφτεστε. Πιο συγκεκριμένα για τους Τοξότες του δευτέρου δεκαήμερου, και για αυτούς που έχουν Ερμή σε γήινο ζωδιο, θα μπορέσουν να προχωρήσουν την συναισθηματική τους ζωή σε καλές και δεσμευτικές καταστάσεις. Για τους ακόμα ελεύθερους, μοιραία συνάντηση θα δώσει μεγάλη αγάπη ζωής.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 21, 27 Φεβρουαρίου

tarw-erwtoskopio

Αιγόκερως: Η συνεισφορά των άστρων και γενικότερα του σύμπαντος θα είναι πολύτιμη  για τους περισσότερους Αιγόκερους, που δεν έχουν την ψυχική αντοχή να αλλάξουν την  καθημερινότητα τους. Όσοι έχουν καλή σχέση ίσως τους έρθουν μέσα στο μήνα, προτάσεις και για κάτι περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Οι χωρισμένοι και που δεν θέλουν να κλείσουν ακόμα όλες τις πόρτες στην άλλη πλευρά, θα λάβουν ευχάριστα νέα για επανασύνδεση με καλύτερες συνθήκες. Βάλτε όμως και εσείς τους όρους σας. Οι υπόλοιποι θα τύχουν νέων γνωριμιών….ιδίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο…τυχόν να διασταυρωθούν και με την καρμική  τους αγάπη.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20, 25 Φεβρουαρίου

 

 

 

 

Υδροχόος: Έχουν τελειώσει τα χρονικά περιθώρια που είχατε βάλει στον καλό σας εαυτό, πριν προχωρήστε σε σαρωτικές αλλαγές. Αν αυτό συμπεριλαμβάνει και μια πρόσφατη γνωριμία, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, δώστε μια ευκαιρία προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, θα θελήσουν να παραμείνουν μόνοι, ακόμη λίγο διάστημα έτσι ώστε να ισορροπήσουν τις πρόσφατες απώλειες και να κοιτάξουν κατάματα τις νέες ευκαιρίες που θα τους προσφερθούν μετά τις 28 Φεβρουαρίου.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 16, 22 Φεβρουαρίου

 

 

Ιχθύς: Είστε οι ευνοημένοι των ημερών, καθώς όλα τα μάτια  όλων θα πέσουν πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει περισσότερη κινητικότητα στα ερωτικά, αναβίωση παρελθοντολογικών καταστάσεων, αλλά και νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.  Όσοι είναι μπλεγμένοι σε τρίτα μονοπάτια, ίσως βιώσουν πίεση, για να προσφέρουν περισσότερη θέρμη – παρουσία συναισθημάτων στην άλλη πλευρά. Μην τάξετε κάτι παραπάνω των δυνάμεων σας. Πολλοί οι Ιχθύες που θα δεσμευτούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17, 18 Φεβρουαρίου

 

ΚΑΙ  ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην κυνηγάτε κάτι που δεν μπορείτε να αποκτήσετε, μόνο για λόγους επιβεβαίωσης ή εγωισμού! Μην επιμένετε να καθυστερείτε κιαλλο την ζωή σας.

 

astra zodia tarot  μην χασετε :

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια