ερωτοσκοπιο 20/02 Ερωτικό Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

art-love-3336

ερωτοσκοπιο 20/02 Ερωτικό Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 12 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Πολύς κόσμος και γνωριμίες έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ερωτική σας ζωή…. και αυτό πιθανόν να είναι και ένα δίλημμα για όσους, είναι ήδη μέσα σε δεσμό / γάμο. Για τους υπολοίπους … οι αλλαγές έρχονται.
Ευκαιρίες αγάπης: **

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Μια καλή ημέρα που θα πρέπει να ανασυνταχτείτε… και να θέσετε βάσεις για το πως θα κινηθείτε με το ταίρι σας. Η διάθεση ακόμα και των ελεύθερων. θα είναι ανεβασμένη … με τις νέες – ερωτικές προσεγγίσεις που θα έχουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Θα αποκαταστήσετε την καλή φήμη σας σε πολλά θέματα… και ιδιαίτερα μέσα στην σχέση σας. Οι ερωτικές προσδοκίες σας είναι μέτριες αυτήν την εποχή. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρούν κάτι ποιοτικό από το παρελθόν τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdiaταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε πολύ κοντά στο να πετύχετε τον στόχο σας. Αν αυτός είναι να ξεκλειδώσετε την καρδιά και τον λόγο. … του ατόμου που σας γοητεύσει εδώ και εβδομάδες, τότε τα αστέρια είναι με το μέρος σας και αυτά. Για τους δεσμευμένους… λόγια έρωτα από τον σύντροφο σας, θα σας ξεσηκώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Θα υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, σε όλους τους Βασιλιάδες, που τείνουν πια να κάνουν ξεκαθαρίσματα την ερωτική τους πραγματικότητα. Η Σελήνη με την κινητικότητα της στον Καρκίνο, θα βοηθήσει να φωτιστούν ζητήματα που έχουν μείνει στο σκοτάδι μήνες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η ακίνητη στάση που γενικότερα κρατάτε, δεν βοηθούν την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου θα δεχτούν ίσως και λεκτική επίθεση, τις προσεχείς ημέρες. Μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου, πολλά θα έχουν ανατραπεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι μέρες έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους Ζυγούς. Οι νύχτες σας θα γεμίσουν με πολλά φλερτ και επαφές που θα σας αναζωογονήσουν, ακόμα και αυτούς που βιώνουν ερωτική απογοήτευση… από παλιά!
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δραστήρια ημέρα και με πολύ κόσμο να ασχολείται με εσάς. Μέσα σε όλους αυτούς και μια ξεχωριστή προσωπικότητα που θα σας ξαφνιάσει. Μην πιέζετε το συντροφικό ταίρι σας οι δεσμευμένοι… για να πάρει αποφάσεις για το απώτερο μέλλον σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ελλοχεύει ο κίνδυνος αποκαλύψεων σε όσους διατηρούν παράλληλη / ερωτική ζωή. Οι μέρες με μια Αφροδίτη να κάνει δύσκολες όψεις…, δεν αφήνει περιθώρια επικοινωνιακών λαθών. Οι γεννημένοι με Άρη σε αέρινο οίκο, ίσως σήμερα θα ακούσουν… ‘δύσκολα και νεότερα’ για τον άνθρωπό τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-wroskopio-4ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μετράτε ήδη απώλειες! Οι κινήσεις των εξωτερικών πλανητών τις τελευταίες ημέρες σας, έχουν αποπροσανατολίσει και αυτό δημιουργεί χάσματα επικοινωνιών. Ωστόσο η εύνοια που θα υπάρξει από αυτόν τον μήνα… θα σας εξισορροπήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Πολύ το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας. Ο Άρης στις συγκεκριμένες μοίρες, δυναμιτίζει στατικές καταστάσεις και δίνει την ευκαιρία να αποδεσμευτείτε μόνιμα από άσχημες συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Μην αγνοείτε τις κινήσεις και τα λόγια του συντρόφου σας. Οι μέρες μέχρι τις 25/02, θα σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις με πολύ κόσμο και ίσως και το αγαπημένο σας ταίρι. Μην πείτε όμως πάρα πολλά… μόνο ότι χρειάζεται.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.