ερωτοσκοπιο 20/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

ερωτοσκοπιο 20/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς ξέρετε όλους τους τρόπους για να βρείτε την άκρη την επικοινωνιακή και να πλησιάσετε τον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να περιμένει από εσάς αυτήν την κίνηση. Πάντως ο κυβερνήτης σας, σας δείχνει άκρως λαμπερούς αυτό το διάστημα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε ερωτευμένοι και αυτό σας φαίνεται. Έχετε βρεθεί μέσα σε αγκαλιά που τόσο καιρό ζητούσατε από το σύμπαν να σας στείλει. Αυτό είναι και κάτι που θα το υποστηρίξει και ο Ήλιος, που έχει περάσει μέσα στον ζωδιακό σας οίκο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Κάποιος περιμένει κάποιες απαντήσεις για τις επόμενες σας κινήσεις. Αν τελικά και για τους δικούς σας λόγους, δεν είστε έτοιμοι, να απαντήσετε, ίσως και να χρειαστεί να ζητήσετε παραπάνω χρόνο. Εκπλήξεις ευχάριστες θα έχετε από τα οικονομικά σας δρώμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς και τα θέλω σας έχουν προβληματίσει και κουράσει τον άνθρωπο σας. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, έχουν πολλές αποκαλύψεις να κάνουν και σε αυτούς, που έχουν την διάθεση να επανασυνδεθούν με το παρελθόν τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Το μυαλό και η πυγμή του ζωδίου σας, δεν μπορούν αυτήν την εποχή να υποτάξουν την καρδιά σας. Και εσείς ξέρετε ότι έχετε μπλέξει με ακατάλληλα άτομα. Με τόσο δύσκολο αστρολογικό σκηνικό, προσέχετε τις ερωτικές αποκαλύψεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Χαμογελάστε πλατιά. Το άτομο που θέλετε και μεταξύ σας, υπάρχει ένας ανομολόγητος έρωτας, θα σας κάνει την ερωτική του εξομολόγηση. Αυτό θα έρθει και με κάποια καλή εξέλιξη σε οικονομικά ή εργασιακά σας θέματα. Η τύχη σας υποστηρίζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε. Τώρα, πια είναι η μεριά του συντρόφου σας, που πρέπει να αποδείξει, την αγάπη και την αφοσίωση της στο δικό σας το πρόσωπο. Θα υπάρξουν νέοι έρωτες – φλερτ για τους αδέσμευτούς τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είσαστε αρκετά προβληματισμένοι για όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, και ακόμη δεν έχετε ξεκαθαρίσει. Από την νέα εβδομάδα, που όλα θα είναι πιο ήσυχα, θα βρείτε την χρυσή τομή με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Τα λόγια είναι περιττά. Σε κάθε χωρισμό υπάρχουν εντάσεις. Στην δική σας περίπτωση, το καλύτερο θα ήταν, να δώσετε χρόνο και χώρο στον άνθρωπο σας, για να σκεφτεί καλύτερα, αυτά που του προτείνατε. Μην αφήνετε την δουλειά σας χωρίς έλεγχο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε πολλά κρυφά χαρτιά στο μανίκι σας. Κάποιο ιδιαίτερο άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί σας, αλλά σας το ‘παίζει’ δύσκολο, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σας κάνει τις αποκαλύψεις του. Μην κάνετε το λάθος, και άμεσα ανταπαντήσετε θετικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλα γίνονται για κάποιον σκοπό. Αυτό έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, που βιώνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα… μοναξιά. Τώρα όμως είσαστε πιο ώριμοι και έτοιμοι για να αναγνωρίσετε το ταίρι, που μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Σας έχουν σηκωθεί τα λέπια… κάγκελο, με όλα αυτά που γίνονται στην προσωπική σας ζωή. Υπάρχει ακόμη πολύ παρασκήνιο που θα σας αποκαλυφθεί προσεχώς. Από τον καινούργιο μήνα, συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και πάρετε την απόφαση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης