ερωτοσκοπιο 20/05 Σαββάτο ωροσκοπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκοπιο 20/05 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Τα δώρα και οι μεγάλες υποσχέσεις, δεν είναι κάτι που μπορεί να σας γοητεύσει. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε καινούργιες γνωριμίες, που θα κάνουν την άμεση προσπάθεια τους, να σας κερδίσουν. Σκεφτείτε και μην βιαστείτε καθόλου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχετε την εκτίμηση του ανθρώπου σας και σε κάθε επίπεδο. Κάτω από τις καλύτερες όψεις, του κυβερνήτη σας, αυτό θα πολλαπλασιαστεί και μέσα στον Ιούνιο, θα σας γίνουν και πιο σοβαρές προτάσεις. Φρέσκοι έρωτες και για τους ελεύθερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσάς δεν υπάρχει κάτι ή κάποιος που να σας εμποδίζει, από τα πρακτικά σας σχέδια. Όλα έχουν το όριο τους, και εσείς δεν πρόκειται να κάνετε πίσω. Αφήστε τις δεσμεύσεις και τις λοιπές επισημότητες για τα μέσα του Καλοκαιριού και μετά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Καθείς μέσα στην σχέση λέει τα δικά του. Αυτό που έχει σημασία, είναι να υπάρχει μια κοινή συνισταμένη πάνω στους επόμενους σκοπούς. Πολλά και τα νέα άτομα που θα εισέλθουν, αυτόν τον μήνα, στις ζωές των αδέσμευτων του ζωδίου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε μπει στο άμεσο ερωτικό στόχαστρο κάποιων που επιθυμούν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Θα δείτε μέσα στις επόμενες ημέρες, προτάσεις και πλησιάσματα που θα σας γοητεύσουν. Όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, θα δώσουν την θέση τους στο παρόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι επιτυχίες, που ζητάτε στο επαγγελματικό σας παρόν, έρχονται και αυτό θα γίνει το σκαλί, για να προχωρήσετε την αισθηματική σας ζωή κάπου πιο κάτω. Ίσως για κάποιους, αυτό να σταθεί και η πρακτική αφορμή για να επανασυνδεθούν με τον πρώην σύντροφο τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μην κυνηγάτε λοιπόν κανέναν. Όποιος σας θέλει μπορεί να βρει τον τρόπο να σας πλησιάσει. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για όλους του ζωδίου σας, και ειδικά για τους χωρισμένους που επιθυμούν να βρουν τον τρόπο, για να είναι και πάλι μαζί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Με τον ήλιο να περνάει στους Διδύμους, εσείς και η γοητεία σας θα πιάσετε στα δίκτυα σας τελικά, το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Σε επόμενο στάδιο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, για όλα αυτά που επιθυμείτε να τους πείτε και να προσφέρετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Υπάρχει μια παρατεταμένη σύγχυση μέσα στην σχέση σας και αυτό έχει σαν πρακτικό αποτέλεσμα, την παγωμένη ατμόσφαιρα, Μην το αφήνετε έτσι. Κάντε κάτι για να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Μέσα στον Ιούνιο, το κλίμα θα αναστραφεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αυτό που σας διέπει, είναι δυστροπία ένεκα κάποιας παλιάς σας ερωτικής απογοήτευσης. Θα πρέπει να βάλετε ένα όριο σε αυτό, και από τον καινούργιο μήνα, να ανοίξετε τα φτερά σας. Το σύμπαν θα σας στείλει νέο κόσμο για σας γοητεύσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Τώρα που ο Ήλιος, προχωράει, στους συγγενικούς Διδύμους, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές. Χρήμα και μια μεγάλη τύχη είναι στο μενού. Επίσης, μια μερίδα του ζωδίου, θα επανασυνδεθεί μα παλιά του αγάπη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Πρέπει να ξεχάσετε τις δύσκολες ήμερες του παρελθόντος. Δεν έχει νόημα να το ανακυκλώνετε στο παρόν σας. Οι μέρες μέχρι να εισέλθει ο Ιούνιος, θα σας δώσουν νέο κόσμο και μια καλύτερη ψυχολογία, που σας βάλει μέσα σε ένα δυναμικό Καλοκαίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65