ερωτοσκοπιο 2/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

sxeseis-desmeysi

ερωτοσκοπιο 02/03 Τετάρτη ωροσκοπιο
σεληνη σε χάση 22 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δείχνουν ότι δεν είναι στα μέτρα σας. Αν διατηρείτε διπλές – κρυφές καταστάσεις καλύτερα ας είστε πιο προσεχτικοί, καθώς η κίνηση του Ερμή τις επόμενες ημέρες σε νέο ζώδιο, δεν σας βοηθάει καθόλου.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Θα αισθανθείτε μια παραπάνω ερωτική διάθεση από το ταίρι σας, που πια αποζητά παραπάνω αισθήματα και κινήσεις από μέρους σας. Φροντίστε περισσότερο και τον εαυτό σας, και εσωτερικά και εξωτερικά και αποδώστε σε αυτόν που το αξίζει τον καλύτερο σας κομμάτι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είσαστε στο επίκεντρο της προσοχής όλων. Μην κάνετε όμως μεγάλα βήματα και μην πείτε υπερβολικά λόγια… γιατί η επήρεια του Κρόνου είναι ακόμα απέναντι σας. Περάστε καλά με τους γνωστούς – φίλους καθώς μεγάλες αλλαγές προβλέπονται.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Τίποτα πια δεν σας απειλεί σαν δεμένο ζευγάρι. Τα δύσκολα τα έχετε ξεπεράσει με την υποστήριξη του ανθρώπου σας. Οι υποθέσεις του παρελθόντος πια έχουν κλείσει οριστικά και αυτό …. ανακουφίζει και τις δύο πλευρές. Ωστόσο εσείς προνοήστε και σφραγίστε μόνιμα τις πόρτες για οποιονδήποτε τρίτο στην σχέση σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Θα χρειαστείτε και οι δύο σας, σαν ζευγάρι, μια δραστική αλλαγή στην ζωή σας, και που διαφαίνεται ότι θα προέλθει από εσάς. Με καθαρό μυαλό θα αποφύγετε τις εμπόλεμες καταστάσεις … και θα καταφέρετε να έλθετε πολύ κοντά στα θέλω και τις ανάγκες σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μια χαλαρή ημέρα μέχρι το βράδυ της που θα έρθετε πολύ πιο κοντά σε άτομα που σας έχουν λείψει. Οι όψεις της Αφροδίτης προς το γήινο ζωδιο σας, δημιουργεί το ρομαντικό κλίμα για την δημιουργία νέων επαφών με άρωμα ρομαντισμού.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Πολλά αυτά που πρέπει να αντισταθμίσετε τις προσεχείς ημέρες… και με ένα κινητικό Ερμή να σας αγχώνει για όλα τα θέματα. Για αυτούς που έχουν εκκρεμότητες με το μακρινό τους παρελθόν ….θα έχουν μια περισσή άνεση λόγου και ψυχικής ανάτασης για να το διαχειριστούν.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε σε πολλή δύσκολη θέση καθώς εδώ και καιρό καλείστε να βρείτε την χρυσή λύση στην αισθηματική σας ζωή. Οι μέρες μέχρι και τις 20 που αλλάζει το ζώδιο, και ο Άρης προσεχώς φεύγει από πάνω σας είναι ιδανικές για να διευκρινίσετε προς όλες τις κατευθύνσεις, τις επιθυμίες σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αναμονή για λίγο ακόμη και θα δικαιωθείτε. Οι μέρες που ο Άρης θα έρθει στον οίκο σας θα είναι πολύτιμες. Όλοι οι Τοξότες, πλέον θα είναι σε απόλυτη ευθυγράμμιση για να πράξουν τις αποφάσεις που ήδη τις ανακυκλώνουν εδώ και εβδομάδες, στο μυαλό τους.
Δείκτης αγάπης: 06/10
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην φοβάστε την σελήνη που σας πλησιάζει, που το μόνο που θα δώσει στον ζωδιακό σας οίκο είναι μια παραπάνω γνώση και ωριμότητα. Αυτοί που βρίσκονται ήδη σε σχέση… σήμερα και αύριο μπορούν να προβούν σε σοβαρές συζητήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δικαιούστε πολλών εξηγήσεων… και τα άστρα σας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πολύς κόσμος θα εισέλθει στην καθημερινότητα σας τις επόμενες ημέρες με σκοπό να σας δείξει διαφορετικούς δρόμους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Όλα τα Ψαράκια σήμερα έχουν την τιμητική τους. Πολλές επιστροφές αναμένονται με τον ανάδρομο Ερμή μέσα στον μήνα του Μαρτίου. Οι αληθινές αγάπες του τότε …είναι αυτές που θα έχουν και τις ευκαιρίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.