ερωτοσκοπιο 2/06 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 02/06 Τετάρτη ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 27 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Όλα θα γίνουν αν και εσείς δείξετε λίγη κατανόηση και προσοχή στους ιδιαίτερους ανθρώπους, που είναι κοντά σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το αγαπημένο σας ταίρι που είναι ήδη καθοδόν, να σας υποστηρίξει σε ότι σκέφτεστε και κάνετε. Οι μέρες των Διδύμων σας πάνε πολύ.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Είσαστε σε ύφεση συναισθημάτων, και αυτό είναι εύκολα διακριτό από τον άνθρωπο σας. Το άσχημο είναι ότι δεν το λετε ευθέως και αφήνετε τον άλλον, να σας αποκαλύψει τις σκέψεις του πρώτος. Όλη η μέρα μέχρι και το βράδυ, θα εμπεριέχει διάλογους που θα ενοχλήσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ασκείτε πίεση για να πάρετε τις απαντήσεις που ζητάτε. Αυτό είναι λάθος. Οι μέρες με τόσο καλά αστρολογικά δεδομένα, μπορούν να σας δώσουν τις πληροφορίες που ζητάτε, μέσω ενός ειλικρινούς διαλόγου. Όσοι είναι μόνοι, θα έχουν πολλά φλερτ και προτάσεις από τον φιλικό τους χώρο.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Σας περιμένουν πολλά και ευχάριστα μέχρι τις 10 του Ιουνίου. Οι προσδοκίες σας οι συναισθηματικές θα ολοκληρωθούν, μέσα από ξαφνική πρόταση του ατόμου που σας ενδιαφέρει, για διάλογο ή για έξοδο. Μην κάνετε επικοινωνιακά λάθη βιασύνης. Αφήστε τις πρωτοβουλίες στην άλλη πλευρά.
Ευκαιρίες αγάπης:

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Δεν είστε και στα πολύ καλύτερα σας. Αυτό θα αλλάξει από την Κυριακή και μετά, που ολοκληρώνετε το φαινόμενο της Νέας Σελήνης. Οπωσδήποτε όμως κάντε και εσείς κάτι, για τον εαυτό σας, αλλά και για ότι σας χαλάει την διάθεση. Ξεκινήστε με το να οργανώσετε τις διακοπές σας.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μιλήστε άφοβα στον άνθρωπο σας, για όλα εκείνα τα μικρά και τις λεπτομέρειες που πρέπει να τροποποιηθούν για να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Όσοι είναι σε διαδικασίες χωρισμού, ας αφήσουν τους γνωστούς- φίλους έξω από αυτά. Ουδείς μπορεί να σας βοηθήσει….αντιθέτως!
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε σε μια ευχάριστη αναμονή για να λύσετε τις παρεξηγήσεις με άτομα της οικογενείας σας. Οι μέρες μέχρι και τις 17-06, σας δίνουν και τις σημαντικές ευκαιρίες να βρεθείτε σε ένα κοινό τραπέζι, με κάποιο πρώην ταίρι σας, και να λύστε τις διαφορές σας.
Ευκαιρίες αγάπης:

zwdia

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δείχνει ο καιρός ότι κάτι αλλάζει και γοργά. Όλα είναι υπέρ σας και σε αυτό σίγουρα ευθύνεται ο ακράτητος Άρης, πάνω στον οίκο σας. Είστε εσείς οι εργένηδες το επίκεντρο πολύ νέου κόσμου, που θα κάνει τις προσπάθειες του για να σας κατακτήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η αισιοδοξία σας είναι στην κορυφή. Όλα έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικότητα και αυτό σας δίνει δύναμη, για ακόμη περισσότερες αλλαγές και επέκταση. Μην σαν φανεί περίεργο, αν δείτε άτομα που μέχρι τώρα σας γύριζαν την πλάτη, να σας χαμογελούν.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Κάντε τις διαδικασίες μέσα στην σχέση σας πιο απλές. Οι μέρες των αέρινων και ασταμάτητων Διδύμων, σας κάνουν πιο επικοινωνιακούς σε κάθε κομμάτι της ζωής σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να τα ξαναβρούν.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ημέρες για πολλές αλλαγές και εξελίξεις. Βάλτε τα δυνατά σας για να ξεπεράσετε τις άσχημες καταστάσεις και πρόσωπα που παρελθόντος, και αφήστε νέο αέρα να γεμίσει το μυαλό σας. Σε όλο αυτό, φίλοι και παρέες σας έχουν δίπλα τους.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Διαθέτετε μεγάλη πίστη στον εαυτό σας. Αυτό περνάει και στο περιβάλλον σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για να οργανώσετε τα καλοκαιρινά σας προγράμματα, ακόμη και αν αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν κάποιο ταίρι. Εκεί που θα είστε θα βρείτε το καλύτερο.
Ευκαιρίες αγάπης:

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.