ερωτοσκοπιο 21/01 Σαββάτο ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 21/01 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν έχετε σκοπό να αλλάξετε αυτά που κάνετε, τα αμαρτωλά, και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε εκτεθειμένοι και να έχετε στεναχωρήσει, κάποιον που δεν φταίει. Οι μέρες και τα αστρολογικά σας ευνοούν για να βάλετε την αισθηματική σας ζωή σε τάξη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Με το δικό σας πείσμα όλα τελικά μπορούν να γίνουν. Αυτό αφορά και τα οικονομικά σας, που από αυτόν τον μήνα, θα έχουν ευχάριστη άνοδο και μόνιμη πια σταθερότητα. Από την μεριά των αισθηματικών σας, κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Πολλά αυτά που έχετε υπό την μορφή παραπόνων να πείτε στον άνθρωπο σας. Αυτό σαν κατάσταση δεν είναι κάτι καινούργιο. Σίγουρα όμως είναι και η τελευταία. Αυτοί που έχουν ήδη εντοπίσει έναν καινούργιο σύντροφο στην ζωή τους, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλες οι μέρες μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος, είναι αστρολογικά υποστηρικτικές για εσάς και τα σχέδια σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να έρθετε, πιο κοντά στον άνθρωπο σας και τις ανάγκες του. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σας υποστηρίζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Ανακρίβειες και λάθη, πολλά, έχουν συντελεστεί μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι για το οποίο έχετε και εσείς ένα μερίδιο ευθύνης. Από την νέα εβδομάδα, το ταίρι σας, θα σας προσκαλέσει σε διαλόγους, που θα δώσουν μια νέα πνοή στην καθημερινότητα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πολλά αυτά που ακούτε γύρω σας, για σχέσεις και ζεστά συναισθήματα. Ίσως να μην είναι αλήθειες. Εσείς θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας απασχολούν είτε στην σχέση σας, είτε στην μοναξιά σας. Χρήμα και ταξίδια στα επόμενα βήματα σας
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε κάτω από σχέση που απλά σας ταλαιπωρεί και το ξέρετε. Αυτό είναι κάτι που το ζώδιο σας, σίγουρα δεν θα μπορέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη να το υποστεί. Εσείς που έχετε καιρό να δείτε, το εξ αποστάσεως ταίρι σας, θα λάβετε ευχάριστες ανακοινώσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Η αγάπη θα ανθίσει σε όλα της τα μήκη και πλάτη, αν εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, κάνετε κάποιες μικρές υποχωρήσεις. Είναι και κάτι που θα το χαρεί και το ταίρι σας. Οι βραδινές ώρες, θα έχουν πολλές και θετικές γνωριμίες για τους ελεύθερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δίνετε τις ερμηνείες σας κατά το όπως σας βολεύει. Αυτό είναι και ένα γεγονός που δεν βοηθάει τον άνθρωπο σας να σας καταλάβει καλύτερα και πιο βαθιά. Μόνοι και χωρισμένοι του ζωδίου σας, θα έχουν ειδήσεις από το παρελθόν τους, από μια παλιότερη τους ιστορία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Απολαύστε τις ημέρες και μην δίνετε σημασία σε λόγια και αντιδράσεις, των τρίτων. Εσείς έχετε βάλει σκοπό σας, να ξεδιαλύνετε το παρελθόν από το παρόν σας. Οι σχέσεις που έχουν πάει καλά τους τελευταίους μήνες, θα σκεφτούν μέχρι και την δέσμευση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλά από τα σχέδια σας θα ματαιωθούν, αν εσείς δεν προνοήσετε για αυτά. Όπως πάντα τρέχετε να προλάβετε τα πάντα και τους πάντες, για να τους έχετε ικανοποιημένους. Μέσα σε όλα αυτά, μην αφήνετε απ’έξω και τις προσωπικές σας ανάγκες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Από την μία επιθυμείτε την μοναξιά σας, και από την άλλη δεν λέτε όχι στους πειρασμούς. Είναι μια εποχή που Η Αφροδίτη επάνω σας, σας έχει μπερδέψει σε θέλω αλλά και πραγματικές ανάγκες. Μια παραπάνω προσοχή εσείς οι δεσμευμένοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia