ερωτοσκοπιο 21/02 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

ερωτοσκοπιο 21/02 Κυριακή ωροσκοπιο

 

σεληνη σε γέμιση 14 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Ημέρα με έντονο ενθουσιασμό, καθώς η θέση της Αφροδίτης και του Ερμή είναι με το μέρος σας. Όσοι έχουν κανονίσει για το βράδυ κάτι, θα έχουν επιπρόσθετες εκπλήξεις από την πλευρά του συντρόφου τους.
Ευκαιρίες αγάπης: **

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Ταύρος : Η μέρα από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα σας βάλει σε μια πρακτική δράση, για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον άνθρωπο σας. Όσοι έχουν διπλή ζωή, το βράδυ θα χρειαστεί να αποδώσουν περισσότερες δικαιολογίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Έντονα τα συναισθήματα που έχετε για τον άνθρωπο σας… και αυτό πιθανόν να σας κάνει να μην βλέπετε καθαρά…. τις λάθος συμπεριφορές του. Οι όψεις του Άρη από τον Σκορπιό, θα σας βοηθήσουν να λάβετε σοβαρές αποφάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος : Είσαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει το προσεχές διάστημα στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι είναι σε φάση χωρισμού και μόνιμης απομάκρυνσης. Οι ελεύθεροι με την βοήθεια του Άρη – Σελήνης, θα έχετε ερωτικές περιπέτειες ….!
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκόπιο – Λέων : Οι κυκλοθυμικές σας τάσεις είναι κάτι που πιθανόν να έχουν κουράσει πια το ταίρι σας. Για όσους είναι σε φάση χωρισμού, θα αποφασίσουν εν τέλη να διαχωρίσουν οριστικά τις ζωές τους. Οι μέρες είναι δύσκολες και απαιτούν ηρεμία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος : Κινηθείτε χωρίς να λετε πολλά στον σύντροφο σας, για αυτά που θέλετε να οργανώσετε για να τον εκπλήξετε. Όσοι έχουν ψυχραθεί από το αγαπημένο ταίρι τους… πιθανόν να σκεφτούν να απομακρυνθούν οριστικά… χωρίς να αφήσουν παραθυράκια επιστροφής.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός : Πολλά τα κουτσομπολιά και οι κοινωνικοί σχολιασμοί, που θα πέσουν στην αντίληψη σας για την προσωπική ζωή του συντρόφου σας. Αγνοήστε τα πάντα και μην δίνεται συνέχεια. Οι όψεις του φλύαρου Ερμή προς το ζωδιο σας, θα υποχωρήσουν μέσα στην εβδομάδα.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Συνήθως τα καταφέρνετε εύκολα με τις νέες γνωριμίες. Όμως τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που έχει φυλακίσει τις σκέψεις σας. Ίσως και να πρέπει να ρίξετε μια δεύτερη ματιά…τα αστρολογικά πάντως σας ευνοούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης : Θα σας δώσει υπεροχή και γοητεία η κίνηση της Σελήνης στο επόμενο ζωδιο αυτές τις ώρες… με αποτέλεσμα οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Δώστε όμως μια παραπάνω προσοχή σε αυτά που θα σας ζητηθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως : Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον οίκο των Αιγόκερων, που επιθυμούν να βρουν κάτι νέο στην ερωτική τους πραγματικότητα. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν αυτοί που είναι πρόσφατα χωρισμένοι και ακόμα το μυαλό του δεν έχει καθαρίσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος : Οι αντιθέσεις του Δία με τον Πλούτωνα, σας δίνουν την θέληση και την δυναμική να βγείτε μπροστά και να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες. Αυτοί που έχουν ωροσκοπο Κριό ή Λέων, θα έχουν πιεστικές συμπεριφορές από παλιό του έρωτα… για επανασύνδεση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-wroskopio-4ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Το 24ωρο, και ιδίως οι βραδινές ώρες σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις … όλων των ειδών. Ποικίλος κόσμος θα σας πλησιάσει και θα θελήσει να σας φέρει πιο κοντά. Οι χωρισμένοι θα αποφασίσουν, να μην δώσουν άλλο χώρο σκέψης στο παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.