ερωτοσκοπιο 21/05 Κυριακή ωροσκοπιο

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

ερωτοσκοπιο 21/05 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αν τελικά και εσείς έχετε καταλάβει, ότι το άτομο με το οποίο είστε μαζί, ότι δεν ταιριάζει στα δεδομένα σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να του το πείτε και να απομακρυνθείτε. Είναι ότι πιο έντιμο μπορείτε να κάνετε για εσάς και την καθημερινότητα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Τελικά και μετά από λίγο καιρό, οι ψευδαισθήσεις διαλύονται. Δεν είναι ακριβώς τα πράματα, όπως τα είχατε φανταστεί. Άλλα επιθυμεί ο άνθρωπος σας… και άλλα εσείς. Πολλές οι ευκαιρίες, για τους ελεύθερους, μέχρι να φύγει ο Μάιος να τα ξαναβρούν με κάποιον, από το παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Έλκεστε συνήθως από ακατάλληλα άτομα, και το ξέρετε. Αυτό είναι κάτι που σας συμβαίνει και τώρα. Σίγουρα με τον Ήλιο, πάνω στο ζώδιο σας, εσείς πια μπορείτε να κάνετε ότι επιθυμείτε. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει να καθυστερείτε την ζωή σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Καλό και σκόπιμο θα ήταν να περιμένετε, τις εξηγήσεις και τις ερωτήσεις, μέσα στον δεσμό σας, για μετά την νέα σελήνη του μήνα Μαΐου. Συγκεντρώστε αυτά που επιθυμείτε να πείτε και να προτείνετε, και μόλις σας δοθεί η ευκαιρία, εκφράστε τα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Ο έρωτας που ζείτε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν είναι και ο ονειρεμένος. Κάτι δεν σας αρέσει ή το άτομο με το οποίο είστε, δεν το εμπιστεύεστε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε μια πίστωση χρόνου, για να δείτε τις όποιες αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε ρίξει όλο σας το βάρος και τον χρόνο, σε δουλειά και οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτό σας έχει απομακρύνει από τους ανθρώπους, που σας θέλουν πιο κοντά τους. Μια μερίδα του ζωδίου, θα έχει άμεσα κάποια καλέσματα από το παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε κλείσει τα αυτιά και τα μάτια σας, σε οτιδήποτε σας πλησιάζει. Έχετε μείνει κολλημένοι στο παρελθόν και έχετε χαθεί μόνο, μέσα σε αυτό. Λάθος φιλοσοφία. Ο Κυβερνήτης σας θα σας δώσει την δυναμική για να κάνετε φρέσκιες γνωριμίες, που θα σας τραβήξουν τελικά το ενδιαφέρον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, δεν σας βάζουν πια εμπόδια. Αυτό που έχει την σημασία, είναι μέσα από την εμπειρία, που έχετε αποκομίσει, να κάνετε τις επόμενες σωστές επιλογές. Πάντως ο λήγων Μάιος, σας έχει νέα πρόσωπα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η θεραπεία της καρδιάς σας, ακούει στον έρωτα, που αυτήν την εποχή δεν υπάρχει στην καθημερινότητα σας. Οι Αφροδίτη και ο Άρης, θα σας δώσουν τις επόμενες ημέρες, πολλές επικοινωνιακές ευκαιρίες, για να ολοκληρωθεί αυτήν η περιβόητη επανένωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μέχρι να φύγει ο Μάιος, εσείς θα έχετε πολλές ευκαιρίες, έτσι μια ερωτοφιλία που σας δελεάζει, να την εξελίξετε σε κάτι πιο συγκεκριμένο. Αυτό είναι και κάτι που το επιθυμεί και η άλλη πλευρά. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, σας έρχονται από τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν χρειάζεται η προσωπική σας ζωή, να είναι γνωστή στον περίγυρο σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο σας, το ιδανικό θα ήταν να το συζητήσετε με τον ίδιο. Επίσης, δώστε και μια παραπάνω προσοχή, σε εργασία και οικογένεια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Από τώρα, ήδη σκέφτεστε τις Καλοκαιρινές σας διακοπές. Αυτό είναι κάτι βέβαια που θα πρέπει να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας. Από τον ερχόμενο μήνα, και όσοι έχουν μείνει μόνοι ή έχουν χωρίσει, θα βρουν ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τους γοητεύσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zwdia shmera