ερωτοσκοπιο 21/10 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 21/10 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Η ώρα πλησιάζει για απαντήσεις. Σας έχουν καθίσει στο σκαμνί, και το μόνο που απομένει είναι να πείτε την αλήθεια σας. Αν τελικά και πραγματικά δεν σας ενδιαφέρει να είστε μέσα σε μια μέτρια και καθοδική σχέση, απλά ανακοινώστε το.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι λόγοι σας είναι αυστηροί. Έχετε δεχτεί πολλά πλήγματα, και το μόνο που ζητάτε είναι να βρείτε την αισθηματική γαλήνη, μέσα από ένα ποιοτικό άτομο που θα σας συμπληρώσει. Οι απογευματινές ώρες θα σας πλαισιώσουν με νέες γνωριμίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ότι είναι πιο πολύτιμο για εσάς, είναι η προσωπική σας ελευθερία. Αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας το στερήσει. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, μέσα στις επόμενες ημέρες του μήνα Οκτωβρίου θα έχουν ειδήσεις από το παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι κύκλοι σας διευρύνονται και σας ανοίγουν νέους ορίζοντες, που θα σας αλλάξουν προς το καλύτερο την ψυχολογία. Μέσα σε αυτή την ευχάριστη κινητικότητα, θα έχετε και μια επιστροφή από το πρόσφατο παρελθόν σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο – Λέων: Οι μέρες του Σκορπιού πλησιάζουν, και σας δίνουν την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε συζητήσεις με το άτομο που πραγματικά σας έχει ταλαιπωρήσει σε αισθηματικό επίπεδο. Εκπλήξεις ευχάριστες, από τον οικονομικό σας τομέα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην κάνετε αυτή την εποχή κάποια προσπάθεια για να ξαναζεστάνετε το παρελθόν σας. Ίσως και να βρείτε την πόρτα κλειστή, στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη, θα την ανοίξει κάποιος άλλος. Βρείτε κάτι καινούργιο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δεν είστε εσείς για συμβατικές συμπεριφορές. Όλα τείνουν να αλλάξουν, και μέσα σε αυτό έχετε και εσείς την ανάγκη να εξελίξετε την συμπεριφορά, την αισθηματική σας σχέση, αλλά και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Εσείς κάντε μια λίστα με τα πράματα που επιθυμείτε να κάνετε, μόλις ο Ήλιος σας φωτίσει. Σίγουρα καλό θα ήταν να αποφύγετε να επιστρέψετε στο παρελθόν. Πολλές και οι νίκες και οι επιτυχίες που θα έχετε, μέσα σε νέες γνωριμίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Στο διάστημα μέχρι τις 25/10, θα δεχτείτε μια σωρεία από προτάσεις και κάθε είδους, που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Όλα έχουν τροποποιηθεί, από την ώρα που η Αφροδίτη ήρθε στον ζωδιακό σας οίκο. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είστε μοναχικοί αυτή την εποχή, και δεν σας ενδιαφέρει πάλι να μπλεχτείτε σε μέτριες αισθηματικές καταστάσεις. Σκεφτείτε από τώρα, όλα αυτά που ζητάτε να τροποποιηθούν άμεσα. Πάντως στα οικονομικά σας, θα διαπρέψετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Κινήστε με πολύ αργούς ρυθμούς και καλά κάνετε. Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο καλά με τις τελικές σας επιλογές. Εσείς που είστε μόνοι, ένας νέος έρωτας μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα φανερωθεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Αν δεν ανοίξτε το στόμα σας να εκφράσετε τα παράπονα σας, ουδείς θα καταλάβει τι συμβαίνει στο μυαλό και στην καρδιά σας. Μόνοι και χωρισμένοι, μέσα στον μήνα του Σκορπιού θα δεχτούν ευχάριστες ειδήσεις για επανασύνδεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

tarw-wroskopio-4

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.