ερωτοσκοπιο 22/01 Κυριακή ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 22/01 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πολλά τα ζητήματα που έχουν μπει ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας, είτε οικονομικά, είτε κακή πια συνεννόηση. Αυτό σίγουρα είναι και μια κατάσταση που δεν θα μπορέσει κανείς από τους δύο σας, να το ανεχτεί. Οι μέρες ευνοούν τις συζητήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν χρειάζεται να χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που απλά σας περιπαίζουν. Μπορεί να περνάτε μια συναισθηματική ύφεση, αλλά δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας. Για τις ερωτοφιλίες και το κρυφτούλι, θέστε τα όρια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Αν τελικά το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, δεν σας συμπληρώνει αυτά που θέλετε, ίσως να μην είναι και το κατάλληλο για εσάς. Μην μπλεχτείτε με την δύναμη της συνήθειας. Από τον νέο μήνα, θα έχετε νέα δέλεαρ που θα σας τραβήξουν την προσοχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Ο σκοπός σας, είναι…να χωρίσετε από ανθρώπους που πια δεν σας προσφέρουν τίποτα… και μόνο σας παίρνουν. Σίγουρα, όχι μια τόσο εύκολη δράση, που όμως θα πρέπει να έχει κεντρικό της γνώμονα την δική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Υπάρχει μια σωματική κούραση, που προέρχεται από τις ίδιες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Κάτι ανάλογο θα διαπιστώσετε σε λίγο καιρό, και από την πλευρά του ανθρώπου σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δεν έχει κανένα νόημα να παραπονιέστε, χωρίς να κάνετε και τις δικές σας μελλοντικές προτάσεις. Οι ερωτικές σχέσεις, των περισσοτέρων του ζωδίου, περνάνε κρίση και αυτό που απομένει είναι πριν φύγει ο Ιανουάριος, να παρθούν αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Με την Αφροδίτη από τα Ψάρια, να σας τροφοδοτεί με συνεχείς ερωτικές επιτυχίες, εσείς θα έχετε πια την ευχέρεια να επιλέξετε τον σωστό σύντροφο για την ζωή σας. Μην βιαστείτε, και σίγουρα μην γυρίσετε το βλέμμα σας στο παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Από το πρωί θα πέφτουν οι διαταγές. Ένα Σαββατοκύριακο που έχει πολλά να σας φορτώσει. Γνωστοί – φίλοι και συγγενείς, περιμένουν την καλή σας παρουσία και τις πρακτικές σας λύσεις. Φυσικά αφιερώστε και χρόνο, στον έρωτα της ζωής σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Είναι μια θετική ημέρα, και κάπως έτσι θα εξελιχτεί και όλη η νέα εβδομάδα. Χρειάζεται να είστε άκρως μεθοδικοί σε αυτά που θέλετε να κάνετε και να ολοκληρώσετε. Μια δύσκολη συζήτηση θα σας ανοίξει ο σύντροφος σας, για τα παλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μια καινούργια εβδομάδα, και επιτέλους, χωρίς τον βαρύ Ήλιο να σας πιέζει. Χαλαρώστε, βρείτε τους ρυθμούς σας και κάντε αυτό που έχετε πιο πολύ ανάγκη. Για τους ελεύθερους, θα υπάρξουν προτάσεις, που θα τους τραβήξουν την ερωτική προσοχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Τον ξεφορτώθηκε ο Αιγόκερως… το φορτωθήκατε εσείς! Ένας μήνας τρεξίματος και αγωνίας, για να φέρετε εις πέρας όλα αυτά που είχαν μείνει στάσιμα. Σχέσεις και συνεργασίες, θα περάσουν από την ψιλή σας κρησάρα και τον επόμενο μήνα,
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είστε στο απυρόβλητο. Ουδείς ασχολείται με εσάς και τις δράσεις σας. Είναι μια καλή και γόνιμη περίοδος, που θα δείτε και θα μετρήσετε τις πραγματικές σας δυνάμεις και σε κάθε τομέα. Αυτό έχει να κάνει και με τα μέτρια αισθηματικά σας .
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς