ερωτοσκοπιο 22/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 22/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

πανσέληνος στην Παρθένο

ωροσκοπιο – Κριός : Η ξεκούραση θα είναι η άμεση προτεραιότητα σας τις προσεχείς ημέρες. Για τους Κριούς, που δεν έχουν βρει ακόμα το ιδανικό τους ταίρι… οι όψεις του Ήλιου με την Σελήνη θα δώσουν ευκαιρίες για επαφές και κοινωνική συναναστροφή που θα φέρει κοντά νέο κόσμο.
Ευκαιρίες αγάπης: **

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Δοκιμάστε να συζητήσετε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα το μόνο που συμβαίνει μέσα στην σχέση σας είναι εντάσεις και όλων των λογιών οι παρεξηγήσεις. Για τους γεννημένους στις τελευταίες μοίρες του ζωδιου τους, ίσως τεθεί και θέμα χωρισμού.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Δραστηριοποιηθείτε το προσεχές διάστημα καθώς το ταίρι σας, έχει δείξει σημάδια κούρασης μέσα στην σχέση σας. Οι ερχόμενες ημέρες δείχνουν αυτά που πρέπει να διορθώσετε και να καλυτερέψετε στο μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν ερωτικές επιτυχίες τις βραδινές ώρες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Δεχτείτε τις διορθώσεις που θέλει να κάνει ο άνθρωπο σας στην κοινή πορεία σας. Οι μέρες με έναν Άρη να έχει εγκατασταθεί στον Σκορπιό, βγάζει στον αφρό όλα αυτά που πρέπει να αλλαχτούν και να εξελιχτούν. Για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου… ίσως προκύψει και μια παρελθοντική αναθέρμανση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Προσπαθήστε να ξεφύγετε από τις ίδιες και τις ίδιες επαναλαμβανόμενες καταστάσεις που έχουν κουράσει μέσα στην σχέση σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα αγάπη πριν λήξει ο μήνας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Όλο το 24ωρο θα είναι γεμάτο με κόσμο και απαιτήσεις αυτών. Έχει μαζευτεί ένα βουνό από υποχρεώσεις και εσείς καλείστε όλα αυτά να τα ισορροπήσετε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μην ξεχάσετε να εσωκλείσετε και το αγαπημένο σας ταίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Πολλά τα γεγονότα και ο κόσμος μέσα στην ημέρα σας. Κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σας έχουν κρατήσει μακριά από την προσωπική σας ζωή. Δώστε χρόνο μέχρι τα τέλη του μήνα, για να αναζωπυρώσετε το κλίμα με το ταίρι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Διαφοροποιηθείτε από την μάζα, και δείξτε ένα καλύτερο εαυτό στους τρίτους αλλά και στο ταίρι σας. Η εποχή αλλάζει και εσείς πρέπει να ευθυγραμμιστείτε με τα νέα δεδομένα. Ξεκινήστε με το να διώξετε τις φοβίες και τα άγχη σας που μόνο σας περιορίζουν.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η ευαισθησία και η διαίσθηση έχουν φτάσει στο 100%. Ο Ήλιος σε όψη με την Αφροδίτη, δίνει την δυναμική σε όλους τους Τοξότες, να προχωρήσουν στις αλλαγές που χρειάζονται σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

tarw-wroskopio-4ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Σήμερα και αύριο είναι καταπληκτικές ημέρες, για να ενάρξετε διάλογους που πιθανόν να σας φέρουν πιο κοντά επικοινωνιακά με τον άνθρωπο σας. Επίσης παραμερίστε τις υπερβολικές σας επαγγελματικές υποχρεώσεις και δώστε χρόνο στην προσωπική σας ψυχαγωγία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Πρόοδος θα υπάρξει στις συζητήσεις και τις αποφάσεις που θα πάρετε μαζί με τον σύντροφο σας, για θέματα δεσμεύσεων μέσα σε αυτό το έτος. Τα αστρολογικά είναι πολύ ευνοϊκά και το πιο πιθανόν είναι ότι συμφωνηθεί να γίνει και πραγματικότητα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας σας θα βγουν στην επιφάνεια. Οι όψεις του Άρη στον Σκορπιό θα σας φωτίσουν παραπάνω με αποτέλεσμα να γίνετε πόλος έξης νέων γνωριμιών. Ακόμα και το ήδη υπάρχον ταίρι σας θα γίνει πιο εξωστρεφές.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.