ερωτοσκοπιο 22/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

Beautiful Desktop Wallpapers – 1024 x 768 – Ministry of Wallpapers (12)

ερωτοσκοπιο 22/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Οι λόγοι σας έχουν ενοχλήσει πολύ κόσμο, που δεν σας ξέρει. Είσαστε σίγουρα δύσκολοι χαρακτήρες, όμως μην βάζετε πια τόσα εμπόδια, σε αυτό το ιδιαίτερο άτομο που κάνει εδώ και καιρό την προσπάθεια του, για να σας κερδίσει σε αισθηματικό επίπεδο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι γιορτινές ημέρες, ζυγώνουν, και εσείς μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες έτσι ώστε να πλησιάσετε τον άνθρωπο σας και να τα ξαναβρείτε. Αυτό έχει και τα καλά του, καθώς υπάρχουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις έχουν συντελεστεί από την πλευρά του.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Αυτό που έχει την σημασία του για ένα τετραπέρατο ζώδιο σαν εσάς, είναι αυτή η πορεία πραγματικά να αξίζει. Η ερχόμενη Άνοιξη είναι γεμάτη από εκπλήξεις και δώρα, που θα σας φτιάξουν την προσωπική ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς θέλετε μόνο συναίσθημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να βρείτε και τον κατάλληλο σύντροφο που μπορεί να σας το προσφέρει. Μέχρι να φύγει ο μήνας του Φεβρουαρίου, θα υπάρξουν πολλές προτάσεις δέσμευσης ή και γάμου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Μην χαλαρώνετε καθόλου. Όλα κινούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας μέσα στην σχέση και με τον άνθρωπο σας. Σε αυτό τις επόμενες ημέρες, θα προστεθούν πολύ καλές ειδήσεις που θα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας ζητούμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δεν έχετε πραγματικά κανέναν λόγο να μένετε μέσα σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει άμεσα να το σκεφτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ίσως και ο σύντροφος σας, να θέλει επίσης να σας μιλήσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μπορείτε να βρείτε την άκρη μέσα στον δεσμό – γάμο σας, αρκεί να κάνετε λίγο υπομονή, να λήξει αυτή η άσχημη Ηλιακή Έκλειψη. Από τον Μάρτιο μπορείτε να ανοίξετε τις συζητήσεις, και το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα θα έρθουν όπως τα έχετε προγραμματίσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλά τα μυστήρια που κρύβει η παλιότερη σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στον επόμενο μήνα θα σας φανερώσει μια εκκρεμή ερωτική ιστορία, που έρχεται και αποζητά να είστε και πάλι μαζί. Σκεφτείτε και σίγουρα, μην βιαστείτε για τίποτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι δρόμοι σας είναι ανοιχτοί και το μόνο που απομένει είναι να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει μέσα σε δεσμούς και εργασία. Αυτοί που έχουν τις δύσκολες σχέσεις που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, ίσως και τελικά κάποιος από τους δύο, να μετοικίσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είναι δεδομένοι ότι οι όλοι αλλάζουν, ακόμη και εσείς, άσχετα αν δεν το καταλαβαίνετε. Οι σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν μετά το τέλος του Φεβρουαρίου, θα βρουν και πάλι την ισορροπία τους και πιθανόν η Άνοιξη να φέρει δεσμεύσεις και εγκυμοσύνες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε τόσο απασχολημένοι αυτήν την εποχή, που δεν σας μένει καθόλου χρόνος για την σχέση σας. Αυτό θα το λάβετε και με πολλά παράπονα από τον άνθρωπο σας, που πια έχει κουραστεί να περιμένει οι λόγοι σας, να γίνουν πράξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Υπάρχει μια πιο παλιά σας αισθηματική ιστορία, σας σκέφτεται έντονα, και είναι θέμα λίγου χρόνου να σας έρθουν οι ειδήσεις. Ίσως και κάτω από αυτές τις δύσκολες αστρολογικές συνθήκες. Οι ελεύθεροι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για κάτι περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα