ερωτοσκοπιο 22/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 22/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πολλά τα δρομολόγια που έχετε κάνει αυτό το διάστημα, για χάρη της σχέσης σας, που είναι μακριά. Να είστε σε μια βεβαιότητα, ότι αυτό που προσφέρετε, θα σας ανταποδοθεί σε αγάπη και φροντίδα. Οι αδέσμευτοι, με τον Ήλιο να τους φωτίζει, θα βρουν σύντομα νέο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχετε πέσει με όλο σας το είναι, στην εργασία και στα οικονομικά σας θέματα. Αυτό έχει πικράνει τον άνθρωπο σας, που δηλώνει ότι σας έχει χάσει από την καθημερινότητα του. Μάλλον έχει έρθει η ώρα, να βρείτε την σωστή ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Θα ήταν καλή ιδέα να γυρίσετε οριστικά την πλάτη, στο παρελθόν που μόνο σας πληγώνει. Η ελπίδα και η αγωνία μόνιμα στο μυαλό σας, ότι κάτι θα αλλάξει, δεν είναι αρκετά. Ο καινούργιος μήνας, εισέρχεται και δίνει τις αφορμές για να βρείτε νέο ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αν έχετε πολλές απορίες για το τι σκέφτεται το ταίρι σας, το πιο σωστό θα ήταν να το ρωτήσετε ευθέως. Κάθε φορά που χάνεται η αισθηματική επικοινωνία στον μεταξύ σας, εσείς μπαίνετε σε ανασφάλεια. Οι χωρισμένοι, θα μάθουν για προτάσεις από το… παρελθόν!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Από την στιγμή που θα έρθετε σε επαφή με τον καινούργιο έρωτα, να είστε βέβαιοι ότι όλος ο θυμός που είχατε μέσα σας, θα τελειώσει. Μπορεί στο παρελθόν να έχετε περάσει άσχημα, όμως η ζωή συνεχίζεται …και πολλά ακόμη δώρα σας περιμένουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που ήδη σας έχουν αποδείξει ότι δεν ταιριάζουν στην δική σας την ζωή. Καλύτερα μόνοι σας και ήρεμοι. Αυτοί που διατηρούν σχέση στο εξωτερικό, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα μάθουν για την μόνιμη επιστροφή του συντρόφου τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Τα νεύρα και η ένταση που έχετε, πολλές φορές στεναχωρεί, τον άνθρωπο σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη, μπορεί να είναι υπεύθυνη για όλα αυτά, αλλά εσείς σε κοσμικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε πάντα σωστοί σε όλα αυτά που σας προσφέρονται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Κάποιος σας έχει βάλει μέσα στην καρδιά του, και άμεσα στο ερωτικό του στόχαστρο. Μέχρι να λήξει ο Μάρτιος, θα σας πλησιάσει με διπλωματικό τρόπο, για να σας γνωρίσει καλύτερα. Οι μόνοι που έχουν ακόμη ανοιχτές τις πόρτες με το παρελθόν, θα πρέπει να πάρουν καταλυτικές αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Προσπαθείτε και καλά κάνετε να φέρετε την ερωτική αρμονία και πάλι μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που θα κάνει τον σύντροφο σας, να σκεφτεί την δέσμευση. Επίσης, μια μερίδα του ζωδίου, θα δεχτεί μέχρι και πρόταση για γάμο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, και αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε το επόμενο βήμα στα ερωτικά και τα σταματημένα οικονομικά σας θέματα. Μέχρι να λήξει η Άνοιξη, εσείς θα έχετε αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο που ζείτε… προς το καλύτερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Από σήμερα και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, μέσα σε αισθηματικά ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν. Κάποιος θέλει… και κάποιος δεν θέλει. Σε όποια πλευρά και να είστε, θα πρέπει να αποδεχτείτε την θέση του άλλου,
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλα αλλάζουν και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πάρα πολύ ανεβασμένοι. Από τον νέο μήνα, οι μόνοι θα βρουν και ένα καινούργιο φλερτ. Σχέσεις που δεν μπορούν πια να σας κρατήσουν, θα τελειώσουν και θα ξεχαστούν στο παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού