ερωτοσκοπιο 22/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 22/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Κάποιος έχει ερωτευτεί την προσωπικότητα σας. Ίσως και από παλιά. Αυτό που θα έχετε να περιμένετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, είναι μια ερωτική προσέγγιση και εξομολόγηση, που θα σας κάνει τουλάχιστον να χάσετε τα λόγια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς ενεργοποιηθείτε. Ο Ήλιος μέσα στον ζώδιο σας, σας δίνει την λάμψη – την δυναμική και ότι άλλο σας λείπει, για να λύστε οικονομικά και αισθηματικά προβλήματα. Είναι πιθανόν και άμεσα, κάποια ζευγάρια να επανασυνδεθούν και μόνιμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Αν κάποιος σας λείπει, απλά μπορείτε να το πείτε και να τον αφήσετε να κάνει τις επόμενες κινήσεις. Όλα τα άλλα θα τα υποστηρίξει και ο Άρης, που είναι ενεργός υποστηρικτής μέσα στο ζώδιο σας. Πολλά και τα νέα φλερτ για τους ελεύθερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλα έχουν έναν στόχο και έναν σκοπό. Εσείς αυτήν την εποχή, είσαστε σε μια μετριότητα και έχετε χάσει τον δρόμο και την πίστη στον εαυτό σας. Αν αυτό έχει σαν βάση του μια παλιά σας ερωτική απογοήτευση, καλό θα ήταν να βάλετε κάπου και ένα λογικό στοπ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Ο ουρανός είναι γεμάτος με αστρολογικές όψεις που θα δώσουν πνοή στα όνειρα σας. Αυτό σημαίνει ότι… οι ελεύθεροι θα βρουν ένα καινούργιο ταίρι, και οι εν σχέση, μέσα από σοβαρές συζητήσεις, θα σκεφτούν ίσως και κάποια πιο επίσημη δέσμευση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι τελευταίες ημέρες του Απριλίου, σας βρίσκουν σε μια καλύτερη διάθεση που θα σας ανοίξει τους δρόμους, για να οργανώσετε καλύτερα την οικονομική και την αισθηματική σας ζωή. Όλα έχουν αλλάξει πια, και εσείς θα δείτε την ζωή σας να καλυτερεύει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε μέσα στα νεύρα. Αισθάνεστε μόνοι και ότι κανείς πια δεν σας καταλαβαίνει. Μπορεί αυτό και να ισχύει. Αν είσαστε μέσα σε σχέση, καλύτερα μιλήστε με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας προβληματίζουν. Πάντα υπάρχει λύση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε κάνει κάποιες ιδιαίτερες γνωριμίες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μέσα από αυτό έχουν αναπτυχθεί ήδη κάποιες συμπάθειες, που μια εξ αυτών πριν να φύγει ο μήνας, θα σας προσεγγίσει με την λογική μιας πιο ξεχωριστής σκέψης, ίσως και ερωτικής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η Αφροδίτη και ο Άρης, κάνουν θετικές όψεις προς τον ζωδιακό σας οίκο, και σας κάνουν τον ερωτικό πόλο έλξης για άτομα, που υπάρχουν μέσα στον εργασιακό – φιλικό σας κύκλο. Με προσοχή και πάντα λογική, απαντήστε σε αυτά που θα σας προταθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Όλα αυτά που έχουν ειπωθεί μέσα στην σχέση σας, σίγουρα σας έχουν πικράνει και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει, άμεσα να βρείτε τις λύσεις. Εσείς που έχετε σχέση εξ αποστάσεως ίσως και να έχει έρθει η ώρα, για να βρεθείτε και να πάρετε αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μια καινούργια γνωριμία, σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες. Ίσως και κάτω από αυτόν τον ιδιαίτερο αστρολογικό ουρανό, να δημιουργείται μια μεγάλη αγάπη. Αυτοί, που χωρίζουν ίσως και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Τα σημάδια μιας παλιάς σας αγάπης, είναι ακόμη πάνω στην καρδιά σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να ανοίξετε, τα μάτια σας και να δείτε όλους αυτούς, τους νέους ανθρώπους, που σας πλησιάζουν και επιθυμούν να σας γνωρίσουν καλύτερα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα