ερωτοσκοπιο 22/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 22/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αυτά που νιώθετε είναι αληθινά. Όλα τα άλλα θα πρέπει να περάσουν στο παρελθόν. Το καινούργιο ταίρι, που έχετε δίπλα σας, κάνει ότι μπορεί για να σας έχει ευχαριστημένους, με κάθε τρόπο λοιπόν. Αφήστε τις παλιές συνταγές και ελάτε στο τώρα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε αυτές τις ημέρες, και πριν να λήξει ο Μάιος. Εκκρεμότητες από το παρελθόν, θα σας εμφανιστούν και θα ζητήσουν να σας έχουν και πάλι μέσα στην ζωή τους. Αν ήδη έχετε προχωρήσει, τότε μην ρισκάρετε επιπλέον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Σίγουρα η δυναμική σας, έχει πολλαπλασιαστεί κάτω από αυτόν τον ουρανό. Εσείς που έχετε σχέση, το καλύτερο που μπορεί να κάνετε, είναι να στρώσετε την προσωπική σας ζωή. Αυτοί, που είναι μόνοι στο πρώτο 10ήμερο του μήνα θα έχουν νέες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλες σας οι προσπάθειες, έχουν γίνει αποδεκτές από τον άνθρωπο σας, που θα σας δώσει μια ακόμη πίστωση χρόνου, για να είστε μαζί και καλά. Όλοι όσοι έχουν χωρίσει αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα από την βοήθεια των τρίτων θα επανασυνδεθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Διώξτε λοιπόν από την καθημερινότητα σας, τους ανθρώπους που δεν είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα. Ακόμη και αν είστε μέσα σε συνήθεια, επ’αυτού, μπορείτε να το καταφέρετε. Εργασιακές – οικονομικές εξελίξεις, θα υπάρξουν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia - love

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορεί να πάρετε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. Όλα αυτά για τα οποία παλεύατε και σε αισθηματικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα χρήματα και οι καλές ειδήσεις, σας πλησιάζουν και σας ανοίγουν τους δρόμους. Το ταίρι σας θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όλες οι σκέψεις που κάνετε, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφορούν κάποιον από το παρελθόν σας, που τον σκέφτεστε πάρα πολύ έντονα. Ίσως κάτι ανάλογο να συμβαίνει και από την άλλη πλευρά. Ενεργοποιηθείτε και βρείτε, τρόπους επικοινωνίας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Το ότι έχετε μείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι σας, δεν είναι και λόγος, για να επιστρέψετε σε μια προβληματική σχέση, στο παρελθόν. Αυτά κάνετε, και πολλές φορές χάνετε και τον χρόνο σας, και μετά δεν έχετε την δυναμική για να απεγκλωβιστείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μιλήστε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για τα σχέδια και τις σκέψεις που κάνετε για το Καλοκαίρι. Έτσι θα αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Εσείς που έχετε σχέση καινούργια, μην τάξετε πολλά και τουλάχιστον, μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Υπάρχει ένας νέος άνθρωπος στην ερωτική σας ζωή, που κάνει ότι μπορεί για να σας κρατάει το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται και θα δείτε, ότι δεν θα χάσετε. Τα άστρα μιλούν για έναν καρμικό έρωτα, που θα σας κερδίσει… μόνιμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν είστε και από τα πιο εύκολα παιδιά, του ζωδιακού. Αυτό είναι και κάτι που δυσκολεύει τον άνθρωπο σας, που περιμένει πολλά από εσάς. Μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα των Διδύμων, θα χρειαστεί να πάρετε μεγάλες και σημαντικές αισθηματικές αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μπορεί να είστε κουρασμένοι, αλλά από τον ερχόμενο μήνα, όλα αλλάζουν. Ο άνθρωπος σας, επιθυμεί να σας μιλήσει για τα προγράμματα τα κοινά του Καλοκαιριού. Τα άστρα έχουν συμμαχήσει και σας δίνουν χρήμα και προσωπική ηρεμία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

tarw-zwdia