ερωτοσκοπιο 22/10 Σάββατο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 22/10 Σάββατο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Είστε σε θέση ισχύος σε όλα σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον άνθρωπο σας. Οι παράμετροι σε μια αισθηματική σχέση, απαιτούν ισορροπία και ώριμη συζήτηση. Οι Free, έχουν τύχη στις επανασυνδέσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η κρίση σας επηρεάζεται από την συναισθηματική σας κατάσταση, που δεν είναι και η καλύτερη αυτό το διάστημα. Κάντε λίγη υπομονή. Ο Ήλιος περνάει στις 24/10 στον Σκορπιό. Εκεί, όλα πια εύκολα και γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Οι επιθετικές – επικοινωνιακές σας δράσεις σας οδηγούν σε ένα αδιέξοδο με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε κάτι να γίνει και από την άλλη πλευρά. Με το να φορτώνεστε το 100% των ευθυνών, απλά γίνεστε δεδομένοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε σε μια δύσκολη εποχή, που πρέπει να πάρετε πια τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από συναισθήματα και οικονομικά. Σε περίπτωση που αυτά τα δύο έχουν αναμειχθεί, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το αποτέλεσμα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας αποσπούν την προσοχή από τις αισθηματικές σας επιλογές και επενδύσεις. Μπορείτε να ακούτε τους πάντες, αλλά οι τελικές αποφάσεις είναι μόνο δικές σας. Ίσως και μια περίοδος μικρή απομόνωσης, να σας καθάριζε το μυαλό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Το να λειτουργείτε υπό το καθεστώς αισθηματικής απογοήτευσης, σας κάνει τρωτούς σε όλους, και ειδικά σε αυτόν που σας ενδιαφέρει. Όλος ο υπόλοιπος μήνας είναι εξαιρετικός για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μην υπολογίζετε στη βοήθεια των τρίτων. Είσαστε μόνοι σας στις επιλογές σας. Αυτό είναι ένα μάθημα που το έχετε πάρει και στο παρελθόν, και σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάτε. Εσείς που είστε μόνοι, η νέα εβδομάδα θα σας φέρει ειδήσεις από μια παλιά αγάπη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δεν είστε υποχρεωμένοι να είστε συνεχώς απίκο και διαθέσιμοι σε ανθρώπους που έχετε σχέση. Αν τελικά σας αγαπούν, δεν θα πρέπει να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Αποζητήστε την καλή επικοινωνία και όχι την υποταγή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν θα πρέπει να παραπονιέστε. Όλα εξελίσσονται όπως τα έχετε σκεφτεί. Σίγουρα σε αυτό που θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί, είναι η αισθηματική σας σχέση, που πιθανόν να χρειάζεται άμεσα ένα Restart από εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Στη δική σας περίπτωση ισχύει το «τρώει την σχέση». Κάντε την προσπάθεια σας για να φέρετε τον άνθρωπο σας πιο κοντά. Όσοι έχουν απομακρυνθεί σε επικοινωνιακό επίπεδο, θα έχουν τύχη σε επανένωση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Τις δυνατότητες σας τις ξέρετε πολύ καλύτερα από τον καθένα. Είσαστε σε ένα χρονικό διάστημα που θα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Οι σχέσεις που έχουν αντέξει τη φθορά του χρόνου, μέσα στον ερχόμενο μήνα θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Ψάχνετε να βρείτε αφορμές για να απομακρυνθείτε τεχνηέντως από σχέσεις και γάμους, που πια δεν σας προσφέρουν αυτά που ζητάτε. Λάθος στρατηγική. Συναντηθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και μιλήσετε ανοιχτά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.