ερωτοσκοπιο 22/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 22/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
* Δεν έχετε κανέναν λόγο να έρθετε και πάλι σε αντιπαράθεση, με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκλείψει από το μεταξύ σας.
* Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, έχετε την ευκαιρία, μέσα στις γιορτές να βρείτε κάποιον που να μπορεί να αναζωογονήσει την καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
* Είσαστε σαν ζώδιο επίμονοι, και το μόνο σίγουρο είναι ότι το ταίρι σας, έχει κάποια νεύρα επ’ αυτού, που θα σας τα εκφράσει προσεχώς.
* Αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε πια το παρελθόν, αυτές τις ημέρες, κάντε κάτι διαφορετικό και με νέους ανθρώπους, που σας περικυκλώνουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
* Όπως και εσείς ξέρετε, με τον κυβερνήτη σας σε ανάδρομη φορά, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι παρεξηγήσεις και εντάσεις, από το πουθενά.
* Εσείς που το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε χωρίσει, από τον άνθρωπο σας, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
* Οι μέρες της αγάπης και των γιορτών γενικότερα, είναι κοντά. Το μόνο που σας απομένει, είναι να διαλέξετε το σωστό ταίρι, για να είστε μαζί.
* Οι ορκισμένοι εργένηδες του ζωδίου, πριν εισέλθει το νέο έτος, θα τα βρουν δύσκολα, με μια καινούργια προσωπικότητα που θα τους πολιορκήσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
* Αν δεν μπορείτε πια να συνεννοηθείτε, με τον άνθρωπο σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε, πιο ώριμα, αν αυτό σαν κατάσταση, μπορεί να περάσει και στο νέο έτος.
* Ακούστε τι σας λένε οι γνωστοί και οι φίλοι σας, για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Μήπως αντιλαμβάνονται κάτι, που εσείς δεν βλέπετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
* Δύο διαφορετικά άτομα θα σας προσεγγίσουν τις μέρες των γιορτών, και θα σας αποκαλύψουν αισθήματα και αληθινές προθέσεις.
* Όσοι είσαστε σε σχέσεις, να ετοιμαστείτε, για προτάσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, εν σχέση με την από εδώ και πέρα πορεία σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
* Όλα αυτά που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και σας πονούν, δείχνουν ότι άμεσα πρέπει να κάνετε αλλαγές.
* Ξεκινήστε από σήμερα να οργανώνετε με τον άνθρωπο σας, τα προγράμματα για το νέο έτος. Πολλές και οι αστρολογικές εκπλήξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
* Μην θυσιάζετε παραπάνω χρόνο και ενέργεια, σε άτομα που ήδη σας έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να κινηθούν παράλληλα με εσάς.
* Οι σκέψεις κάποιας παλαιότερης σας αγάπης, είναι αυτές τις ημέρες, γύρω σας. Ο ανάδρομος Ερμής, ίσως και να σας φανερώσει εκπλήξεις μέσα στις γιορτές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
* Οι ρυθμοί σας έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει μια πιο χαρούμενη – ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας.
* Η μοναξιά δεν είναι λόγος, για να θλίβεστε. Πολλά τα πρόσωπα από τους φίλους και την οικογένεια, που είναι γύρω σας και σας αγαπούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
* Κάποιος προσπαθεί να σας επαναφέρει στην τάξη. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το είχατε προβλέψει μέσα από την παρατεταμένη επιθετική σας συμπεριφορά.
* Υπάρχει μια εκκρεμότητα μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο, και αυτό είναι κάτι που θα εμφανιστεί μέσα στις γιορτές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
* Η ερωτική σας προσοχή είναι μόνιμα στραμμένη, σε κάποιο άτομο που μάλλον έχετε αδικήσει στο πρόσφατο παρελθόν σας.
* Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να αποδείξετε στον άνθρωπο σας. Ο ανταγωνισμός, πρέπει να εκλείψει από το μεταξύ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
* Οι δυσκολίες το βλέπετε και εσείς, ότι έχουν αυξηθεί. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το ισορροπήσετε μέσα στον δεσμό σας.
* Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα στην περίοδο των εορτών, θα καταφέρουν να βρουν κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης