ερωτοσκοπιο 23/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

romantikes-yposxeseis

ερωτοσκοπιο 23/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πολλές οι προτάσεις, που έχουν γίνει για νέα σχέση. Είσαστε κάτω από τις καλύτερες όψεις της Αφροδίτης και του Άρη. Αυτό είναι και κάτι που θα συνεχιστεί όλον τον υπόλοιπο μήνα. Σχέσεις που είχαν χαθεί, στο τώρα θα επανασυνδεθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ταύρος
Υπάρχουν πολλά καλά να περιμένετε αυτές τις ημέρες, σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Από την εργασία σας, θα έχετε και κάποιες ειδήσεις που συσχετίζονται με προαγωγή ή κάποια θετική εξέλιξη. Οι μόνο του ζωδίου..θα έχουν βραδινά φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Από τις πρωινές ώρες θα έχετε πολλές προτάσεις και προσκλήσεις, για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Αυτοί που είναι μόνοι τους, ίσως και να βρεθούν ανάμεσα σε ερωτικά φλερτ. Προσοχή στις εντάσεις, εσείς που είστε μέσα σε σοβαρούς δεσμούς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αν τελικά δεν επιθυμείτε να μένετε μέσα σε αισθηματικές σχέσεις, που δεν σας προσθέτουν κάτι, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ανακοινώσετε, στην άλλη πλευρά, και μετά να αποχωρήστε. Η δύναμη της συνήθειας, δεν θα πρέπει να είναι το εμπόδιο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Η τύχη σας χαμογελά. Μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση, θα έρθει στο προσκήνιο με διάθεση να σας κατακτήσει. Είναι κάτι που το είχατε,. Εδώ και καιρό ζητήσει από το σύμπαν. Αυτήν την φορά όμως, μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Ο ρόλος του κακού, δεν σας ταιριάζει. Αυτό που υπάρχει στο μυαλό σας, είναι να βρείτε την χρυσή τομή, μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που αυτήν την εποχή, παίζουν , σε διπλό ταμπλό, θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Οι αποκαλύψεις είναι κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Χρειάζεται άμεσα η δική σας δυναμική πρωτοβουλία, για να λύσετε προβλήματα και παρεξηγήσεις, μέσα στον χώρο της εργασίας σας, αλλά και εντός της σχέσης σας. Εσείς που είστε ακόμη free, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε ερωτικές προσκλήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Το να σκορπάτε τον χρόνο σας, σε άτομα και καταστάσεις, που δεν σας ενδιαφέρουν, απλά σας κάνουν να χαλάει η διάθεση σας. Μια περίοδος μοναξιάς ίσως και να σας έφερνε και πάλι στην ισορροπία σας. Χρήμα και επιτυχίες… στα προσεχώς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με τον Ήλιο στον αέρινο Υδροχόο, εσείς πρέπει να κάνετε όλες τις επιθυμίες σας, πραγματικότητα. Ειδικά αυτοί, που οι αισθηματικές τους σχέσεις, έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από χωρισμούς και επανασυνδέσεις, θα πρέπει να βρουν την ισορροπία τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Ο ρομαντισμός, δεν είναι για εσάς. Έχετε πει την πρόταση σας, στο ταίρι σας, και αυτό που πια περιμένετε είναι ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. Όλα τα άλλα τα έχετε ζήσει. Από τις 23-01 και μετά, οι ελεύθεροι, θα έχουν καινούργιες γνωριμίες, που θα τους δελεάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε πάνω στον θρόνο σας και τα φώτα σας λούζουν. Αυτό είναι και κάτι που θα μαζέψει αρκετό κόσμο στο κατώφλι σας. Ίσως και από τα παλιά. Εσείς με τόσα που έχετε να διαχειριστείτε, αυτήν την περίοδο, πρέπει να βρείτε τι είναι τελικά αυτό που σας ευχαριστεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι συνθήκες της ζωής σας, κάθε μέρα, αλλάζουν από το καλό στο καλύτερο. Αυτό είναι και κάτι που αφορά την αισθηματική σας πραγματικότητα. Ετοιμαστείτε για δελεαστικές προτάσεις, από τον σύντροφο σας, για μια εξέλιξη των αισθημάτων σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης