ερωτοσκοπιο 23/05 Τρίτη ωροσκοπιο

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

ερωτοσκοπιο 23/05 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορεί να δέχεστε από παντού λοιπόν, προτάσεις και φλερτ, αλλά κρατήστε τα μόνο για να ισορροπήστε την ψυχολογία σας. Αν είστε ήδη σε σχέση μην κάνετε πειράματα, που πιθανόν θα ρισκάρουν την σχέση σας. Οι ελεύθεροι, σίγουρα έχετε το πράσινο φως.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Θα πρέπει να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια, για να πείσετε τον άνθρωπο σας για αυτά που ζητάτε. Το πιο πιθανόν, κάτω από αυτόν τον ευνοϊκό ουρανό, είναι να τα καταφέρετε. Χωρισμένοι και μόνοι, θα δεχτούν ερωτικά πυρά από φίλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Τρέξτε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και θα δείτε ότι οι πόρτες θα ανοίξουν. Ακόμη και τα ζευγάρια που αυτήν την περίοδο, έχουν παγώσει, θα βρουν τους κατάλληλους τρόπους, που θα σας φέρουν και πάλι στην κοινή πορεία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο δύσκολος Μάιος, θα έχετε καταφέρει να έρθετε πιο κοντά στο άτομο, που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Αυτό είναι και κάτι που με την Αφροδίτη να σας ενισχύει, που μέσα στο Καλοκαίρι, θα σας χτίσει μια μεγάλη αγάπη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, δεν θα τα ξαναβρείτε, λοιπόν στο παρόν σας, αν εσείς δεν τα ψάξετε. Αυτό είναι και στο δικό σας χέρι. Όσοι επιθυμούν, να βρουν ένα καινούργιο και ταιριαστό έτερο, θα το έχουν μέσα στις πρώτες ημέρες, του Ιουνίου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Αυτά που λέτε και κάνετε κάποιες φορές, ίσως να ερμηνεύονται με λάθος τρόπο από τον άνθρωπο σας. Καλό θα ήταν να εξηγήσετε αυτά που σας συμβαίνουν στην δική σας ζωή, έτσι ώστε να υπάρξει επιτέλους η ηρεμία μέσα στην σχέση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia-fotia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Με τον ήλιο να έχει περάσει στον συγγενικό Δίδυμο, εσείς θα έχετε πολλά οφέλη και για όλον τον νέο μήνα του Ιουνίου. Οι σχέσεις που είχαν χάσει την ερωτική τους ένταση, θα έρθουν και πάλι σε ισορροπία. Αυτοί που διατηρούν διπλές καταστάσεις, θα χρειαστεί άμεσα να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ο σκοπός σας είναι να καταφέρετε και να ξαναζεστάνετε την καρδιά του ατόμου, που αγαπάτε, άσχετα αν αυτήν την εποχή δεν είστε μαζί. Μετά την νέα σελήνη θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας κάνουν και πάλι να έρθετε σε ισορροπία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Ο περισσότεροι του ζωδίου σας αυτή την περίοδο… προσπαθείτε να βρείτε, έναν καινούργιο έρωτα, που θα σας δώσει όλα αυτά που σας αξίζουν. Το σύμπαν θα σας τον στείλει, άμεσα. Ετοιμαστεί για μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Η σκέψη και η καρδιά σας είναι σε ασυμφωνία. Τα ενεργά συναισθήματα σας, δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες, που σας έρχονται στους δρόμους σας. Επίσης, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα έχετε και κάποιες οικονομικές επιτυχίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Οριοθετήστε από τώρα τα προγράμματα σας, και μιλήστε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα κάτι θα έχει να προσθέσει και αυτός. Εσείς, που είστε μόνοι, μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα θα χρειαστεί να περιμένετε. Τα καλύτερα πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Με τον Άρη να κάνει τις καλύτερες πιθανές συμμαχίες, πάνω στο ζώδιο σας, είναι απίθανο να μην έχετε μέσα στην αγκαλιά σας το άτομο που αγαπάτε. Μετά την πανσέληνο του Ιουνίου, θα υπάρξουν και πολλές μόνιμες και δυναμικές επανασυνδέσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zwdia