ερωτοσκοπιο 23/08 Τρίτη ωροσκοπιο

omorfi-osmi-erwtika-kalyteri-geysi

ερωτοσκοπιο 23/08 Τρίτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Η σκέψη σας αντιστέκεται σε κάτι από το παρελθόν που μόνο σας είχε πληγώσει. Η Αφροδίτη σας σπρώχνει σε αμαρτίες που πρέπει να αντισταθείτε. Θα ήταν πραγματικά μεγάλο λάθος να καθυστερήσετε την ζωή σας πάλι.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Τα φιλικά σας περιβάλλοντα θα σας προβληματίσουν έντονα… πάλι. Ίσως κάποιος από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους να σας βγάζει ένα πρωτόγνωρο χαρακτήρα, που δεν σας ταιριάζει. Σίγουρα, προστατέψτε την αισθηματική σας σχέση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολλά τα δώρα και οι εκπλήξεις που θα στρωθούν στα πόδια σας. Πολύς και ο κόσμος που θα σας προσεγγίσει, με ερωτική διάθεση. Σε όλα αυτά μην βιαστείτε να ανταποκριθείτε. Διασκεδάστε, περάστε καλά και από Σεπτέμβριο παίρνετε τις αποφάσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Περισσότερα κίνητρα θα δώσετε στον άνθρωπο σας για να ανοίξει την καρδιά και το στόμα του, έτσι ώστε να σας διαφωτίσει για τις επιθυμίες του. Είσαστε και εσείς σε ένα κομβικό σημείο, που θα αισθανθείτε τον ρόλο σας πιο βαρύ.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Συγκεντρωμένοι είσαστε απόλυτα στους σκοπούς σας, αλλά και στα άτομα που είναι γύρω σας. Ο κυβερνήτης σας στη γειτονική Παρθένο θα σας δώσει την σταθερότητα που ζητάτε, για να λύσετε παγιωμένα προβλήματα αισθηματικών και εργασίας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Κάντε τους λόγους σας πράξη. Αυτό είναι κάτι που το περιμένει και το ταίρι σας. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα είναι υπέρ σας και σας ωθούν να δράσετε άμεσα. Αυτοί που είναι στο κλαμπ των υπερβολικά εργένηδων, θα έχουν ‘μετωπική’ με κεραυνοβόλο έρωτα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η ψυχή και το σώμα σας είναι στο 100%. Αυτό το διάστημα σας έχει αναζωογονήσει σε όλα. Μέσα σε αυτή την καλή κατάσταση, θα δείτε και πρακτικές εξελίξεις μέσα σε ερωτικούς δεσμούς, που είχαν δεχθεί μια σειρά από πλήγματα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μην ανακοινώνετε πολλά αυτή την περίοδο και σε κανένα… το πιο πιθανόν είναι να εκτεθείτε. Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για αλλαγές, σε κανέναν τομέα. Οι απογευματινές ώρες θα σας συστήσουν νέα πρόσωπα, που θα σας προκαλέσουν… ερωτικά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μην κάνετε τα πράματα πιο περίπλοκα. Αυτό δεν βοηθάει, καθώς και οι συζητήσεις χωρίς αρχή – μέση και συνέχεια, μόνο στεναχωρούν και τις δύο πλευρές. Εσείς οι free είσαστε ακόμη σε mood για ταξίδια και αναψυχή… αλλά και περιπέτειες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε με μια βαριά ψυχολογία, που επιθυμείτε να τερματίσετε τα πάντα γύρω από σχέσεις και γενικότερα δεσμούς που σας έχουν σταματήσει την πορεία της ζωής σας. Μην καθυστερείτε με την ελπίδα ότι κάτι ξαφνικά θα αλλάξει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Όλα τρέχουν, και εσείς πρέπει να είστε ένα βήμα πιο μπροστά από όλους. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη σε δύσκολες όψεις με τον Άρη, σας κάνουν θαρραλέους και δραστήριους. Βελτιώστε άμεσα σχέσεις και συνεργασίες που παραπαίουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε ερωτευμένοι και αυτό το δείχνετε έντονα. Είναι μια καταπληκτική εποχή, που θα σας κάνει να λάβετε όλα εκείνα τα δώρα, αισθηματικά – οικονομικά, που σας είχαν λείψει τόσο καιρό. Αυτό θα διαρκέσει όλο το Φθινόπωρο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.