ερωτοσκοπιο 23/10 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

ερωτοσκοπιο 23/10 Κυριακή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται συναισθηματικά. Μπορεί να είστε αυτή την εποχή ευάλωτοι, αλλά σίγουρα προφυλάξτε τον εαυτό σας. Είναι και η κατάλληλη περίοδος και για τους ελεύθερους, για νέες γνωριμίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Το επικοινωνιακό σας κομμάτι πάσχει. Δεν μιλάτε όσο πρέπει με τον άνθρωπο σας, και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συνεννοείστε. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία για την αλλαγή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Όλα τα βλέπετε δύσκολα. Μπορεί όμως και να είναι. Αυτό όμως, αν τελικά δεν είναι κάτι που σας ευχαριστεί, θα πρέπει να το τροποποιήσετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάβετε την θετική ανταπόκριση από τον σύντροφο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Δεν χρειάζεται συνεχώς να διασταυρώνεται τα ξίφη σας με το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας. Τοποθετηθείτε και μην σκαλίζετε συνεχώς τα περασμένα. Ίσως και κάποιος από τους δύο σας να βαρεθεί εντέλει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Λέων: Ίσως να είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για εξελίξεις σε αισθηματικό επίπεδο. Κυριαρχείτε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ιδιαίτερα μεγάλη εύνοια θα έχετε σε υποθέσεις που ακουμπούν το παρελθόν και εκκρεμή συναισθήματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ξεκινήστε από σήμερα να οργανώνετε τις επόμενες ημέρες σας, καθώς τα αστρολογικά σας ευνοούν. Η καλή τύχη είναι με το μέρος των χωρισμένων, που αποζητούν τις πρακτικές λύσεις για να επιχειρήσουν μια επανασύνδεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας σε όλα αυτά που σας λένε. Μέσα από τον ειλικρινή διάλογο, θα έχετε και τις απαντήσεις που σας απασχολούν. Μεγάλες επιτυχίες θα έχουν και οι ελεύθεροι αέρηδες, σε άτομα που μέχρι τώρα τους απέφευγαν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Σε μερικές ώρες ξεκινάει η βασιλεία σας. Μην χάσετε και αυτή την καταπληκτική εποχή, με το να κάνετε και να λέτε πράματα που δεν σας αρμόζουν. Πολλές οι εκπλήξεις που περιμένουν αυτούς που είχαν χάσει την ελπίδα τους για κάποια επανασύνδεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Τα βλέμματα όλων είναι επάνω σας. Εσείς σίγουρα πρέπει να μείνετε αμέτοχοι, και να περιμένετε τις πράξεις όλων αυτών. Οι ερωτευμένοι θα έχουν μικρο-συγκρούσεις, που θα τους σπρώξουν προσωρινά σε απομάκρυνση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Κάποια υπόθεση σας από τους Καλοκαιρινούς μήνες, θα σας εμφανιστεί και ίσως και να σας αναστατώσει. Δεν είστε και τα άτομα που δίνετε και πολλές ευκαιρίες. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μετά στον δικό σας χρόνο, απαντήστε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι φίλοι σας επηρεάζουν, και αυτό είναι κάτι που έχει αντίκτυπο στην αισθηματική σας σχέση. Μέγα λάθος. Εσείς ξέρετε και περισσότερο από τον καθένα, τι ακριβώς συμβαίνει. Οι βραδινές ώρες για τους free, θα έχουν εκπλήξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Το να κοιτάτε την προβληματική κατάσταση μέσα στην σχέση σας και να μην κάνετε τίποτα, δεν θα σας βγάλει κάπου. Εντοπίστε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί, συζητήστε το με τον άνθρωπο σας, και βρείτε αυτή την καλή εποχή τις λύσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.