ερωτοσκοπιο 24/01 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 24/01 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πολύς ο κόσμος που σας κυκλώνει αυτήν την εποχή, και σας κάνει να έχετε μια καλύτερη ψυχολογία. Αυτό είναι και κάτι που στους ελεύθερους, θα δώσει και μια ευκαιρία ακόμη, για να βρουν το κατάλληλο ταίρι που θα συμπληρώσει την καρδιά τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς δεν πρέπει να απογοητεύεστε τόσο εύκολα. Το ότι ακούσατε ένα ΟΧΙ, δεν σημαίνει ότι και όλα εκεί θα σταματήσουν. Αφήστε χρόνο στον εαυτό σας και στην άλλη πλευρά, έτσι ώστε να υπάρξουν και κάποιες δεύτερες σκέψεις. Το χρήμα είναι κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων που αφορά ή την επιτυχημένη επανασύνδεση με το παρελθόν, είτε την ηρεμία μιας μοναχικής αισθηματικής εποχής. Όπου όμως και να καταλήξετε, πάρετε τις αποφάσεις σας, πριν φύγει ο Ιανουάριος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι μέρες μέχρι και τις 30-01, έχουν πολλά να σας χαρίσουν. Κάποιες οικονομικές – επαγγελματικές σας δράσεις, θα βρουν τον στόχο τους και θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Αισθήματα, που είχαν μείνει στο πάγο για μεγάλο χρονικό διάστημα, τώρα θα ενεργοποιηθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Είναι μια εποχή που τα αστρολογικά σας ευνοούν πάνω στις μεγάλες αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε. Αυτό ξεκινάει από την αισθηματική σας καθημερινότητα, που θα αποφασίσετε να κρατήσετε κοντά σας, μόνο ότι και όποιον αξίζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε στον σωστό δρόμο σκέψης για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αυτό μπορεί να αφορά κάποιες παλιές – εκκρεμείς καταστάσεις ( διαζύγιο – περιουσιακά), που στο τώρα σας αποδεσμεύουν μόνιμα, για να συνεχίσετε την νέα σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Φέρτε την καθημερινότητα στα μέτρα σας. Το τι θέλουν οι άλλοι είναι σεβαστό, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να ορίζει και την ζωή σας. Από τον νέο μήνα, οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχουν προτάσεις που θα τους ενδιαφέρουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλά τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε, την μέτρια κατάσταση που υπάρχει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι ή έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, θα ήταν σίγουρα λάθος, να επιστέψουν σε κάτι από τα παλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αν εν τέλει και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι τα αισθήματα, μέσα στις σχέσεις έχουν παγώσει ή ξεθωριάσει, τότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τις λύσεις που θα σας ανανέωσουν και πάλι. Εύκολο σχετικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Βιώνετε έναν μεγάλο έρωτα, που σας έχει κατακυριεύσει το μυαλό και την καρδιά. Αυτό είναι και κάτι που μέχρι το Καλοκαίρι, θα σας έχει κάνει να αισθάνεστε την ανάγκη για μια πιο επίσημη δέσμευση. Τα οικονομικά σας σίγουρα, θα σας υποστηρίξουν σε όλα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Ευκαιρίες για σοβαρό διάλογο θα έχετε με κάποιο πρώην ταίρι σας. Αυτό είναι και κάτι που υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, θα σας φέρει και πάλι μέσα σε μια σχέση. Όσοι, έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν τους τρόπους για να τις εκμηδενίσουν.,
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Το συντροφικό σας ταίρι, σας εμπιστεύεται τυφλά. Εσείς πάλι όχι. Αυτό είναι και κάτι που σας δημιουργεί μια μόνιμη ανασφάλεια. Ίσως και να έχει έρθει ο καιρός για να το λύστε. Μόνοι Ιχθείς, τις βραδινές ώρες, θα έχουν φλέρτ να τους περικυκλώνουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia