ερωτοσκοπιο 24/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtikes-5314

ερωτοσκοπιο 24/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Οι κόντρες μέσα σε σχέσεις δεν οδηγούν πουθενά. Τώρα που ο Ήλιος είναι πάνω σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας, και να εκθέσετε, αυτά που σας προβληματίζουν. Το πιο πιθανόν είναι όλα να έρθουν και πάλι στο φυσιολογικό τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκέψεις από μια παλιά σας αγάπη, κάποια στιγμή θα πρέπει να φύγουν από τον μυαλό σας. Αν τελικά υπήρχε ακόμη κάποιος συνδετικός κρίκος, όλο και κάποια είδηση θα σας ερχόταν. Οι μέρες του Απριλίου, θα δώσουν νέους έρωτες στους περισσότερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είσαστε αποφασισμένοι, να κάνετε πολλές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, που πια και πρακτικά, δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Τις ευκαιρίες τις έχετε δώσει, αλλά και τον χρόνο, άρα το μόνο που περιμένετε είναι να σας δοθούν και οι σχετικέ απαντήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Δεν χρειάζεται να καρτερείτε κάποιον από το παρελθόν σας και κάπως έτσι να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Η Αφροδίτη σε πολύ καλές όψεις με το ζώδιο σας, σας κάνει να είστε πιο λαμπεροί σε καινούργιο κόσμο. Νέοι έρωτες θα σας χτυπήσουν την πόρτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα τα έχετε προγραμματίσει. Αυτό που απομένει είναι να πάρετε μια πιο βαθιά ανάσα στα οικονομικά σας. Αυτοί που είναι μόνοι, καλό θα ήταν, να μην μπουν αυτό το διάστημα στον πειρασμό, να πάνε πίσω σε κάποια αγάπη τους. Ίσως και να βρουν την πόρτα κλειστή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Ξεκινήστε από σήμερα να μιλάτε με τον σύντροφο σας, για όλα αυτά τα επόμενα βήματα που επιθυμείτε, να κάνετε μέσα στην Άνοιξη. Αυτό κάτω από τις θετικές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, πιθανόν και να οδηγήσουν σε γάμο – συγκατοικήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μην κοιτάτε τι υπάρχει μέσα στο μυαλό των άλλων. Απολαύστε τις όποιες πράξεις τους – προσφορές τους προς εσάς. Τα ζευγάρια που είναι αγαπημένα, και έχουν ξεπεράσεις τις δυσκολίες και τι αντιξοότητες, από τα παλιά, είναι θέμα χρόνου να κάνουν το επόμενο βήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όλα αυτά που έχετε ευχηθεί για την αισθηματική σας ζωή, από τον καινούργιο μήνα του Απριλίου θα αρχίσουν να συμβαίνουν. Ετοιμαστείτε να σας χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς ένας μεγάλος έρωτας, από τα παλιά. Σκεφτείτε πως θα συμπεριφερθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Από την καινούργια εβδομάδα, όλα αλλάζουν υπέρ σας. Ο άνθρωπος σας έχει σκοπό να συνθηκολογήσει με αυτά που του είχατε προτείνει και να εξελίξετε την σχέση σας, σε κάτι καλύτερο. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν ερωτικά πειράγματα από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν δεν είστε έτοιμοι αυτήν την εποχή, να μπείτε μέσα σε κάποια σοβαρή σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να το πείτε στον άνθρωπο, που σας έχει εκφράσει το σχετικό δίλημμα. Σίγουρα προτεραιότητα έχει το οικονομικό σας κομμάτι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μην αγνοείτε τα σημάδια που βλέπετε μέσα στον δεσμό σας. Κάποιος έχει κουραστεί και δεν δίνει πια την ισχύ και την αγάπη που σας αξίζει. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε. Αυτοί που είναι free, μέσα στον Μάρτιο θα έχουν νέες κατακτήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Κάποιος έχει ερωτικά σχέδια για εσάς. Αυτό θα σας αποδειχθεί πριν αλλάξει ο μήνας. Ίσως να προκύψει από τον φιλικό σας κύκλο. Ωστόσο, ακούστε τι έχουν να σας πουν. Εσείς που έχετε χωρίσει, θα έχετε ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς