ερωτοσκοπιο 24/04 Δευτέρα ωροσκοπιο

bres-ton-erwta

ερωτοσκοπιο 24/04 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν έχετε σκοπό εσείς και ο ατρόμητος σας χαρακτήρας, να μείνετε σιωπηλοί σε υποθέσεις, που σας ενοχλούν. Αν αυτό συμπεριλαμβάνει και το συντροφικό σας ταίρι, μην κάνετε βήματα πίσω. Με επιχειρηματολογία και νέες προτάσεις, πείτε του τι σας ενοχλεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Η μοναξιά σας έχει κάνει να γυρίσετε πίσω.. ή να σκέφτεστε να γυρίσετε πίσω σε μια παλιά σας αγάπη. Όπως και να είναι τα πράματα, σίγουρα θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι, για τυχόν άρνηση. Πάντως με τον ήλιο στον οίκο σας, όλα είναι πιθανά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Ημέρες υπερκινητικότητα. Ο Άρης βάζει φωτιά στις στατικές καταστάσεις και σας ωθεί να λύσετε άμεσα, όλα τα προβλήματα που σας εμποδίζουν στην προσωπική σας ανάπτυξη. Οι μόνοι θα βρουν κάποια καινούργια προσωπικότητα… να τους ερωτευτεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αφήστε και τον σύντροφο σας, να κάνει και αυτός κάτι για την σχέση, που πραγματικά εσείς, την έχετε βάλει αποκλειστικά πάνω στην πλάτη σας. Όσοι έχουν χιλιομετρική απόσταση στο μεταξύ τους, ίσως και να σκεφτούν την μετοίκιση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Ότι και να ακούσετε αυτές τις ημέρες, κρατήστε τα μισά. Αυτό που έχει σημασία, εσείς να κρίνετε και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Οι σχέσεις και τα κούφια συναισθήματα, που δεν σας προσφέρουν κάτι, πιθανόν τις επόμενες ημέρες να τα λήξετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε δώσει τα πάντα σε αυτήν την σχέση. Χρόνο – ενέργεια – αγάπη. Αν τελικά, αντιλαμβάνεστε ότι, δεν εξελίσσεται όπως το επιθυμείτε, ίσως και να πρέπει άμεσα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Οι μόνοι – εργένηδες του ζωδίου θα έχουν νέα πικάντικα φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Εσείς και η διπλωματία του ζωδίου σας, έχετε πάρει διαζύγιο, ένεκα κάποιου ερωτικού πάθους που πια δεν υπάρχει στην ζωή σας. Αυτό είναι και κάτι που καλείστε να το διορθώσετε. Από τον καινούργιο μήνα, θα υπάρξουν φρέσκιες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είσαστε πάνω σε μια σειρά από σκέψεις, για το πώς θα θέλατε να συνεχιστεί η σχέση σας. Αυτό να είστε σίγουρο έχει ήδη σκεφτεί και το ταίρι σας. Πάντως τα άστρα είναι υπέρ σας. Πολλά και τα καλά οικονομικά, που θα σας πλησιάσουν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μην χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να συμπορευτούν με την δική σας ζωή. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που ο Άρης θα κάνει καρμικές όψεις με τον Κρόνο, εσείς θα πάρετε αποφάσεις, που ίσως και να σας λυτρώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλά τα σχέδια που κάνετε με τον άνθρωπο σας και χωρίς, να ρίχνετε και μια δεύτερη ματιά, στα οικονομικά σας. Σίγουρα η ζωή σας έχει γεμίσει με την ύπαρξη αυτού του ατόμου, αλλά και εσείς από πλευράς, δεν θα πρέπει να χαθείτε μόνο μέσα σε αυτό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Οι δράσεις σας οδηγούν στην επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα ερωτικά σας έχουν ισορροπήσει. Ευχάριστες ανατροπές θα υπάρξουν και για όσους, έχουν χωρίσει, που θα έχουν ειδήσεις για επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς αυτό που ζείτε, είναι το θέατρο του παραλόγου. Πολλά τα λόγια που σας έχει πει ο άνθρωπος σας και άλλα που βλέπετε σας δράσεις. Από τον ερχόμενο μήνα, που ο κυβερνήτης σας, σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς καλείστε να λύσετε τα μυστήρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα