ερωτοσκοπιο 24/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 24/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Είναι το ζώδιο σας κάτω από μεγάλες ανατροπές, που μόνο σε καλό θα βγουν. Πολλές οι επανασυνδέσεις, που θα προκύψουν τις τελευταίες ημέρες, του Μαΐου. Πολλοί και οι νέοι έρωτες που θα εμφανιστούν, στους ελεύθερους, και θα τους αναζωογονήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Κάτι νέο έρχεται στην ζωή σας. Αυτό είναι ένα δώρο από τον κυβερνήτη σας που κάνει τις καλύτερες δυνατές όψεις, και σας δίνει όλα αυτά που ζητάτε. Οικονομικά θα σταθεροποιηθείτε, μέσα από προτάσεις που θα σας γίνουν, και που δεν πρέπει να αρνηθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο, που πρέπει άμεσα να δει και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, γύρω από αισθηματικές υποθέσεις, που δεν κινούνται όπως πρέπει. Με τα άστρα να δίνουν ευκαιρίες, εσείς δώστε παραπάνω βαρύτητα στα εργασιακά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι επιθυμίες σας είναι διαταγές για τον άνθρωπο που υπάρχει, στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που σας δίνει την ασφάλεια που ζητάτε, για να βρείτε την ισορροπία σας και να οργανώσετε από τώρα, τις Καλοκαιρινές σας διακοπές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα …και μάλιστα πριν να λήξει αυτός ο μήνας. Εσείς που έχετε χωρίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και ακόμη έχετε πίκρα μέσα σας, αυτός ο νέος άνθρωπος που θα εισβάλει στην ζωή σας, θα σας σβήσει τα παλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε χτίσει μέσα στο κεφάλι σας, ένα σωρό θεωρίες που ίσως και να είναι λάθος. Αυτό σας συμβαίνει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς η επικοινωνία που έχετε με τον άνθρωπο σας, είναι άκρως προβληματική ή μεταξύ σας επικοινωνία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, έχουν γίνει εμμονές μέσα στο μυαλό σας και δεν σας αφήνουν να πάτε πάρα κάτω σε ευκαιρίες, που σας παρουσιάζονται. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το περιορίσετε, αν δεν θέλετε τελικά να μείνετε μόνοι σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ασχολείστε με άτομα, που δεν έχουν κανέναν από τα χαρακτηριστικά που σας γοητεύουν. Ίσως να είναι η ζωδιακή σας ανασφάλεια, που σας σπρώχνει σε κάτι τέτοιο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που έχει την υποστήριξη των άστρων, κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ωροσκοπιο – Τοξότης
Το συντροφικό σας ταίρι, σας δίνει όλη την αγάπη του. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει, να αισθάνεστε ασφαλείς. Μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας δέσουν, πιο πολύ. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα βρουν το ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Υπάρχουν πολλές επικοινωνιακές διαφορές με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που έχει ξεκινήσει, εδώ και κάποιες εβδομάδες. Ίσως και να φταίει κάτι τρίτο, που όμως θα πρέπει να το εντοπίσετε και να βρείτε τι φταίει. Ο Ιούνιος σαφώς θα είναι καλύτερος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε απόλυτα μπλεγμένοι, με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί στο προσωπικό σας κομμάτι. Παρελθόν και παρόν, έχουν μπλεχτεί και δεν λειτουργείτε όπως θα θέλατε. Αυτό σίγουρα επηρεάζει άμεσα και τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλες οι σκοτεινές σας σκέψεις… έχουν γίνει εμμονή. Αυτό συσχετίζεται με το άτομο που εσείς αγαπάτε, αλλά δεν βλέπετε καμία πρακτική ανταπόκριση. Σε όλο αυτό, θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ. Δεν σας οδηγεί πουθενά και μόνο σας αποδυναμώνει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης