ερωτοσκοπιο 24/08 Τετάρτη ωροσκοπιο

sex-orgasmoi

ερωτοσκοπιο 24/08 Τετάρτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Καλύτερα πείτε όχι σε αβέβαιες προτάσεις. Το πιο πιθανόν είναι να βγείτε κερδισμένοι και με λιγότερες απώλειες. Η εποχή ευνοεί τις σταθερές, και τις μόνιμες καταστάσεις, που έχουν την διάθεση και την ωριμότητα για ένα βήμα παραπάνω.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Είστε σε μια συνεχή μετακίνηση, που όλους τους τρομάζει. Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για αλλαγές σε κάθε επίπεδο και αυτό σας δίνει τον αέρα και την αυτοπεποίθηση, που χρειάζεστε. Αυτό σαν κατάσταση ισχύει και για τους δεσμευμένους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Κάτι δεν δένει στην συνταγή της ευτυχίας. Κάτι μέσα στον γάμο – δεσμό σας, σας προβληματίζει και σας προκαλεί μεγάλες ανασφάλειες. Αν τελικά ψάξετε χωρίς φόβο, θα ανακαλύψετε την αιτία του προβλήματος, που ίσως και να μην ξεκινάει από εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αφήστε τα μεγάλα βήματα και τις σημαντικές αποφάσεις για τον καινούργιο μήνα που τα αστρολογικά δεδομένα θα σας υποστηρίξουν πολύ πιο έντονα. Σχέσεις που λήγουν, θα αφήσουν χώρο για νέους έρωτες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, της σχέσης που διατηρείτε. Ίσως και το τάσι στην ζυγαριά της αγάπης να μην είναι και πολύ βαρύ. Κινητοποιηθείτε αν το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, επιθυμείτε να το κρατήστε κοντά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι διαφορετικοί τρόποι, με τους οποίους προσπαθείτε να ξαναπλησιάσετε ένα παλιό σας αίσθημα, θα αποδώσουν επιτυχία. Είναι φυσικά και όλο το σύμπαν, που σας ενισχύει προς τους σκοπούς σας. Οι επανασυνδέσεις, είναι στο μενού των ημερών.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Επεισοδιακά κλείνει ο Αύγουστος για εσάς. Είσαστε γεμάτοι νεύρα και υπερένταση, για όλα αυτά που δεν οδεύουν προς την κατεύθυνση που προσπαθείτε. Τουλάχιστον κάντε οικονομία δυνάμεων, εκεί που βλέπετε αδιέξοδο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η σιωπή σας ανησυχεί πολύ κόσμο. Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, που θα ταράξει τα ύδατα. Χρόνο και ευκαιρίες δώσατε, άρα τώρα περιμένετε τις αληθινές αντιδράσεις. Πάντως προσεχώς η ερωτική σας ζωή ξεκαθαρίζει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε βάλει πολλούς στόχους και κάποιου από αυτούς θα καθυστερήσουν. Οι εξελίξεις σε αισθηματικό επίπεδο, θα σας αποδώσουν απαντήσεις για όλα αυτά που σας προβληματίζουν, και σας κάνουν και αισθάνεστε ανασφαλείς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Τα μάτια σας βλέπουν αυτό που θέλετε εσείς να δουν…. και αυτό είναι μακριά από την αλήθεια. Διευκρινίστε με τον άνθρωπο σας αυτά που επιθυμείτε. Το κόστος της προσπάθειας σας, αν είναι μεγαλύτερο από τις απολαβές σας, τότε αδικήστε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Διαλύστε τα σύννεφα μέσα στην αισθηματική σας σχέση, πριν ακόμη φύγει ο Αύγουστος και σίγουρα πριν την έκλειψη στις 01/09. Μιλήστε και παρουσιάστε αυτά που σας ενοχλούν. Για τους ελεύθερους όλα θα κυλήσουν ευνοϊκά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Το ταίρι σας θα βρει τους τρόπους, για να σας φέρει πιο κοντά του. Είστε από τους τυχερούς της περιόδου, που ακόμη και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα απομακρυνθούν από τους δρόμους σας. Επίσης πολλές και οι επιστροφές που θα… συζητηθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.