ερωτοσκοπιο 24/09 Σάββατο ωροσκοπιο

omorfi-osmi-erwtika-kalyteri-geysi

ερωτοσκοπιο 24/09 Σάββατο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν μέσα στην σχέση σας. Τώρα που όλα σε αστρολογικό επίπεδο είναι υπέρ σας, μπορεί να καταφέρετε να λύστε υποθέσεις που έχουν τις ρίζες τους ακόμη και από την εποχή του Καλοκαιριού.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η διασκέδαση είναι στο απόγειο της. Είστε σε μια εξαιρετική φόρμα, και το μόνο που ζητάτε αυτή την εποχή είναι να χαλαρώσετε από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που όλα έχασαν την ισορροπία τους. Για τους singles, οι αισθηματικές προσφορές είναι προσεχώς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Αν ψάχνετε για δικαιολογίες, σημαίνει ότι δεν είστε αισθηματικά καλυμμένοι μέσα στην σχέση σας. Τώρα που ο ανάδρομος έχει σταματήσει να βάζει παντού εμπόδια, εσείς παρέα με το ταίρι σας μπορείτε να ξεδιαλύνετε τις εκκρεμότητες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι ευκαιρίες που ζητάτε Καρκίνοι, είναι πολλές και σας έρχονται μέσα στις επόμενες ημέρες. Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί λόγω εντάσεων και παρεξηγήσεων, θα καταφέρουν να επιστρέψουν και πάλι στην αισθηματική τους ισορροπία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Πολλά και ευχάριστα τα νέα που θα σας πλαισιώσουν, και θα αφορούν μια καινούργια γνωριμία η οποία σας έχει ξεχωρίσει, και το μόνο που ζητά πια είναι να σας γνωρίσει καλύτερα και να σας κατακτήσει… αν και εσείς αυτό επιθυμείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Χαλαρώστε, όλα πια είναι υπό τον έλεγχο σας. Οι σχέσεις που σας απασχόλησαν σε ερωτικό επίπεδο με άσχημο τρόπο, θα απορριφθούν… πρώτα από εσάς. Οι πιστώσεις χρόνου έχουν τελειώσει από εσάς… οριστικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Το ερωτικό σας ενδιαφέρον έχει πέσει στα δίχτυα μιας νέας γνωριμίας, που είναι ιδανικά κοντά στα δεδομένα σας. Μήπως το σύμπαν σας έχει κι άλλα δώρα;! Ιδίως εσείς που είστε σε σοβαρές δεσμεύσεις, κάτι σας περικυκλώνει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Το πρόγραμμα σας δεν χαλάει για κανέναν και για τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ασχοληθείτε και πάλι με υποθέσεις του παρελθόντος, που η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας φέρει και πάλι στα μονοπάτια σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι μέρες και μέχρι να λήξει ο Σεπτέμβριος χρειάζονται προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι πολλά από τα άτομα που σας πλησιάζουν, δεν θα είναι όλα για δημόσιες σχέσεις. Ο Άρης φεύγει και εσείς καλείστε να προστατέψετε τον εαυτό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε τις καλύτερες προδιαγραφές αυτή την εποχή για να κάνετε αυτά που ζητάει η ψυχή σας. Οι οικονομικές συνθήκες είναι εξαιρετικές και το άτομο που κρατάει την καρδιά σας, θα σας αποδώσει περισσότερη αγάπη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μέσα στη σχέση σας, το αισθάνεστε και οι ίδιοι, επικρατεί ένα αρνητικό – επιθετικό κλίμα που μόνο χαλάει τις ισορροπίες. Σκεφτείτε πιο σοβαρά και ψάξτε πιο αναλυτικά, για το τι και ποιος τελικά ευθύνεται.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Η συντηρητική στάση που έχετε, δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε όλα αυτά που σας πλαισιώνουν. Ακόμη και το ταίρι σας σε λίγο καιρό θα αρχίσει να έχει παράπονα. Αλλάξτε νοοτροπία και κάντε κάτι και για εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.