ερωτοσκοπιο 24/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 24/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Θα πρέπει τελικά να πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σας στο παρελθόν. Έρχεται – φεύγει και σας αναστατώνει, χωρίς να υπάρχει κάποια σοβαρή πρόοδος. Ανοίξτε τα μάτια σας, κάτι νέο σας πλησιάζει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ορισμένες φορές είσαστε υπερβολικοί. Μπορεί και να αδικείτε το ταίρι σας. Μέσα στην εποχή του Σκορπιού, όλα αυτά πολλαπλασιάζονται και ίσως και να δημιουργήσουν, μόνιμο πρόβλημα στο μεταξύ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Οι συναλλαγές σας με το παρελθόν, δεν έχουν μέλλον! Πολλά αυτά που έχουν γίνει τότε και δεν σας επιτρέπουν να εμπιστευτείτε και να δώσετε ευκαιρίες. Η θέση του Κυβερνήτη σας, είναι ιδανική για νέους έρωτες που μπορούν να σας ισορροπήσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Το σχέδιο που έχετε στο κεφάλι σας για την σχέση σας, ίσως και να έχει κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Σε αυτό ίσως και να ευθύνεται και η οικονομική σας κατάσταση. Μην πιέσετε τις καταστάσεις, από τον νέο μήνα όλα καλυτερεύουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Πληγές που ακόμη είναι ανοιχτές, έρχεται ο νέος έρωτας να τις θεραπεύσει. Είσαστε κάτω από εξαιρετικές αστρολογικές όψεις, και οτιδήποτε έχετε ευχηθεί, αυτό θα γίνει. Χρήμα, παθιασμένα συναισθήματα και πρόοδος είναι προσεχώς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι περιπέτειες δεν είναι για εσάς. Μπορεί να είναι πολλά αυτά που σας προτείνονται και άκρως γοητευτικά, αλλά πια εσείς είσαστε σε θέση να διαχωρίσετε τι είναι αυτό, που σας ταιριάζει και τι αυτό που πιθανόν να σας δημιουργήσει προβλήματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ο έρωτας και η εργασία, καλό θα είναι να μην συνδυάζονται. Συνήθως κάποιο λάθος γίνεται και χαλάει η συνταγή. Αν είστε σε μια τέτοια φάση, είναι πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε και κάποιες καταλυτικές αποφάσεις στο τώρα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η καρδιά σας, έχει σημαδευτεί από μια παλιά σας αγάπη, που ακόμη σας πονά αλλά και ελπίζετε για την επιστροφή της. Τώρα που το αστρολογικό σύμπαν, είναι υπέρ σας, μπορείτε να βρείτε τις λύσεις για αυτά τα θέματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το να αποφεύγετε την πραγματικότητα, δεν σας οδηγεί πουθενά. Μπορεί στο παρελθόν να έχετε πονέσει αλλά στο τώρα και με τον Δία σε εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη, μπορείτε να ξεφύγετε και να βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε την τάση να φύγετε από σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Ενημερώστε και τον σύντροφο σας. Μην τον αφήσετε να το καταλάβει από μόνος του. Αυτή η συμπεριφορά, είναι για τους δειλούς και τους ένοχους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Εσείς τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε και ένα συντροφικό ταίρι που να σας καταλαβαίνει, και να έχει μια ίδια αντίληψη με εσάς. Μέχρι τα τέλη του μήνα, και οι χωρισμένοι θα έχουν επανασυνδεθεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Το ότι κάποιος έχει μια διαφορετική άποψη από ότι εσείς, εν σημαίνει ότι δεν σας ταιριάζει. Ο Ποσειδώνας σε όψεις με τον Κρόνο, αυτήν την εποχή, σας κάνει λίγο πιο νευρικούς. Μην δώσετε πολλή σημασία, από τις 25/10 όλα επανέρχονται.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.