ερωτοσκοπιο 24/11 Πέμπτη ωροσκοπιο

kanones-sxesewn

ερωτοσκοπιο 24/11 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας

ωροσκοπιο – Κριός: Οι μέρες κυλάνε πολύ χαλαρά, και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε και την σωστή φόρμουλα για να ισορροπήσετε με τον άνθρωπο σας. Ίσως και να χρειάζεται να κάνετε μερικές ρυθμίσεις, στον ευέξαπτο χαρακτήρα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Όλες αυτές οι καλές κινήσεις, που έχετε κάνει προς τον άνθρωπο σας, θα τις βρείτε επιτυχώς μπροστά σας. Ήδη η Αφροδίτη κάνει ότι μπορεί για τους ερωτευμένους, αυτού του ζωδίου. Ακόμη και οι χωρισμένοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Έχετε πολύ δυνατά χαρτιά στα χέρια σας και καλό θα ήταν να τα αξιοποιήσετε σωστά. Το ταίρι σας, είναι κοντά και σας κρατάει το χέρι, σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Είστε οι τυχεροί της εποχής και στα οικονομικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε ιδιαίτερα επικριτικοί, αυτήν την εποχή με τον άνθρωπο σας και αυτό ίσως και να τον κάνει, να είναι απόμακρος σε όλα αυτά που ζητάτε. Μέχρι την νέα σελήνη, κάντε και από την δική σας πλευρά ότι μπορείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Λέων: Η θέση ενός Βασιλιά, δεν είναι ανάμεσα σε μετριότητες. Αν τελικά αυτό ζείτε το τελευταίο χρονικό διάστημα, σημαίνει ότι σε κάτι φταίτε εσείς. Πολλοί είναι αυτοί, που πριν φύγει ο μήνας, θα έχουν διαχωρίσει την πορεία τους μέσα στην σχέση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Σαφώς και είσαστε ελεύθεροι να κάνετε ότι επιθυμείτε, και ότι είναι καλύτερο για εσάς. Αν τελικά δεν είστε ευτυχισμένοι με την σχέση σας, καλύτερα να φύγετε. Η αστάθεια στους χωρισμένους, θα τους στρέψει πιο κοντά στους οικείους στους,
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ευνοήστε πολύ αυτήν την εποχή, για να λύσετε τις μεγάλες διαφορές που έχετε μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε σε όλα κόντρα. Αφήστε και την άλλη πλευρά να σας προτείνει τις δικές της θέσεις. Μπορεί και να σας αρέσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Υπάρχει τον τελευταίο καιρό, μια μόνιμη συναισθηματική ασυνεννοησία στην ερωτική σας ζωή. Ίσως για αυτό να ευθύνεστε και εσείς. Αν υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο που το δημιουργεί, απομακρύνετε το λοιπόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

zwdia

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ψάχνετε για απαντήσεις και θα σας έρθουν. Θέλετε να ξέρετε τι υπάρχει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ανθρώπου σας. Αυτοί που έχουν τσακωθεί – απομακρυνθεί, θα μπορέσουν μέσα από αμοιβαίες προσπάθειες να τα ξαναβρούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μπορεί να απέτυχε η συνταγή για την σχέση, αλλά τουλάχιστον εσείς έχετε αποκομίσει μεγάλη πια εμπειρία, και ξέρετε τι να κάνετε στο από εδώ και πέρα. Πολλές και οι προτάσεις για ψυχαγωγία από τα περιβάλλοντα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε καταπιαστεί αυτό το χρονικό διάστημα, με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και το μόνο που απομένει είναι να ασχοληθείτε λίγο πιο ενεργά, με την σχέση και τον άνθρωπο σας. Σας χρειάζονται.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Μην κάνετε κάτι αυτήν την εποχή, και πάνω στην παρόρμηση σας. Θα ήταν μέγα λάθος, και σίγουρα θα το μετανιώνατε. Όλος ο επόμενος μήνας, θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε και να δείτε τι μπορεί να βελτιωθεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.