ερωτοσκοπιο 25/02 Σαββάτο ωροσκοπιο

kanones-sxesewn

ερωτοσκοπιο 25/02 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δώστε και σώστε. Όλα είναι στα δικά σας τα χέρια, για να τα ολοκληρώσετε. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την ερωτική σας ζωή, που έχει περάσει και από εσάς του ίδιους σε δεύτερη μοίρα. Ο άνθρωπος σας πάντως, δηλώνει έτοιμος να σταθεί δίπλα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκέψεις σας είναι έτοιμες να γίνουν πράξη. Αυτό είναι και κάτι που περιμένει το ταίρι και τα περιβάλλοντα του, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντως σε ότι και να κάνετε, ρίξτε μια ματιά στα οικονομικά σας δρώμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Ο δρόμος που έχετε πάρει, είναι αυτός της επανασύνδεσης. Σαν κατάσταση σίγουρα, μην το αφήσετε να κυριεύσει το μυαλό σας. Αυτοί που είναι σε μόνιμη σχέση, πιθανόν από την αρχή της Άνοιξης να μπουν σε διαδικασίες για επίσημη δέσμευση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οργανώστε από τώρα το πρόγραμμα σας. Ο σύντροφος σας έχει πολλά και ευχάριστα να σας προτείνει. Από τον νέο μήνα και αυτοί που έχουν χωρίσει – απομακρυνθεί, θα έχουν τις πρακτικές ευκαιρίες για να πλησιαστούν και να ξανασμίξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Δεν τιμά κανέναν μέσα σε μια σχέση, το να υπάρχουν συνεχώς λόγια προσβλητικά και εντάσεις. Με τον Ερμή να περνάει στους ευαίσθητους Ιχθύες, εσείς πρέπει να μιλήσετε πια πιο ανοιχτά και να βρείτε τι και ποιος σας προκαλεί αυτά τα νεύρα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορείτε να πάρετε πια μια βαθιά ανάσα. Μπορεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχετε περάσει δύσκολα σε κάθε τομέα της ζωής σας, αλλά ο καινούργιος μήνας του Μαρτίου, που πλησιάζει θα σας φέρει και πιο κοντά στις δικές σας επιδιώξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Σίγουρα μια μέρα που έχετε πολλά να κάνετε και με τον άνθρωπο σας, αλλά και την γενικότερη οικογένεια σας. Απ την νέα εβδομάδα θα χρειαστεί να κρατήσετε τις πολυπόθητες ισορροπίες, που σίγουρα θα σας φτιάξουν και την ψυχολογία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Καθετί που σας ενοχλεί, θα πρέπει να το αλλάξετε. Μπορεί στο τώρα η διάθεση σας να είναι μέτρια, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχετε και την αστρολογική κάλυψη του Ερμή από τους Ιχθείς, έτσι πολλά προβλήματα να τα λύσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης
Το ταίρι σας έχει πολλά να σας πει και να σας δείξει για το κοινό σας μέλλον. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα σας φέρει και πολύ κοντά σε φίλους. Αυτό για τους free, είναι ευνοϊκό, μιας και κάποια φλερτ θα ξεπηδήσουν. Τα άστρα πάντως σας υποστηρίζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Το να είστε συγκαταβατικοί με ότι και να σας λένε, σίγουρα δεν σας κάνει πιο αρεστούς και αγαπητούς στ άτομο που πολιορκείτε. Γενικά αυτό είναι λάθος συμπεριφορά. Οι μέρες του Μαρτίου, σας δίνουν μια παραπάνω αυτοπεποίθηση για αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε συζητήσεις, που σας έχουν ενοχλήσει από το παρελθόν σας. Να είστε προετοιμασμένοι για συζητήσεις. Αυτοί που έχουν χωρίσει, μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα έρθουν νέα φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς είσαστε σε άριστη ψυχολογία. Αυτό είναι κάτι που θα σας ανοίξει τους δρόμους, και για τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας! Επίσης, αυτοί που είναι μόνοι θα έχουν τις ευκαιρίες για να γνωρίσουν έναν καινούργιο σύντροφο που θα γίνει αγάπη ζωής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα