ερωτοσκοπιο 25/04 Τρίτη ωροσκοπιο

filtro (1)

ερωτοσκοπιο 25/04 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Όλα αυτά που έχετε ακούσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τον άνθρωπο σας, ίσως και να σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Το πιο σημαντικό είναι να πείτε και εσείς την άποψη σας. Ο Δίας, δίνει μια ώθηση σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς για να λήξουν τις διαφορές τους…!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, από καταστάσεις που δεν είναι τον έλεγχο σας. Σίγουρα μπορεί να αδικήστε, αλλά να κάνετε λίγη υπομονή, όλα θα γυρίσουν υπέρ σας. Αυτό αφορά και την εργασιακή σας ζωή, που θα σας δώσει πολλά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει πολλούς. Αυτό είναι κάτι που υπάρχει και στο ζωδιακό σας dna. Μέσα σε αυτήν την υπερ-κινητικότητα εσείς θα έχετε και κάποιο καινούργιο φλερτ να σας πλησιάζει. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να περιμένουν το Καλοκαίρι, για να προχωρήσουν σε πιο σοβαρά θέματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία στη καρδιά σας, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα στην σχέση σας και δεν βλέπετε κάποια δράση, από την πλευρά του ανθρώπου σας. Ίσως και να μην είναι έτοιμος ακόμη. Εσείς πάντως πείτε αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Είστε από τα ελάχιστα ζώδια που έχουν τόση υπομονή. Ίσως το επιτάσσει και η βασιλική σας θέση. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας λένε …και στους δικούς σας χρόνους απαντήστε. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, μπορεί να σας δυσκολεύουν, αλλά έχουν και εκπλήξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Όλα έχετε την ανάγκη να τα αλλάξετε, και πόσο μάλλον την προσωπική σας ζωή, που δεν την απολαμβάνετε. Πολλά ταίρια αυτήν την εποχή και μέχρι τις 02/05, θα έχουν βρει την χρυσή τομή στο μεταξύ τους. Νέα φλερτ και περιπέτειες, για τους αδέσμευτους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μπορεί να υπάρχουν πλάγια επικοινωνιακά τρικ, από κάποιον πρώην σας, αλλά το μόνο που προσπαθεί είναι να σας πλησιάσει με νέες προτάσεις, για εσάς τους δύο. Πολλά και τα θετικά νέα, που θα σας έρθουν από την εργασία και κάποια νομικά σας θέματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μπορείτε να απολαύσετε αυτόν το έρωτα που υπάρχει στην ζωή σας. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Ερμή σας δίνουν, όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί, αυτό το χρονικό διάστημα. Ακόμη και μια δύσκολη επανένωση, με κάποιον πρώην σύντροφο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι επόμενες ημέρες έχουν πολλές συναντήσεις και ουσιαστικό διάλογο, από την πλευρά της αισθηματικής σας ζωής. Εσείς που ετοιμάζεστε για γάμο – συγκατοίκηση – οικογένεια, είναι η ιδανική ώρα για να βάλετε όλες τις εκκρεμότητες σε σειρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα πάντα σας φαίνονται πια πολύ πιο δύσκολα. Το γεγονός ότι έχετε χωρίσει, δεν θα πρέπει να σας φρενάρει σε όλα αυτά που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε. Για τους εργένηδες, μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαίου, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Διαλέξτε ποιον θέλετε. Αυτό το σπορ, που όλα μαζί, δεν σας ταιριάζει, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας εκθέσει. Ο ανάδρομος Δίας, σας επηρεάζει και σας βάζει στο κυνήγι του έρωτα. Εσείς οι εν σχέση, θα πρέπει να είσαστε πολύ πιο προσεχτικοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αυτό που είσαστε, δεν θα αλλάξει επειδή έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία. Μπορεί να θέλετε να πείτε και να δείξετε κάτι διαφορετικό – ποιοτικό, αλλά μην αλλοιώνετε την εικόνα σας. Όλος ο επόμενος μήνας, θα φέρει πιο κοντά και τους χωρισμένους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού