ερωτοσκοπιο 25/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 25/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν μετράτε ποτέ τα λόγια σας, ότι έχετε μέσα στο κεφάλι σας, θα το πείτε. Στο τώρα καλείστε να λύσετε, όλες τις διαφορές σας με τον άνθρωπο σας. Το Καλοκαίρι πλησιάζει και εσείς πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας, προοδεύουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Ένα νέο, μια περίεργη είδηση θα σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιος πρώην σύντροφος σας, που ακόμη τρέφει αισθήματα για εσάς, θα σας προσεγγίσει με σκοπό, να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Μετά το πρώτο σοκ, ενεργοποιηθείτε και αποφασίστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Αν δεν θέλετε και αυτήν την σεζόν να μείνετε μόνοι σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε παραπάνω τον κοινωνικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε περισσότερο κόσμο. Από την πρώτη εβδομάδα, του Ιουνίου
θα υπάρξουν και κάποιες σειρήνες του παρελθόντος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μετριάστε τα λόγια σας και μην προκαλείτε εντάσεις, μέσα στην σχέση σας. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση, αν τελικά η άλλη πλευρά, δεν είναι έτοιμη, για να σας προσφέρει λοιπόν κάτι περισσότερο. Οι ελεύθεροι, θα έχουν κάποια νέα φλερτ, γύρω τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Με την Αφροδίτη να κάνει ερωτικές όψεις, με τον Ερμή, εσείς θα δεχτείτε ερωτικά πλησιάσματα, από καινούργια άτομα, που όλο και κάποιος θα σας γοητεύσει. Μέσα σε αυτούς, ίσως, να υπάρχει και κάποιος φίλος σας, που σας βλέπει με έναν πιο ερωτικό τρόπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε εξαντλήσει όλες σας τις δυνάμεις, με το να υποχωρείτε συνεχώς, για να είναι ο άνθρωπος σας χαρούμενος. Αυτό είναι και μια παθητική φιλοσοφία, που δεν σας πάει πουθενά. Τώρα που τα άστρα, σας δίνουν την εύνοια τους, ενεργοποιηθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν θα γίνουν αλλαγές, μέσα στην σχέση σας, αν πρώτα εσείς δεν κάνετε κάτι πάνω σε αυτό. Σίγουρα και πιθανόν να υπάρχουν παράπονα, και από την άλλη πλευρά, αλλά μια συζήτηση στο τώρα, θα βοηθούσε. Οι FREE, θα έχουν τύχη σε νέες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε την δυνατότητα, να τα ξαναβρείτε, με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει ώριμους διαλόγους, και πια οριστική άρνηση του παρελθόντος. Το Καλοκαίρι, έχει για το ζώδιο σας πολλές εκπλήξεις και ειδικά για τους ελεύθερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μην βάζετε στοιχήματα για την αγάπη. Θα τα χάσετε. Υπάρχουν πολλά άτομα, αυτήν την εποχή που ζητούν την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας. Αυτό θα πρέπει να το γυρίσετε υπέρ σας, ειδικά εσείς οι singles, και να βρείτε τελικά τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Δεν χρειάζεται σε κάθε καυγά σας, να φέρνετε στην επιφάνεια, τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Ξεπεράστε το. Είναι τόσα τα καλά που σας φέρνει η νέα εποχή, που καλό θα ήταν από τώρα, να οργανώστε τις διακοπές με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και μη δείχνετε την αγωνία σας, σε άτομα που μόνο τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει. Αφήστε τους, να ψάξουν λοιπόν τους τρόπους, που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Οι ήδη σε σχέση, ας είναι πιο εγκρατείς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Η καρδιά σας, ακόμη χτυπάει για κάποιον έρωτα, από το παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που σας βάζει ένα μεγάλο στοπ, σε άτομα που σας πλησιάζουν καλόπιστα και επιθυμούν να σας κερδίσουν. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia