ερωτοσκοπιο 25/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

ερωτοσκοπιο 25/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 11 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Μασάτε τα λόγια σας πάλι, κάτι που σίγουρα δεν ανήκει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν την πυγμή που χρειάζεστε, για να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που έχουν γίνει και έχουν φέρει τις απροσδόκητες ανατροπές.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Αποφασίστε τι επιτέλους ζητάτε από την προσωπική σας ζωή, και τον άνθρωπο σας και μετά πράξτε το. Σε λίγο ο Έρμής θα αποχωρήσει από τον οίκο σας, και όλα θα δυσκολέψουν. Οι αδέσμευτοι, είναι αυτοί που έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιο σημαντικό άνθρωπο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολλές οι ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας παρουσιαστούν. και θα σας διορθώσουν την διάθεση, Κοιτάξτε να κάνετε κάτι περισσότερο με την καθημερινότητα σας, που θα φέρει και πάλι πίσω το άτομο πίσω, το οποίο σας έχει κερδίσει το μυαλό. Οι μέρες θα σας φέρουν και καλές ειδήσεις στον οικονομικό τομέα.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αφιερώστε την ενέργεια σας, σε υποθέσεις που πρέπει να επιλυθούν πριν την λήξη του Μαίου. Οι μέρες μέχρι και τiς 29-05, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Για τους Free, λίγη υπομονή και ο Ιούνιος έρχεται με πολλά δώρα.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Λέων: Σταθερά τα βήμα και οι λόγοι σας, όλο αυτό το διάστημα. Ένα χαρακτηριστικό που θα σας δώσει και την εκτίμηση και τον σεβασμό από τον σύντροφο σας. Όσοι έχουν χωρίσει, θα πρέπει πια να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή, χωρίς πια να χάνουν τον χρόνο τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι μέρες είναι θετικές σε όλες σας τις επιδιώξεις. Ακόμη και οι σύντροφοι, που έχουν γνωριστεί πρόσφατα θα έχουν ραγδαία εξέλιξη των τρυφερών συναισθημάτων στο μεταξύ τους. Είστε το καλό παιδί του ζωδιακού και πρέπει να διατηρήσετε αυτήν την φήμη.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Όλη η μέρα έχει πολύ κόσμο να συνωστίζεται στο μυαλό σας και να ζητάει κάτι περισσότερο. Μέσα σε αυτούς θα αναγνωρίσετε και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, που σας δίνει ερωτικά σινιάλα. Μην δοκιμάσετε άμεσα το σεξαπίλ σας. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει και άλλα στοιχεία.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας δίνει διορία μέχρι την λήξη του τρέχοντος μηνός, για να δείτε πιο άτομο τελικά θα μείνει στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο, καθώς πιθανόν να υπάρχουν μπερδεμένα συναισθήματα και σε σκέψεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αγωνιείτε για τις προσεχείς ημέρες, και τι άλλο πιθανόν να συμβεί στην ερωτική σας ζωή. Σε όλη αυτήν την κατάσταση έχετε συμπαραστάτες τον Άρη και τον Δία, που θα σας στηρίξουν με τις ευνοϊκές τους όψεις από τις αρχές του Ιουνίου.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η μέρα χαρακτηρίζεται περίπλοκη, και θα χρειαστεί όλη την προσοχή και την ετοιμότητα σας. Οικονομικά, αισθηματικά ζητήματα, που μεταξύ τους είναι μπλεγμένα, θα πρέπει έστω και με τον τρόπο του χωρισμού, να διαχωριστούν καθώς δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Κινηθείτε αθόρυβα. Οι μέρες με τόσο άσχημες πλανητικές όψεις σε όλα τα ζώδια του αέρα, δημιουργούν παρεξηγήσεις και εντάσεις από το τίποτα. Άρα δεν χρειάζεται άμεσα, να κάνετε απολογισμούς και να ζητήσετε εξηγήσεις από τον σύντροφο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είστε αρκετά τυχεροί και σε αυτό βοηθάει και η Αφροδίτη από τους Διδύμους. Το άτομο, που υπάρχει στην καρδιά σας είναι κοντά στο να κάνει την κίνηση του, και να σας φέρει σε οριστικές λύσεις, ίσως και πιο κοντά σε δεσμεύσεις. Αφιερώστε χρόνο και στον κοινωνικό σας κύκλο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.