ερωτοσκοπιο 25/06 Σάββατο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 25/06 Ερωτικό Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Κοντρολάρετε τις κινήσεις σας και μην δίνετε τροφή για σχόλια, σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Τα πλάνα σας για δεσμεύσεις δεν θα πρέπει να είναι βραχυπρόθεσμα, καθώς κάποιοι πειρασμοί από το παρελθόν θα σας βάλουν σε σκέψεις.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Έχετε παραβιάσει τα όρια, που εσείς οι ίδιοι έχετε βάλει στον εαυτό σας. Αυτό το μόνο που μπορεί να σας αποφέρει είναι νεύρα και ασυνεννοησία. Οι μέρες απαιτούν σοβαρό λόγο και κάθετες αποφάσεις. Οι υπόλοιποι του απυρόβλητου ας μην κάνουν κάτι καταλυτικό.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι μέρες αυτές και μέχρι να λήξει ο μήνας είναι γενναιόδωρες, στην αγάπη και στις αισθηματικές επαφές. Αυτό σίγουρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να κάνετε τις προτάσεις σας, στον άνθρωπο που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Το μυαλό σας είναι μόνο στα αισθηματικά. Έχετε περάσει σε μια κατάσταση που δεν θα υποστείτε τίποτα λιγότερο από αυτά, που και εσείς από την πλευρά σας προσφέρετε. Αυτοί που είναι ανάμεσα σε δύο αγάπες, θα πρέπει να κάνουν τις επιλογές τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Απολαύστε τις ημέρες και μην δώσετε αφορμές για εντάσεις και εξάρσεις με τον άνθρωπο σας. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές αλλά το ευχάριστο, είναι ότι θα καταφέρετε να βρείτε την πορεία σας. Ακόμη και οι μοναχικοί το Σαββατοκύριακό θα έχουν τις επιτυχίες τους
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Το να ψάχνετε για βοήθεια από τους τρίτους για να ισορροπήσετε την σχέση σας, το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να προκαλέσετε μεγαλύτερο χάσμα. Αυτοί που έχουν ήδη ενταχθεί σε νέα σχέση, ίσως και να βρουν στοιχεία που θα τους απογοητεύσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι μέρες μέχρι και τις 29-06, είναι οι καλύτερες για να ανοίξετε κουβέντες με τον σύντροφο σας και να αποσαφηνίσετε όλες τις εκκρεμότητες και τα λάθη, που έχουν γίνει στο μεταξύ σας. Αυτό έχει την ισχύ του και για αυτούς που επιχειρούν την επανασύνδεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, λέτε εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δείξετε τον τραχύ σας εαυτό, σε άτομα και σχέσεις που δεν κινούνται με τον δικό σας τρόπο. Αφήστε και τους τρίτους να σας δείξουν τις δικές τους ανάγκες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν πείθετε κανέναν με τις υπερβολές σας, ίσως αντιθέτως που κάνετε να έχουν παραπάνω αμφιβολίες για εσάς. Οι βραδινές ώρες, θα δώσουν την ευχέρεια σε ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί να μιλήσουν… και να βρουν την χρυσή τομή.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε πολύ προβληματισμένοι με τη στασιμότητα της ερωτικής σας ζωής. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λύστε, πριν την έλευση του νέου μήνα. Αδειάστε το μυαλό και την καρδιά σας από αυτά που έχουν γίνει, στο παρελθόν, και δείτε μόνο το μέλλον.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Σαφώς και μπορείτε να διαισθανθείτε τις προθέσεις των άλλων. Οι μέρες μέχρι την αρχή του Ιουλίου, το μόνο που μπορούν να σας δώσουν είναι πληροφόρηση για αυτά που ζητάτε. Οι ελεύθεροι, τις βραδιές ώρες θα έχουν ειδήσεις από παλιότερη γνωριμία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε παραδώσει τα όπλα, και δεν επιθυμείτε να εμπλακείτε σε καυγάδες και διαφωνίες με τον άνθρωπο σας. Ίσως να μην θέλετε κάτι άλλο πια. Ξεχωρίστε αυτά που αποζητάτε και αυτά που επιθυμεί το ταίρι σας και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.