ερωτοσκοπιο 25/10 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκοπιο 25/10 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Μην κοιτάτε αλλού αν είστε σε μόνιμη σχέση. Πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ενοχλήσουν. Ο Ερμής και ο Άρης δίνουν ρεσιτάλ με εμφανίσεις από το παρελθόν, ερωτικές προτάσεις αλλά και νέους έρωτες για τους singles.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Αυτό που νομίζετε, δεν είναι και το αληθές. Μπορεί και να σας έχουν παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Εσείς είστε όμως αυτοί που θα αποφασίσετε τι θα κάνετε. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορείτε και να μείνετε μόνοι σας στην ησυχία σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Αν τελικά αυτό που αντιλαμβάνεστε, είναι ότι ο σύντροφος σας δεν σας στηρίζει στην κοινή σας πορεία, ίσως έχει έρθει η ώρα για αλλαγές… και πρώτα σε εσάς και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την αγάπη από τους τρίτους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η προσέγγιση που έχετε από καινούργιο κόσμο, θα σας ανεβάσει την διάθεση στα ύψη. Όλα μπορούν να ξεχαστούν από το άσχημο παρελθόν σας. Τώρα που ο ήλιος είναι μέσα σε ένα συγγενικό ζώδιο, εσείς μπορείτε να βρείτε και το ταίρι της ζωής σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Τις τελευταίες εβδομάδες έχετε αποφασίσει να μην κάνετε καμία κουβέντα – προσέγγιση στον άνθρωπο σας. Η απόφαση σας είναι σωστή, και είναι και ο μοναδικός τρόπος για να τον κάνετε να δείξει ποιες είναι οι αληθινές του προθέσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Είσαστε μέσα σε πολύ κόσμο, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα και δημιουργικά. Με τη θέση και τις όψεις που κάνει ο κυβερνήτης σας με την Αφροδίτη, εσείς μέσα από αυτή την κινητικότητα θα βρείτε και μια νέα αγάπη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός: Το μυαλό σας είναι στα 4 σημεία του ορίζοντα. Αδυνατείτε να συγκεντρωθείτε σε κάτι νέο, καθώς η καρδιά σας είναι ακόμη δεσμευμένη σε κάτι παλιό. Μην αφήσετε και αυτό το χρόνο να φύγει, ελπίζοντας και απλά αναμένοντας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δώστε μια παραπάνω έμφαση σε αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, έστω και με τη μορφή παραπόνων. Αυτό είναι κάτι που αν το προσέξετε, θα είστε ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση σας. Για τους ελεύθερους, μια φιλία θα εκδηλώσει έρωτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Να εμπιστεύεστε παραπάνω το ένστικτο σας. Ήδη αισθάνεστε ότι κάτι δεν κινείτε σωστά μέσα στην σχέση σας, και ο άνθρωπος σας βγάζει συμπεριφορές περίεργες. Από τις 29/10 και μετά, θα δείτε και την αλήθεια να σας φανερώνετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι προτάσεις που θέλετε να κάνετε στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να υποστηρίζονται από επιχειρηματολογία και κινήσεις. Αν δεν είστε ακόμη έτοιμοι για κάτι τέτοιο, ξανασκεφτείτε το, ιδίως αν έχει να κάνει με υπόθεση επανασύνδεσης.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Θα έρθετε σε επαφή, ή κάποιος θα σας πλησιάσει μέσα στις επόμενες ημέρες του μήνα, και θα σας ενημερώσει για μια παλιά σας γνωριμία – αίσθημα. Ίσως να είναι και φτιαχτό, για να προωθηθεί ανώδυνα μια επανένωση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Είσαστε υπερβολικά ευαίσθητοι, και το μόνο που πρέπει να κάνετε αυτή την περίοδο είναι να προστατέψετε τον εαυτό σας από ερωτικά λάθη. Ο αγώνας σας εσάς των αδέσμευτων, θα έχει επιτυχία πάνω σε μια καινούργια προσωπικότητα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.